MOndjuk nem ertem a ket esetet hogy kapcsoltad ossze?
Ertem en a logikat, hisz a regebbi ismert, van benne nemi MSZP szal. Arrol lehet beszelni.
Az ujat a HET allitotta (volt Biblia a hatterben? No ez csak jelzes az errol eszmebe jutott modszerre. Igaz eszembe juthatna a megrendezett fogkirugasos tanu stb. Koze nincs a temahoz de hat eszembe jutott).
Igy maris megvan a kapcsolat MSZP-terrorizmus.
Hat ezert vannak annyira az USA mellett, most tuntetik el F16-osokkal a nyomokat...
No de idezhetnem, Horn orokbecsujet (ami eleg pofatlan egy mondas az aigaz, de ilyen emelkedett topiknyitohoz az illik). Na es, a Bushrol is most hallottam, hogy uzletelt a bin Laden egyik tesverevel...igaz, hogy...aaa ez nem erdekes, fo hogy megemlitettuk
Szóval a Csepelen átálltak volna haditermelésre?
Szinte észrevétlenül beindult a fegyverkezési spirál ...
A magasabb egységek tandemet kapnak (csapatszállításra... :-)
Egyes gépeket csomagtartóról indítható rakétákkal látnak el ...
Hallottam a nagy hírt. A Hétben egy jobbra érdemes orienatlista megemlítette, hogy bin Laden embere találkozni akart Szeva bácsival.
Amilyen előítéletes vagyok, rögtön a Magyar Nemzetre gondoltam mint hírforrásra. És lám, lőn.
A Sajtószemlében (állítólag Lovas I. szerkeszti) megjelent az "info" egy spanyol napilap nyomán. Megnéztem, mi ez a lap. A legfiatalabb, kb. két éves spanyol napilapról van szó, ami arról híres, hogy kevés szöveget és sok képet közöl, hogy a köznép is értse, emellett kormányközeli és konzervatív.
Példányszámára egy adatot találtam, az időpontját nem tudom. Akkor 4.000 példányban jelent meg. A legnagyobb spanyol napilap példányszáma 300 ezer felett van.
Találtam még egy hírt, tavaly állítólag azt híresztelte, hogy Putyin álruhában, hamis útlevéllel Spanyolországban csavargott, hogy Berezovszkij támogatását kérje megválasztásához. Más források ezt a hírt azóta sem erősítették meg. Mindenki döntse el, hisz-e neki.
Csak egy kérdésem lenne. Miért nem a nagy spanyol és világlapokat tekinti hiteles forrásnak a Magyar Nemzet? Miért mindig ilyen apró halakat vadászik ki, és vezet félre vele jobbra érdemes akadémikusokat?
Miért érdeke a jobboldalnak, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektorát lejárassa?
És így áll elő a világ legveszélyesebb hadserege, mely kizárólag Csepel "lopakodó" ultramodern kerékpárokon hangsebességgel észrevétlenül száguldó harcosokból áll...
Attól tartok, Szeva bácsi rákerült a CIA "Most wanted" listájára. Remélem, Podolák elvtársnak (MSzP) több szerencséje lesz...
- ezek az új-mágnesek/mágnásék aztán kenik-vágják az anglicsányt ...
Hogy a francba tudtak ilyen értelmes magyar cégnevet kitalálni (a "Vállalkozói" helyett valami angolosabbat javasolnék... :-) Vagy ezek családnevek? Esetleg keresztnevek?
- ezek az új-mágnesek/mágnásék aztán kenik-vágját az anglicsányt ...
Hogy a francba tudtak ilyen értelmes magyar cégnevet kitalálni (a "Vállalkozói" helyett valami angolosabbat javasolnék... :-) Vagy ezek családnevek? Esetleg keresztnevek?
A Hét, az definiciószerűen hazudik :-)))
Csak üzleti kapcsolatról van szó. Természetesen közbeszerzési eljárás keretében kétéltü Csepel kerékpárokat rendszeresítettek volna az amerikai tengerészgyalogságnál. Tocsik nem vállalta a tárgyalást, valakinek csak el kellett vállalni :-)
1. Tegnap hallottam a Hétben, hogy Szemjon Mogiljevics úr Oszama Bin Láden úr terroristáival "üzletel".
-------------------
2. Erről eszembe jutott egy másik eset.
"Mogiljevics befolyása alatt áll a diósgyőri fegyvergyárhoz kapcsolható Army Coop Kft., míg az YBM Magnex az egyik tulajdonosa a csepeli Magnex Rt.-nek, melyet nemrégiben Crumax Magnetics Vállalkozói Rt.-re kereszteltek át, és a Schwinn-Csepel Rt.-nek is. Ez utóbbinak elnökhelyettese Podolák György. Az MSZP-s politikus az idei parlamenti választáson egyéni választókerületében nyert." (Magyar Hírlap, 1998. június 27.)