Honlapotok felkerült a 106 Club Hungary oldalára, ha bármilyen linkelési lehetőségetek van kérlek helyezétek el az oldalunk!
Bízunk a közös együtt müködésben esetleg ha gondoljátok kapcsolodhattok a klubhoz külön felülettel, mert mint látom honlap hátteretek nincsen persze ez nem baj csak gondolkodunk egy ilyen lehetőségben is :(
Elindítottuk a http://peugeotforum.hu oldalt. Vannak ugyan különböző oldalak, portálok, klubok, amik egy-egy típust népszerűsítenek, de nincs egy igazán jól működő fórum, ahol egyszerre megtalálható lenne minden. Ezzel az oldallal nem szeretnénk egyetlen oldalnak sem a konkurenciája lenni, hanem velük együttműködve szeretnénk népszerűsíteni ezt a remek márkát! Ha Ti is szeretnétek ebben részt venni, gyertek és nézzetek körül az oldalon. Persze csodákat nem kell várni egy hete indult oldaltól, de jók a kilátások!
Érdeklődni szeretnék : Szükségem lenne egy AC benzin pumpára a Peugeott 305 1500m3 autómhoz .Valaki tudna rajtam segíteni ebben a dologban?
Vagy legalább annyit ,hogy milyen hasonlót tudnék keresni hozzá,vagy hol merre keresgéljek.Nagyon fontos lenne mivel ezzel járok dolgozni .Sajnos kispénzű ember vagyok csak ilyen kocsira futja de most elromlott. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdvözlet. Lenne nekem eme remek gépjármühöz rengeteg alktrész kombihoz és egy komplet elado kocsi müszaki most jár na le. Felújitot motor új lengés csilapitok új hütö, vizpumpa van benne. Karosszérián is csak egy két folt. Kuplung hibás csak.Érdeklödni lehet nálam a miki1985@c2.hu cimen.
Magyarország vezető Peugeot klubjával karöltve elhatároztunk, hogy megszervezzük az első közös Peugeot Találkozót.
Időpont: 2009. március 14. 10-18 óra
Helyszín: Peugeot Fábián, Budaörs
Szeretettel várunk minden Peugeot rajongót! Büszkélkedjen kedvenc autójával, ossza meg tapasztalatait, véleményét másokkal!
Ha nincs még Peugeot-ja, de szeretne egyet, akkor is mindenképpen itt a helye!
Alaposan szemügyre veheti és kipróbálhatja a legújabb Peugeot modelleket, és első kézből szerezheti meg a legértékesebb információkat a kiszemelt modellről! Hiszen rengeteg Peugeot tulajdonost várunk, és ki lehetne hitelesebb véleményalkotó és jobb tanácsadó, mint maga az autó használója?
Programok:
- Peugeot szépségverseny
- Tesztvezetés - különleges modellek, újdonságok
- Peugeot ügyességi verseny
- Minden, ami Peugeot rally - történet, eredmények, videók
- Egy legenda születése - a Peugeot történeti kiállítása
- Peugeot Felvonulás - Budaörsről Budapest XI. kerületbe
- Meglepetés vendég
A belépés DÍJTALAN!
Bővebb információkról hamarosan ugyanitt tájékozódhat.
Sziasztok Nekm van egy Csodálatos 305 kombi. olyan kérdésel fordulok hozátok hogy kilincset ki tud hozá? Mert csak egy Hátsom müködik vagyis csak az van meg:) Köszike elöre is
Hali,Urak!Nem valami aktiv a fórum....sajnos... S1-es 305-ösöm van(a 405-ös mellett),1.5 diesel.Valakinek nincs véletlenül hozzávaló bölcső(rozsda-és sérülésmentes),plusz egy öninditó?
szia sztok! márkatársi segitségre volna szükségem! van valakinek 305ös höz hátsó lengőkarja? négycsavaros,84es évj! jobbos főleg,de ha van akkor mindkettő érdekel! rozsdás is ha még javitható! cim: megettea@citromail.hu köszi!
Első és második szériás alkatrészek Peugeot 305-höz (benzines) eladók: Kuplung szerkezet tárcsával 3.000 Ft
Indítómotor 2000 Ft
Első szélvédő 2.000 Ft Hátsó szélvédő 2.000 Ft Ajtó (piros ill metál barna, elsők-hátsók) 2.000 Ft/db. Motorháztető 2.000 Ft Csomagtartó tető 2.000 Ft
Csomagtartó teleszkóp 2.000 Ft Index 2.000 Ft Fényszóró 2.000 Ft Lökhárító (első-hátsó) 2.000 Ft/db Kormánykerék kapcsolókkal 2.000 Ft Hátsó híd: 2.000 Ft Motortartó bölcső 2. szériás: 2.000 Ft Kormányszerkezet 2.000 Ft Lengéscsillapító 2.000 Ft Karburátor 2.000 Ft Féktárcsa nyereggel 2.000 Ft Generátor 2000 Ft Rádió 2000 Ft
Első nemzetközi Honda és Peugeot találkozót! Helyszín: Kunmadaras 2006.04.22.
