Keresés

Részletes keresés

Voloncs Creative Commons License 2011.12.10 0 0 112

Valaki jatszik meg a Crusaderen?JO par eve jatszom mar,multizhatnank.

Előzmény: koliodeltaf (111)
koliodeltaf Creative Commons License 2008.01.29 0 0 111
Hát a várépítés menüben, annál a kapura(vagy a csákányra) ha rá kattolsz, akkor kijön egy csomó dolog. Pl.: Tornyokra hajító, meg kő hajító. És ott lesz a végén egy vas, utcai szemetesnek kinéző valami amibe bele van rajzolva a tűz. Na azokat tudod a lőrések közé a tornyokra az erődre (vagy ami van) és a kapukra kirakni. És ha közelükbe van az íjász (számszeríjász nem lő tüzes nyilakat) akkor lőnek tüzes ijjal, de ezzel nem lesz erősebb a támadásuk. Csak akkor jó ha raksz ki olajat. Azt tudod meggyújtani, és az ellenfél, amelyik 1-2 mp-ig bennevan az meggyullad, és meghal. (elégnek). Hát enny ha kell még segítség, vegyél fel msn-en:koliodeltaf@hotmail.com
Előzmény: Sodrás (98)
koliodeltaf Creative Commons License 2008.01.29 0 0 110
JA ja ja nekem van egy ötletem. Indulj el néhány lándzsással, jhogy felgyújtsák az olajat, és akkor nem a katonád sérül. De ha adsz egy e-mail címet, akkor küldök róla egy mentést. koliodeltaf@vipmail.hu (e-mail) koliodeltaf@hotmail.hu (msn) vegyél fe, és mondd hogy a Vipmail fórumjáról vagy. Várom a jelentkezésedet. Tibi.
Előzmény: gililaci (101)
unartis Creative Commons License 2007.09.21 0 0 109

Ez egy kiváló játék, még most is megállja a helyét, egy két baki az elején nekem sem tetszik(videók!!!)(lovaggal rohan falat bontani a lord, a paradicsom paprika az asztalon)!

A grafika nekem megfelel, nem sokkal jobbak a mai játékok sem ezen a téren...

Megint felraktam a STRONGHOLD-ot, mert jó!

Találtam térképeket a következő web helyen: http://stronghold.heavengames.com/downloads

Öngyölöm-Böngyölöm Creative Commons License 2006.07.23 0 0 108

Üdv!

Ez most Stronghold 1 vagy Stronghold Crusader topic?

Én Crusaderes vagyok 3 éve most akarnék Hálózati játékozni de nincs kivel! A küldetések nehezek, de nem baj, ez a játék nagyon jó! Megtaláltam, hol vannak a hangok és van olyan uraság, amelyik nem is szerepel a játékba. Ha kijátszom, akkor ők is benne lesznek?

Öngyölöm-Böngyölöm

gililaci Creative Commons License 2006.06.12 0 0 107
Mit is keresel konkrétan ? nekem megvan a játék, gondolom, az a Nr. 1. Van több kiadás is ebböl ?
Előzmény: Beckstadt (106)
Beckstadt Creative Commons License 2006.06.10 0 0 106
Ki tud megvehető Stronghold1-ről és Stronghold Crusader-ről?
Hálám üldözni fogja:)))
eMM Creative Commons License 2006.01.03 0 0 105
Ezek akkor vérnyulak!
Itt már csak az antióchiai szent kézigránát segíthet!:)
Előzmény: Razor22 (102)
sz_petra Creative Commons License 2006.01.03 0 0 104
Sziasztok!
Ha valakinek volna kedve online játszani a Stronghold 1 részével (mi lennénk együtt a gép ellenfelek ellen)akkor keressen meg pls. msn&mail sz_petra@vipmail.hu

bye
gililaci Creative Commons License 2004.03.31 0 0 103
Hello !
Rakj fel a toronyba pár nyilast, támadás paranccsal azok majd folyamatosan lelövöldözgetik a nyulaidat ...ez nem lehet akkora akadály ::))
Előzmény: Razor22 (102)
Razor22 Creative Commons License 2004.03.31 0 0 102
Jihad!

