Mert én meg kettőről, az egyik kb. 1927-ből, amikor leállították A nemzetközi zsidó köteteinek kiadását, a másik meg 1942-ből: www.adl.org/adlhistory/ford_letter.html
én arról az egyről tudok, aminek a szövegét be is másoltam
pontos dátumot sajna nem tudok mondani, aszem 30-as évek közepe-vége, de erre nem esküszöm meg
nem is annyira nyitotta, hanem telefirkálta a már meglévőket ugyanazzal a szöveggel
klassizkus flood, mindegyik topikban elhelyezte ugyanazt a beírást többtucatszor
ezt kb háromszor csinálta, más-más nickeken, aztán hálistennek elunta
Hááát, - nem lesz miből tanulnod, - úgyhogy pont ilyen bután adod majd vissza porhüvelyed a teremtőnek majdan, mint most vagy.
Ha fiú vagy, akkor a porkukacod...
:O)))
Nem furcsa, hogy ezek a "rombolók" előszedték az összes olyan topic-ot, aminek a nevében benne van, hogy "náci" ? Gondolod, hogy jobbos volt ? Nem nagyon...
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Ja.
Ezt szeretem bennetek, kispolgári jobboldal!
Szerintetek a demokrácia a jobboldal bolsevizmusa...
Bár ami igaz, - igaz, - Vityka olyan itten a hirdetésen, mint egy bankrabló, - és nem csak ez az egy tulajdonsága emlékeztet Dzsugasvili nevű elődjére. Még a postarablás is stimmel, - csak ő nagyban csinálja...
:O)))
Pl magyarázza már el neki valaki, hogy perpill. ő személy szerint a fasiszta itt, ugyanis erőszakkal rombolja mások vélemény-nyilvánítási lehetőségeit :-(((
Ha nem megy, egyszerűen le kell tiltani az új regisztrációt az IP tartományáról, mondjuk 1 - 2 órára.