Keresés

Részletes keresés

Ügyes333 Creative Commons License 2016.03.28 0 0 10
lb_ Creative Commons License 2004.08.08 0 0 9

Hali!

Azt hiszem ez a cím témába illik: http://pixelshaman.fw.hu. Ezt a játékot speciel én írtam azzal a céllal, hogy rövid kellemes kikapcsolodást nyújtson várakozás közben stb. Nem egy bonyolult játék próbáljátok lécci és írjátok meg a véleményeteket.

Persze Freeware a progi:).

sidhe Creative Commons License 2001.09.28 0 0 8
Na, nem punnyadni! :)

A Bridge Builder tényleg jó, aki nem ismeri feltétlenül nézze meg!
A snooker jó, csak a hangok idétlenek szerintem.
Az Exile 3-at még mindig nem lelem.

ripper Creative Commons License 2001.09.27 0 0 7
Üdv!

Próbáld ki a Bridge Buildert is, szerintem nagyon jó! Van is róla itt topic.
bye

sidhe Creative Commons License 2001.09.26 0 0 6
Töltöm a snookert, de majdnem otthagytam a francba...sok kérdés. :) De mi a fene ez a kreditesdi? Nem olvastam végig, de valami limitáció?
Az Exile 3-at nem találom, csak a demót...pedig ígéretes!
NB2 Creative Commons License 2001.09.26 0 0 5
Üdv!

Hát nagyon ritka tényleg a jó freeware játék az egy biztos. Mondok én is egy címet: www.freeloader.com. Na most itt a jimmys white snooker-t érdemes letölteni. (minden részét). Cserébe kapsz érte: snookert, pool biliárdot + egy pár ilyen egyszerű bár játékot. darts+félkarú rabló+megvalami videójátékszerű. Hát a többi játék az oldalon tényleg nem nagy eresztés, de ez a biliárd tényleg jó volt. Jó lehet, hogy van ennél jobb biliárd de hát ez ingyé van:-)

Előzmény: sidhe (4)
sidhe Creative Commons License 2001.09.26 0 0 4
Emberek, csak így tovább! Lecsekkelem az eddigieket, meg kutatok újak után.
Tegye ezt mindenki, aki szívesen töltöget le ezt-azt!
Tapasztalataim szerint elég ritka az igazán jó, értelmes, grafikailag is megfelelő program...
Pivi Creative Commons License 2001.09.26 0 0 3
Ugyan nem az én oldalam, de egy igen igényes freeware játékos lap:
Free Games Palace

Vagy ha kifejezetten freeware RPG-k, akkor itt is van 2 (bár az fgp-n is fent vannak):
MoonDragon Entertainment

Egy kis önreklám sose árt... :)))))
--
Üdv: Pivi
MoonDragon Entertainment
http://www.moondragon.hu

Sedyl Creative Commons License 2001.09.26 0 0 2
Nem nehéz kitalálni, hogy merre kell elindulni:
www.freeware.com :)
Ez egyébként a download.cnet.com oldalra fog eljuttatni, ahol rengeteg letölthető cucc van.Vannak köztük sharewarek, de a purchase info-ra klikkelve sorba rendezve látható shareware ill. freeware szerint.Rövid egymondatos leírás is van mellettük, százalékos értékelés stb.

Nekem régi nagy kedvencem a Dx-ball, amivel régebben órákig el tudtam játszani.(Arkanoid-klón)

Archenemy Creative Commons License 2001.09.26 0 0 1
Namost főleg sharewareket ismerek... úgyhogy ilyeneket írok.

EXILE III: Igaz, elég régi, asszem van is krekkem hozzá, de egy szuper hangulatú, körökre osztott harcrendszerű RPG, esküszöm, k*** jó (még a grafikája sem olyan vészes, és van vagy 100 mellékküldetés, a főn kívül). Keress rá altavistán így, hogy aszongya: "Exile III Ruined World", és tuti kiad egy pár címet... Amúgy a Spiderweb Software oldalairól letölthető a demó, itt nem lehet pár városba meg helyre eljutni, de a registration key mindent megold... :) De NE a Blades Of Exilet töltsd le szerintem, az nem olyan jó.

Space Empires III: Ez is Shware, jó kis űrstratégia, sajna a gép elég buta, de ebben van a legtöbb kifejleszthető cucc, amit valaha is láttam.

Stars!: Szintén űrstratégia, a "20th Century Oldies" oldalairól tölthető le asszem, baromi jó fajkreáló rendszere van, nagyon sok egyedi fajt létre lehet hozni (pl. olyat, amelyik nem is bolygókon él, hanem a körülötte keringő űrbázisokban, vagy ami immunis a környezeti változókra, vagy tech-es fajt, ami gyorsan fejleszt, vagy nyersanyagosat, terraformálósat, mindent.), amúgy meg tök jó gáma, az AI sem hülye.

Most így ezek jutottak hirtelen eszembe.
bye
Archenemy

obsidian Creative Commons License 2001.09.24 0 0 0
0 is jöhet?
sidhe Creative Commons License 2001.09.24 0 0 topiknyitó
Olyan freeware játékokról kellene itt szót ejteni, amelyek tényleg jók! Tehát nem azokról, amik 2 perc után a lomtárban kötnek ki.
Mondok kettőt, kezdésnek, nem is biztos, hogy ismertek. Az egyik a Hoplites, ami egy kártyás játek, a másik a Titans of Steel, ez egész jó mech-es stratégia.
Lelőhelyek, vélemények, kedvencek...bármi jöhet!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!