Nem az erőforrásokkal való visszaélés az ok, hanem ha jön egy rendőrségi megkeresés, akkor tudni kell prezentálni, hogy ki a szolgáltatás használója. A másik lehetőség ugye a bankkártyás validáció.
Biztosan szép, biztosan jó, de a kipróbáláshoz is személyi igazolványt kér, úgyhogy a magam részéről offolom a dolgot egyenlőre. Persze megértem a biztonsági szempontokat, hogyha valaki visszaélne a rendszer erőforrásaival, akkor azonosítható legyen ingyenes subdomain és tárhely igénylésekor is. Ilyen világot élünk sajnos...
Értem, köszi a választ, hogy valahogy lehet ilyen, de ennél több nem értelmezhető belőle. A megjegyzést értem és félév youtube után nem is gondoltam másra, de azt gondoltam, aki válaszol vmit segítségként szánja azt és nem humorizálni akar vagy nem ír.
Most már biztos, hogy off-topic. A webes „tárhely”-hez gyakran adnak szerveroldali programfuttatási lehetőséget (pl. PHP) és adatbázist (pl. MariaDB). Ha megvannak ezek az igények, akkor lehet keresni hozzá szolgáltatót. Eddig még on-topic lehetne, feltéve, hogy ingyenes kell. De úgy tűnik, hogy neked még vagy egy programozó is kellene, vagy sok-sok hónap aktív tanulás, vagy egy létező, telepíthető rendszer, amit be lehet paraméterezni az igényeknek megfelelően. Ez viszont erősen off-topic, és „ábrándozás”. :)
Lehet jobban el tudod dönteni: egy beviteliu és módositható lapon napi adatokat akarok bevinni. ezek bekerülnek egy jsoin filebe. Azadatok sora vmilyen dátumtól lehívhatóük és módosíthatók és törölhetők.
másik nyomógobbal akár grafikusan ábrázolhatók. ehhez mjég kell egy jogosultsági elosztás is. valaki beírhat, más törölhet. stb. az egész akkor lenne jó ha megfelelő belépépés után bármely gépről múködhetne.l
Lehet ábrándozás, de eddig a saját virtuális json és beviteli lap közti lekérdezési működésig jutoittam. egy táblázatba lekéri az adatokat. ez persze tyúklépés, de szeretném tudni, hogy kivitelezhető mindez. (a json filéhez meg kell adni url-t, de hogyan tudnám ezt a bázist a tárheyre tenni?
Próbálgatok webes lapot Json server kapcsolattal. A saját gépen sikerült npm saját virtuális servert telepíteni. Közben a nethelyen egy ingyenes helyet regeltem. A saját lapot ugye ide lehet rakni, de nem tudok mit kezdeni a json serverrel. Abban kérnék segítséget, hogy jsont ide vagy más helyre fel lehet-e v alahogy pakolni?
A profiktól bocs a sügérségért, de ahhoz h a kis javas próbálkozásaim bárhonnan múködjenek ezt látom megoldásnak.
Most néztem meg, de valami nem stimmel az ingyen aldomainnel a cweb-nél. Regisztrációkor választható az .nvs.hu ingyen aldomain és más nem. A googleba beírva egy weboldal sincs nvs aldomainnel, úgyhogy vagy büntetésben lehet vagy nem tudom, de nem fog a weboldal bekerülni úgy a google indexbe az hót ziher. A szolgáltató saját domainnel attól jó lehet.
Jelenleg aki INGYENES tárhelyet keres, ezt javaslom!
A világ weboldalainak jelenleg 34%-át teszi ki az itt készült honlapok! (nem elírás, harmincnégy!)
3GB tárhely, beépített weblap szerkesztő a könnyű kezelhetőség végett, mobilról is szerkeszthető weboldalak. Reszponzív (átalakítja pc, tablet, mobil kijelzőre). Gyors kiszolgáló és nagy fokú védelem. Mind a menü, mind a weboldal nyelve állítható és tartalmaz magyart is!
Természetesen neki is vannak fizetős szolgáltatásai, érdemes megnézni a csomagok listáját és összevetni az árakat. Havi 1250 Ft-ért már bővített dolgokat is tartalmaz és saját egyedi domain címet (1 évre ajándékba).
Napjaink vitathatatlanul legjobb ingyenes tárhelyét, amely valóban ingyenes nem kell sem domaint venni, se egyéb mást a cweb.hu szolgáltatja. https://cweb.hu