Keresés

Részletes keresés

Gyötör Creative Commons License 2001.09.28 0 0 6
missparker,
épp az túlsó végén, de egy ilyen kis országban ez nem távolság. Köszönöm a számot.
missparker Creative Commons License 2001.09.27 0 0 5
Nem tudom, hogy az ország melyik részében keresed, de
Pándy Kálmán Megyei Kórház Gyula (66) 361 833
Úgy tudom itt van az ország legfiatalabb (tehát legmodernebb gépe). És nem mellékes, hogy édesanyámmal nagyon rendesek voltak.
Gyötör Creative Commons License 2001.09.27 0 0 4
Mindenkinek nagyon köszönöm.
Kaptam pár telefonszámot(egy a Péterffy Sándorban, egy Kecskeméten..), ma és holnap remélem összejönnek a személyes megbeszélések.
eszter_6 Creative Commons License 2001.09.26 0 0 3
Tenyleg jobbulast!
A legutolso infom annyi, hogy egy idore bevontak a mukodeshez valo engedelyeket, aztan hosszas huza-vonat kovetoen ujra kiadtak, de csak ideiglenesen. Ami lehet, hogy mar el is erkezett, mintha szeptemberi hataridore emlekeznek, de lehet, hogy csal az emlekezetem. A lenyeg, hogy eredetileg csak azoknal alkalmaztak, akik mar nagyuon rossz allapotban voltak, allitolag akkor a legnagyobb a siker. A lenyeg, hogy probaljatok ki mindent!
Elobb-utobb meglesz a megfelelo kezeles, ami neki a legjobban megfelel!!!
Előzmény: Gyötör (-)
Labor Creative Commons License 2001.09.26 0 0 2
Sajnos én is csak jobbulást tudok kivánni.
aljas666 Creative Commons License 2001.09.26 0 0 1
Margit Kórház, Onkológia
250 2170
Remélem, tudnak segíteni.
a
Előzmény: Gyötör (-)
jeegynullas Creative Commons License 2001.09.26 0 0 0
Nem nullazni valo topik, ugyhogy remelem talalsz megoldast. Es jobbulast a betegnek!
Gyötör Creative Commons License 2001.09.26 0 0 topiknyitó
Kérlek segítsetek információhoz jutni és kapcsolatot teremteni hőterápiás rákkezeléshez!
Hol, kinél, mimódon, és egyáltalán: kétoldali laphámrákos betegre lehet-e valamilyen hatással...hat hete még nyoma sem volt...gyógyultnak tartották kétoldali tüdőgyulladás után.... :-(((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!