Keresés

Részletes keresés

névtelen Creative Commons License 2001.09.25 0 0 4
Éppezért a médiaszemétből a halálos balesetek képei azok, amik nem zavarnak.
Hátha néz apuci izomagyú fiacskája és csak kilohósszal és nem 200 megy városban...:-(
Előzmény: cucu (2)
állati emlék Creative Commons License 2001.09.25 0 0 3
Mondjatok még ilyet, jó? Most lesz jogsim.
Előzmény: cucu (2)
cucu Creative Commons License 2001.09.25 0 0 2
Helo,
Vagy éppen az inverze is igaz. Jó és drága kocsival, józanul, egészségesen, ismerve a szabályokat direkt közlekednek az emberek szabálytalanul.
Nincs olyan nap, hogy ne lenne veszélyes helyzetem. Pl. Stop táblás kereszteződésben rendszeresen elém kanyarodnak szemből, én hiába mennék egyenesen, az nem számít neki, hogy én nem mondtam le az elsőbbségemről. Sőt, még ő ordít rám, hogy nem látok?
Vagy rendszeresen le akarnak söpörni az útról, mint ma reggel is pedig a 80 szerintem nem kevés egy keskeny, erdőtátszelő úton. (Helikopter út, Pesten.)
Sőt, elharapódzott, hogy nekimennek a másiknak. Az űrgének megszűnik a sávja, beengedném, de nem jön. Amikor gázt adok, elém vág, majd oldalról karistólta a tükrömet. Nem lett semmi bajom sem, bár ki akartam szállni, de elhajtott. Gondolom ideges lett késöbb, amikor meglátta a vadi új szuper járgányát, ami akkor horpadt be 3 helyen, amikor meghúzta a tükrömet.
Sajnos ilyen a magyar közállapot. A demokrácia leple alatt felszínre jöttek a bunkók. Ez jellemző Magyarországra, sajnos. Örüljön, aki nem itt él.
cucu
cucu
Előzmény: csinovnyik (1)
csinovnyik Creative Commons License 2001.09.25 0 0 1
szerintem nem hal meg naponta egy ember közlekedési balesetben, de egy jobb balatoni hétvége besegít és kiátlagolhatjuk a heti hetest.

és akkor mi van?

svájcban ezek szerint enélkül is el lehet adni a bulvárlapokat? lehet. én azt gondolom, az emberek olyanok, hogy szeretnek az élet szörnyű dolgaiban is turkálni. persze azt mondják, nem szeretnek, meg pfuj, meg szörnyű, de egy rendes balesetnél olyan lassan megy a sor az autóton, mert mindenki szeretne egy pillantást vetni az aszfalton vérző emberekre. (olcsó peepshow)

"valaki csináljon már valamit, olyan hülyék vagyunk!" az embereket nem lehet megvédeni a saját hülyeségüktől. ha valaki szar kocsit vezet, szarul vezet, részegen vezet, felelőtlenül viselkedik, azt nem fogja vissza az, hogy valakik időnként ellenőrzik. azért nem, mert az egész azon alapul, hogy ő mindent jobban tud, tehát azt is, hogy három sörrel, előírt szemüveg nélkül rövidlátón, két kisgyerekkel a hátsó ülésen még simán haza tud vezetni. és ez egy (még) élő példa a családból.

Előzmény: .next (-)
pok_ussz Creative Commons License 2001.09.25 0 0 0
30 nap alatt még egy nulla sem esik le arra?
Előzmény: .next (-)
.next Creative Commons License 2001.09.25 0 0 topiknyitó
Olvasom a bulvár híreket minden nap az indexen, manapság minden reggel amikor kinyitom, azt nézem, hogy "na, ma ki halt meg?".

Miért van ennyi közlekedési baleset Magyarországon?! Eddig is volt csak nem tudtunk róla? Szörnyű belegondolni, hogy milyen magas a statisztikai valószínűsége, hogy egy nap nem mész haza többé...
Miért nem tesz valaki valamit?! Miért nem változtatnak rajta?! (több ellenőrzést, főleg műszakit, etc...)
Én svájcban élek, és innen nézve megdöbbentő. Itt havonta talán 1 halálos baleset történik (- legalábbis ennyiről tudunk) és az emberek egyszerűen jobban vigyáznak. Otthon miért nem lehet!!!?!?!?!??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!