A találkozón tervezünk gyorsulást időméréssel: megválasztjuk a nap 3 leggyorsabb autóját autó szépség verseny: legszebb, legcsúnyább, legöregebb autó - kategóriánként díjazás, értékes nyereményekkel Tesztvezetés, sok meglepetés autóval egész nap zene, büfé, gumifüstölés, sétarepülés Este záróbuli a hangárban lézershow-val, grillsütéssel és egyébb meglepetés programok A gyermekeknek lesz ugráló vár és homokozó!!!!
A jegyár autónként 5000 Ft/ 20Euro /AUTÓ Elő vételben 4000 Ft/ 16Euro /AUTÓ (a jegy ára tartalmaz egy tombolát és gumiszerelést)
Más autóval is be lehet jönni, de gyorsulni nem lehet!!!
Akik nem ismerik a pályát, nekik egy rövid leírás róla: hossza: kb.2500m szélessége: kb.70m felülete: beton
Jegyet elő vételben az info@peugeot306klub.hu E-Mail címen lehet rendelni és a reptér be járatánál lehet át venni!
Amit tartalmaznia kell az E-mailnak: Teljes neved Nick neved Autó Típusa (pl. Peugeot 306 1.6) Rendszámod E-Mail címed Telefon számod
A regisztrálásodról fogsz vissza kapni egy levelet, hogy meg kaptuk és regisztrációdat el fogatuk!
Szponzorok: H.Dr. Bt M&M Honda márkakereskedés és szervíz K&K Racing Team Speciál Cargo Kft Kuninwest Kft BDP Team
Első és második szériás egybeváltós motorok és egyéb alkatrészek eladók: Komplett motor 5.000 Ft nem hibátlan, de működött kiszerelés előtt) Működésképtelen motor 3.000 Ft (egyik hengernél kinyomta a vizet) Első szélvédő 2.000 Ft Hátsó szélvédő 2.000 Ft Ajtó (piros ill metál barna, elsők-hátsók) 2.000 Ft/db. Motorháztető 2.000 Ft Csomagtartó tető 2.000 Ft Kuplung szerkezet tárcsával 2.000 Ft Index 1.000 Ft Fényszóró 1.000 Ft Lökhárító (első-hátsó) 1.000 Ft/db Kormánykerék kapcsolókkal 1.000 Ft 3 lukú acélfelnik, némelyiken még talán gumi is van: 500 Ft/db Hátsó híd: 2.000 Ft Motortartó bölcső 2. szériás: 2.000 Ft Kormányszerkezet 2.000 Ft Lengéscsillapító 2.000 Ft Karburátor 2.000 Ft Féktárcsa nyereggel 2.000 Ft Apró-cseprő dolgok 1000 Ft/db, 6 darab esetén 500 Ft/db
Indítómotor 2000 Ft Generátor 1000 Ft Rádió 1000 Ft
Ülésgarnitúra is 2.000 Ft-ért.pier405@freemail.hu
winDirVariable="C:/WINDOWS"
És ebből mi következik? Ezért nem is értesz a Phoz? :)))) Na jó, persze pösti kellene... Azért köszi a tippet, rápróbálok, bár elég rendesen megtört a műanyag...
sajna nem vagyok otthon a fiatalabb pugokban... nem lehet összerakni? én pár évvel ezelőtt a céges mitcsu lökösét akasztottam egy vonóhorogra. Új ára 200 alatt volt 15 ezeré ujra ragasztották/hegesztetteék/ és utána csak fényezni kellett.
Teljesen korrekt lett.
sorry, keress egy műanyagost, csodákra képesek.
a msáik meg ém egri vagyok...
Több éve lelkes(?) Peugeot használó vagyok, történt most egy kis affér, a megoldáshoz kérném szakértő segítségeteket:
Elütöttem egy kutyát, széttört a 306-os első szpojlere. Javasoljatok nekem egy helyet ahol jól, olcsón, gyorsan stb. kicserélik az első lökhárítót/szpojlert. Mire számíthatok árban?
A dolog nagyon sürgős légyszi, légyszi, légyszi... Lehet magánba is, bárhogy...
Köszi,
s5l
Ui. itt ülök a gép előtt és lesem a gyorskezű válaszokat...
Ja, igen, Xm.........csak le ne parkoljak vele a Lövölde téren, mert szaladhatok utánna.
Jó lesz az 5 ajtós 1,8D 205 is, garfitszürke színben. Vagy olcsóbban 305 ugyanilyen. De asszem ez lesz a sorrend. Buzuki kilőve már két éve. Valahogy nem tudnék beleülni. Uncsi után sem, Trabi után sem.....
Ha a 305 még kényelmesebb, mint a 205, akkor az lesz. Egy barátom 205-jének a hátsó üléséből ki sem akartam szállni, mert annyira tetszett.
Na, asszem mindegy melyik, csak már meglenne. Mert akkor túl lennék a kasztni-futómű-motor újjáélesztésén, és jöhet a nyugis korszak.
Amúgy buzuki helyett újnak inkább seicentot vennék olcsóbbért. Persze fél méterrel kisebb. Oda a külföldi utazgatás!