Nos én csak 8-9 küldit csináltam végig de felidegesített.

Van 1 ellenség akivel nem tudok megküzdeni az egyik pályán.

A NYÚL!

Ott van vagy 30 nyúl a farmjaim mellett és hiába rakok oda katonát nem bírnak velük.

A legnagyobb poén az volt mikor a nyulak MEGÖLTÉK a katonáimat....

Vmi ötlet?

Ki mit csinál velük?

gililaci Creative Commons License 2004.03.08 0 0 101
VOLNA VALAMI TIPPETEK AZ UTOLSŇ PŔLYŔT ILLETÖEN ?
Sodrás Creative Commons License 2004.03.08 0 0 100
Köszönöm !
Előzmény: gililaci (99)
gililaci Creative Commons License 2004.03.08 0 0 99
Ezt tudom. Oda kell tenni a toronyban a nyilasaid mellé egy olyan "tüzes vödröt), amit a várépítö menüben találsz. Akkor tüzzel nyilaznak, sokkal hatékonyabb.

AZ UTOLSŇ PŔLYŔRA VOLNŔNAK TIPPJEITEK ?

Előzmény: Sodrás (98)
Sodrás Creative Commons License 2004.03.08 0 0 98
Sziasztok!
Nekem is egy kérdésem lenne:
Hogyan tuduk tüzes nyíllal lődözni? Ha támadom az enemyt, akkor az nagy bőszen tolja rám a tüzet a falakról, én viszont csak a sima nyillal tudok várvédeni.

Előre is köszi

gililaci Creative Commons License 2004.02.19 0 0 97
Hasonló gondokkal küzdök én is, itt akadtam meg.
Help plííííííz !
Honnan ugorjak neki a rohadék Pig-nek, hogy ne kaszáljanak le ?
Előzmény: Jéggé dermedt enemies (96)
Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2004.02.01 0 0 96
Na ez nekem nem jön össze. 15. pálya: nem tudom, melyik oldalról kellene elkezdeni leszedni a falról az íjászokat, mert esélyem nincs, rögtön levadásszák fentről az enyéimet :( HELP plz...
Előzmény: ramonvega (65)
-Survivor Creative Commons License 2003.05.24 0 0 95
sziasztok!
van itt valaki?
kis segitsegre lenne szuksegem..:-((
S.
aabyssx Creative Commons License 2002.11.26 0 0 94
OFF

"Deashi Barai"
Nem rossz... elég gáz lehet, ha valakinek névadáskor is dobások járnak a fejében... ;)))

