A keresztény világ a győzedelmes voltát ünnepelte, miközben valaki egy mappát nyitott meg a klavja segítségével egy számítógépen egy floppy lemezről, mivel kézírást már nem használnak a terroristák. Ez így kerek, és pontos. A számítógépen a fekete dobozról szóló információk is voltak, g*ci sok. (és így tovább)
Mivel az felső jelsor első két karaktere egyértelműen a kereszténység győzelmére utal, én úgy gondolom, hogy a Pápa titkos akciója lehetett a világot kézben tartó multimilliomos zsidók ellen. A jelsor többi része még talány...
Züfec
ps: persze ez csak poén, még mielőtt vki habzó szájjal nekem esik!
Na és akkor micsinász, ha kiderül, hogy azon a járaton dolgozott egy Boszama Lin Haden nevű arab sofőr és milicista-gyakornok, akit még Tadzsikisztánban képeztek ki buszeltérítésre? Akkor már lesz valóságalapja!!!! :)
Az természetesen nem, New York City-t valóban logikus NYC-nek rövidíteni :) Ja, és a város létezik is :) (Még :) ) (Na jó, utóbbi egy kicsit morbid lett)
Q33NY. Ezt a kódot egyetlen hiradás sem említette. A szám (33) nem egyezik semelyik gép járatszámával, hovatovább ahogy én emlékszem a gépek egyike sem ment volna New Yorkba, akkor meg honnan a "NY"?. Az interneten rákeresve a Q33NY szövegre egyetlen találat sincs, míg a szokásos "flight 77" forma rengeteg találatot eredményez. A körlevél érdekes módon két héttel a tömeggyilkosság után indult útnak, míg a NYC-es levél sokkal hamarabb.
Szeretnék látni bármiféle hivatalos forrást, amiből kiderül, hogy a járat kódja valamiféle nyilvántartásban Q33NY volt. Amíg ilyen nincs, addig kénytelen vagyok azt hinni, hogy az emberiség két csoportra osztható: az egyik fele koholmányokat gyárt, a másik meg beszopja.
Kérném tehát mindazokat, akik az ilyen tartalmú levéllel hülyítik a népeket, és nincs tudomásuk a fenti kód létezéséről, kérjenek elnézést mindenkitől, akit átvertek, és a levelet semmi esetre se küldjék tovább.