Kezd világosodni a dolog.Jó lesz nekem itt az Indexecskén.Nem kalandozok másfelé.Valójában nekem is itt vannak a tzimboráim,beszélgetőtársaim,azok a koponyák,akiktől lehet kérdezni....
ezt szerintem nem lehet így megmondani, van akinek bejön a nettófeeling, van akinek kicsit idegen.. nekem kicsit idegen volt az ottani marakodás, valahányszor arrajártam, pechemre az első az mindig a meccselés volt amin megakadt a szemem.. de én tudom magamról, hogy én olyan birka féle vagyok, aki arra kovályog mindig, amerre a barátaimat megtalálom.. azok meg mind itt vannak az indexen
őő bizonyos értelemben nem rakták még vissza, mert én még mindig csak az új iszonyatra látok linket, a régi cucc nem látszik a főoldaról
szerintem itt az idő, hogy elkezdjétek lementegetni a fontosabb topicokat biztos ami biztos alapon :((
hogy az index csinálna ilyet ? szerintem nem.. legalábbis bejelentés nélkül biztos nem.. az más kérdés, hogy eddig minden komolyabb program módositásnál történt valami gixer, lepukkant valami juzerfile, hirtelen ?-ek lettek a nevek helyett, nem lehetett visszatölteni a mentést stb stb.. aztán meg póloért lehetett felpakolászt az öreghez az iszoldába a magánmentéseket
szerintem ez teljesen lényegtelen hogy ki kicsoda IRL [énrólam például kevesen tudják, hogy bálnaidomár vagyok az északi tengeren és most éppen műholdon keresztül tasztalozok a nyílt tengerről]
sajna magyarázatot erre nem tudok adni, nagyon meglepődtem ezen be kell valljam..
viszont az is lehet valóban, hogy a dizájn váltásnál volt egy 6áridő, amikorra mennie kellett mindennek és emiatt rakták be élesen az üres newfórumot így félig készen, s amikor sikerül majd kiszámlázni akkor kitalálják mi legyen a régi cuccok átkovertálásával. kommunikálni meg azért nem kommunikálnak, mert az illetékes egy kocsmában sörözik a haverjaival és nincs térerő :) az lehet még, hogy sok az új ember, akinek fogalma sincs hogy mit is jelent a nettó, ők lehet hogy csak a hirportált látják benne.. [ami egyébként nekem a mainapot juttatja az eszembe és nem csak a kinézet miatt, hanem a bulvárfeeling miatt is]
mindenütt máshogy sűl el a rombolás.. itt a tasztalon egy szellő se.. bármilyen ámokfutása tart talán 10 percig, azonnal ugrik rá 10 moderátor kitakaritani a szemetet.. viszont sajna odaát épp bezárni készülnek az ottani forumot, hogy üreset nyissanak, szerintem senki se moderálja, zsoltu szemetelése sokkal többnek látszik, ráadásul lehet hogy a forumot bezárni akarók vizére hajtja a malmot [vagy fordítva]
itt a link, nézd meg magad a topiclistát: nettótasztal
Nagy nehezen megértettem végre.Köszönöm a tájékoztatást.Ti szoktatok volt oda írogatni?Én csak itt az Indexen csökkentem a színvonalat,azért nincsenek fogalmaim más helyekről.
ennyire én nem látok bele mások fejébe [az az érzésem szerencsére :))].. megaztán biztos velem is nagyon soxor előfordúlt, hogy önfeledten osztottam az észt ami persze nem is volt :)
kihagytuk még az újjabb mókát, a nickcseréket.. de ez tényleg ne szegény zsolturól szoljon
Kihagytad, hogy Zsoltu mindenkit lenéz, mert Zsoltu zseninek hiszi magát, pedig csak egy szimpla őrült, aki nagyzási mániában szenved.
Csak nehogy az indexet is célpontnak tekintse.
az internettós forumtörlést és pakolászást nem zsoltu csinálta, ő csak tiltakozásul szétfloodolta a maradékot, ahol a megmaradtak éppen a mi legyen tovább kérdésen tanakodtak.. azért mindent nem szabad szegény zsoltu nyakába varni.. [én amúgy úgy emlékeztem, hogy mostanában épp megint végleg távozott a nettóról]
zsoltu régi darab még akkorról, amikor nem is volt index [őskövület].. néha szokott világmegváltani, meg néha látványosan véglegeltávozni innen onnan [ilyenkor ki szokott derülni, hogy mindenki aki marad és nem rohan utána az birka :)) - ez az enyhébb jelző], régebben a tasztal "ellaposodása" ellen nyitott 30 - 40 topicot "unatkozom" címmel - részben neki köszönhető, hogy Nyírő András az akkori internettó főszerkeztője és kitalálója megszervezte a forumon [akkor még nem volt csak a tasztal] a moderációt :)) amikor létrejött az index, akkor se jött át igazán [volt pár vitája a galériája kapcsán a szerkesztőséggel, ennek kapcsán is megtudtuk mi tasztalosok, hogy nyáj vagyunk :))], majd az újjá alakitott internettón moderátor lett, talán innen eredeztethető ellenszenve az itteni moderációval szemben [a Wágner úr egyszer kijelentette, hogy nem hajlandó moderálni, tegyünk amit akarunk ő nem mer beleszólni :)) ].. zsoltu egy színfolt az indexen és az internettón is :))) [utobbin most hajtott végre egy izmos topicfloodot nem igazán világos milyen megfontolásból]
biztos sok lényeges dolgot kihagytam, ezért elnézést kérek, de nekem nagyjábol ezek maradtak meg földhöz ragadt agyamban..
Zsoltu, Zsoltu...
Azt nem kérdezem meg elment-e teljesen az eszed, mert nem is volt.:-DDDDDDD
Ebből is látszik tisztelt fórumozók, mennyire fontos Zsoltunak a fórum, bármelyik. Ha nem tetszik neki tönkreteszi, nehogy már másnak jó legyen.
Lejjebb olvashatod, hogy mivel kezdodott.
Ujitott a netto, es minden user ment a levesbe.
Ekkor nyitottam ezt.
Aztan visszacsinaltak a regit.
Aztan zsoltu osszecsinalta.
Ez utobbi menetrendszeruen elo szokott fordulni, de lehet, hogy most az "Uj" netto jutalekot ad neki.