Előzmény: Deashi Barai (93)
Deashi Barai Creative Commons License 2002.11.26 0 0 93
A faltörő kosba három mérnök kell. Lehet zúzni a falakat...
Előzmény: eMM (90)
Slaider Creative Commons License 2002.11.25 0 0 92
Apolllo-n nézd meg, nemrég kint volt rip-ben
Előzmény: SzLacika (91)
SzLacika Creative Commons License 2002.11.25 0 0 91
Gyerekek , honnan lehet megszerezni ezt a kiegészítőt /Crusader/ , én nem láttam sehol !? Megjelent egyáltalán ?
eMM Creative Commons License 2002.11.22 0 0 90
Kössz a tippet, akkor majd megint nekifutok normálban a hangyáknak.
Előzmény: Deashi Barai (89)
Deashi Barai Creative Commons License 2002.11.20 0 0 89
Nekiültem és elsőre sikerült megcsinálni a hangyás pályát. A negyedik rohamnál, mikor a támadó seregből elhollott az összes távolba lövő egység, akkor 10-15 mérnökkel felkapaszkodtam a falakra, és felperzseltem az ellenfelet. Miután a mérnök fenn figyel a falon, a kiöntés ikonra kell kattintani, kiválasztani az irányt és már önt is. Én visszavettem a game speeet egy kicsit.
Amit eleinte nem értettem az az volt, hogy a fortyogó üst mellett miért áll üres kézzel egy mérnök. Aztán rájöttem hogy ő hivatott lecsapolni az üstből az izzó anyagot.
Előzmény: eMM (88)
eMM Creative Commons License 2002.11.15 0 0 88
Igen a faltörő kos a battering ram a "hangyás" pályán be is veti a gép.
Csak nekeMM nem menne bele a mérnökök.
Akkor majd még erőlködök az üstöntögetéssel(ami még nem sikerült) de néha elég idegesítő az eszközök kezelhehetlensége szóval nem egy Age Of Empires.
Én helyi hálón próbáltam meg nyomulni neten nem nagyon menne a wodafonos "internet elérésem" miatt.
Előzmény: Deashi Barai (87)
Deashi Barai Creative Commons License 2002.11.15 0 0 87
Háj!
Igen arra gondoltam, ahol jönnek mint a hangya, az utolsó rohamban. Szóval felhalmozza a kis rohadék a kannákat. Én eddig nem jutottam el. De a pálya elején még a mérnöknek van egy üstje, tele és azt már sikerült kiöntenem. Bár nem találtam el senkit vele. Úgy történt hogy a panelon, ahol a fickó tevékenységeit irányítod (move attack stb) megjelen a Kiöntés ikon, amire kattintva egy nyíl jelenik meg a képernyőn, a mérnök elött, jelezve hogy menyik irányba fogja önteni a cuccost. De nekem mindig az ellenfél a mérnököket szedte le a falról először. Neked nem?
Mi az a battering ram?:) A faltörő kos?
Majd kipróbálom én még nem találkoztam vele.
Amúgy én egyrészt elakadtam a "hangyás" pályán, másrészt a másik játék módban is (afféle skirmish, mi a neve?) ahol nekem 3 másik nagykutya és serege ellen kellene harcolni, kb 6-7 pálya lehet?.
Párszor megpróbáltam de ideiglenesen elment a kedvem. Itt nem játszol?
Üdv,
DB
Előzmény: eMM (86)
eMM Creative Commons License 2002.11.10 0 0 86
NeMM automatikus.
A gyakorlatban az történik hogy kijelölöm az egyszem mérnököt,elkezdi töltögetni a kannákat, a töltötteket fel is halmozza aszt annyi.
Se én nem bírom rábírni hogy öntse se magától nem teszi.
Csak jön az ellen mint a hangya.
Asszem arra a küldetésre gondolsz ahol 5 hullámot kellene visszaverni.
Nos easyben még ment is, de a normal nehézséghez már kéne a süti-süti.
A másik 20 ft-os kérdés.
A battering ramba mér nem mennek a mérnökök bele?
Vagy nem ők müködtetik?
Előzmény: Deashi Barai (85)
Deashi Barai Creative Commons License 2002.11.05 0 0 85
Helló!

Az oil smelterekkel én is szívok. Van egy mission ahol szerintem csak ennek a használatával lehet nyerni bár nekem eddig nem sikerült:) Szerintem mindez automatikus, tehát a mérnök kiönti az izzó olajat a falról->rohan a stockpile-hoz, viszi a kannát az üstbe->forrás után merít és visszamegy a falra.
Lassan a gyakorlatban is meg kéne nézni hogy működik e...:)

Előzmény: eMM (84)
eMM Creative Commons License 2002.11.03 0 0 84
Köszi a segítséged már pedzegeteMM ajátékot.
dehát ezeket a fineszeket hogy is találhatná ki 1 mezei halandó aki nem is bír ángliusul?
Újabb kérdéseMM már a Strongholdról(az van meg teljes verzióban) az oil smelkert hogy bírom használni abba is 2 technikus kell?
bele az üstbe?
azért így izgi a game,találda ki magad, alogikai és akció játék kevereéke angolazászoknak.:)
Előzmény: Deashi Barai (83)
Deashi Barai Creative Commons License 2002.10.29 0 0 83
A tornyon lévő katapult azért nem lő mert "bele" kell zavarni két mérnököt, akik működtetik.
A toronyba meg ugy kell embert küldeni, hogy leteszel mellé egy darab falat, majd ahhoz tapasztod a lépcsőt. Erre gondoltál? A lookout toronyba 5 ember fér, de legalább egy katapult sem.
Előzmény: eMM (82)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!