Keresés

Részletes keresés

öreg informatikus Creative Commons License 2009.11.15 0 0 8
Az XU2000 típusú JVC miniHuFi berendezés RM-RXU2000RGR típus-számú távirányítója tönkrement. Ilyen távirányítót sehol sem találok. Van azonban egy Philips SRU5150 típusú univerzális távirányítónk. Sajnos ez a távirányító nem tudja kezelni a JVC készüléket, de ez távirányító tanulni is tud. Ha valakinek van ilyen távirányítója és eltűrné, hogy néhány kódot megtanítsak az univerzális távirányítónak, sokat segítene. Kérem jelentkezzen!
Előzmény: ocsi39 (7)
ocsi39 Creative Commons License 2008.11.02 0 0 7
HELLO
SEGÍTSÉL MÁR NEKEM LÉGYSZÍVES VAN NEKEM 1 NSE URC22D-6A TANÍTHATÓ TÁVIRÁNYÍTÓM ÉS LEFELEJTETEM A KÓDOKAT ADD MEG NEKEM LÉGYSZÍVES DAEWOO
72 CM-ES TVM . ENNEK AZ ÖSSZES KÓDJA KELLENE ÉS VAN EGY HYUNDAI DVDM ANNAK IS AZ ÖSSZES KÓDJA KELLENE. (SÜRGŐS)
előre is kösz
öcsi
(várom sürgős válaszodat)
_jani_ Creative Commons License 2006.11.10 0 0 6
Auto-keresés, a kód ismerete nélkül.

Az "UNIVERSAL NSE URC2206A"-t úgy kell ismét felprogramozni, h. a "SET" gombot és a készülékgombot egyszerre megnyomod (Persze előtte a készüléket üzembe kell helyezni!) (TV, vagy DVD, vagy VCR, vagy SAT, vagy CD, vagy AUX,). Ekkor a kontrol lámpa folyamatosan fog világítani (ha egy gombot sem nyomsz meg KB 15sec múlva kialszik, vagyis visszatér a távirányító az alapállapotába,) és ezután kb. 1-2 másodpercenként a KIGOMBOT nyomkodni kell! A kontrol lámpa folyamatos világításból villogásba vált! Előfordulhat, hogy elég sok gombnyomás kell a típus megtalálásához... Ha a készüléket sikerült kikapcsolni az "UC22D-6A"-távirányitóval, akkor 95%, h. megtaláltad a keresett kódot. Végül a készülékgombot (TV, vagy DVD, vagy VCR, vagy SAT, vagy CD, vagy AUX,) még egyszer meg kell nyomni, h. el legyen tárolva a kód.

Remélem, hogy segít az itt leírt kódkeresés.


S Ha ismered a készülék kódokat, a következőképpen kell eljárnod.

Az "UNIVERSAL NSE URC2206A"-t úgy kell ismét felprogramozni, h. a "SET" gombot és a készülékgombot egyszerre megnyomod (Persze előtte a készüléket üzembe kell helyezni!) (TV, vagy DVD, vagy VCR, vagy SAT, vagy CD, vagy AUX,). Ekkor a kontrol lámpa folyamatosan fog világítani (ha egy gombot sem nyomsz meg KB 15sec múlva kilaszik, vagyis visszatér a távirányító az alapállapotába,) és ezután meg kell adni a numerikus (szám-) billentyűkkel a háromjegyű készülék-kódot. A kontrol lámpa a gombnyomás alatt elalszik! Amikor a három kódot bevitted, akkor a kontrol-lámpa teljesen elalszik, és a KIGOMBOT megnyomva a készüléket meg kell próbálni, kikapcsolni. Ha nem reagál a készülék akkor a következő kód bevitelével, kell próbálkozni.

(Néha előfordult, h. a kézi kód beadása után a távirányító át vált AUTO-keresési üzemmódba! Ekkor az AUTO beállítás lépéseit kell követni!!! )

_jani_ :)
Előzmény: liszt1 (4)
ráfázós Creative Commons License 2006.10.25 0 0 5
Nekem is ez a problémám ha sikerült a kódokhoz hozzájutnod, küld el a következő címre kissmosek@eurowe.hu köszike
Előzmény: liszt1 (4)
liszt1 Creative Commons License 2006.04.08 0 0 4

Sziasztok!
bocsi, ha nem ide való a hozzászólásom

A Metro-ban vettem kb fél éve egy univerzális távkapcsolót, olcsón de müxik. (Tv, DVD, VCR, SAT, CD, AUX)

Tipus: NSE URC22D-6A universal.

A gáz az, hogy az elemeket tegnap kivettem a kapcsolóból, igy a beütött kódját elfelejtette. A kódokat tartalmazó kezelési leirást pedig nem találom.
Kérném, ha tudna vki segiteni, dobjon egy mailt a liszt1@freemail.hu cimemre
előre is thx érte
rayden Creative Commons License 2001.11.12 0 0 3
Köszi működött!!
Előzmény: GuMiSZu (2)
GuMiSZu Creative Commons License 2001.10.03 0 0 2
Hali!!

próbáld ki mind a két komorton!!

nekem is gond volt az irportal com1-en megy egér ment com2 :)
így ok!

rayden Creative Commons License 2001.09.30 0 0 1
Sajna nem támogatja. :(
Azért köszi..
Előzmény: Mike76 (0)
Mike76 Creative Commons License 2001.09.29 0 0 0
Winamp Infrared plugin terén ugyan 0 a tapasztalatom,de szerintem más megoldás is van. Én pl. a Pixelview kártyámhoz egy BTRemote nevű freeware proggit használok. Ebben alkalmazásoként beállíthadod a távrecsegőt. Azt hogy a Pinnacle kártyákat támogatja-e, nem tudom, de próba cseresznye. Sajnos a honlapjuk most nem él, de ha a Google-n rákeresel, könnyen letöltheted.
rayden Creative Commons License 2001.09.28 0 0 topiknyitó
Lécci ha valaki tud segítsen!
Van egy Pinnacle PCTV távirányítóm. A winamphoz letöltöttem az Infrared nevü plug-in-t, ami a winamp távvezérlését tenné lehetővé.
A dolog azomban nem műxik. Már vagy egy órája szenvedek vele de mindig ezt az üzenetet kapom:
"Couldn't open comport: Windows denied access."

A winamp.com-on írta is valaki hogy nehéz installálni Pinnacle PCTV-re, de azt már nem mondta hogy neki hogy picsáb@ sikerült.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!