Keresés

Részletes keresés

em Creative Commons License 2007.05.15 0 0 20

szia! én pont ma voltam vizsgálaton, a nem túl pozitív tapasztaltataimról az index egy hasonló című topikjában olvashatsz: itt

sok sikert, ha találtál valami jó helyet akkor majd számolj be róla légyszi!

Előzmény: csucsucsucsucsucsu (19)
csucsucsucsucsucsu Creative Commons License 2007.02.27 0 0 19

Sziasztok,

Nem tudtok megbízható íriszdiagnosztikai szakit, rendelőt Budapesten ?

 

fönök Creative Commons License 2001.09.29 0 0 18
Hatásos természetgyógyászat; igen, kuruzslás; nem.
Előzmény: absent (16)
e-papi Creative Commons License 2001.09.25 0 0 17
Szóval ha rávetem magam a konnektorra és elkezdem markolászni a csupasz vezetékeket megszűnik a fogfájásom??? Na esztet mingyár kiprószálom! :o)))
Előzmény: Joy ) (13)
absent Creative Commons License 2001.09.25 0 0 16
én voltam pár éve, nem 25 betegséget mondott, csak 4-5-öt, amik viszont mind igazak voltak. nekem homeopátiás kezelést ajánlott (ami nekem eddig mindig bevált - már amire beszedtem).
lehet, jó adag placebohatás-érzékenységem is van, ki tudja :)

amúgy meg úgy gondolom, hogy ártani semmiképp nem árt, ráadásul ha az illető orvos is (nemtom, hogy kell-e hogy az legyen), nagy bakot nem lőhecc, mert sztem az az igazi, mikor a hagyományos (vagyishogy nyugati) orvoslás kart karbaöltve halad a természetgyógyászattal. vannak olyan kezdeti állapotban lévő betegségek, amelyeket lehet, sőt tanácsos is természetes úton (gyógynövényekkel stb) gyógyítani, de van ami már olyan stádiumban van, hogy drasztikusabb fellépés szükségeltetik, és jó ilyenkor ha kéznél van az orvosi diploma.

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.25 0 0 15
Nem tudom ki lehetett az illető uriember. Véleményem szerint a történet akkor sem minősiti a módszert.

Egyébként az iriszdiagnosztikát Dr. Péczely Ignác MAGYAR orvos fedezte fel és 1880-ban publikálta megfigyeléseit.

Adept

Előzmény: kontrra (14)
kontrra Creative Commons License 2001.09.24 0 0 14
Amit leírtam,azt az írisz... felfedezője mondta el,ha nem elég tudományos,arról nem én tehetek.Úgy látszik nem értetted meg,mia kifogásom a történet ellen.
Még egyszer: Próbáld beleélni magad,hogy egy hatalmas,vad madár megtámad,te elkapod a lábát,és eltöröd.
A bagoly vadul csapkod a kezedben,az arcodtól fél méterre,és akkor te ráfokuszálsz a madár szemére,ami egyébként valószínűleg erősen mozog,és meglátsz benne hírtelen egy icipici változást.
Lehet,hogy te és az orosz "tudós" ezt tenné,de azt hiszem,az emberek 99.99...%-a az arcát meg a szemét védené a támadástól.
Ráadásul akkor még kisgyerek volt az orosz.
Na már most én úgy vagyok vele,ha valaki úgy mutatkozik be,hogy Kovács Józsi vagyok.most jöttem a Marsról,utána azt se fogom neki elhinni,hogy hétfő van.
Előzmény: Törölt nick (12)
Joy ) Creative Commons License 2001.09.23 0 0 13
Helló Moll Flanders! Én is a hívök táborához tartozom, mégpedig azért mert úgy gondolom, hogy minden energia - még a megtört epevezetéked is - amit szerintem energiával lehet orvosolni. A betegségeket energiablokádok okozzák, ami oka lehet a helytelen táplálkozás, negatív gondolatok stb. Ha már van egy ilyen dugó az áramlásban, az különbözö tünetekhez vezethet, ami elég személy függö. Szerintem a tüneti kezelésre bármilyen energetizálás hatásos lehet, de érdemes rájönni, hogy mi volt a kiváltó ok, hogy ne okozzon máshol, más szinten galibát. üdv. Joy
Előzmény: Moll Flanders (9)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.23 0 0 12
Ez az érvelés csuda tudományosan hangzott...

Kíváncsi lennék, hogy az eddigi hozzászólók közül hányan értenek az iriszdiagnosztikához??
Mert hogy akarunk valamiről vitatkozni ha gőzünk sincs róla?

Az hogy nem tudjátok hogy mi a működési elve és mert nem látjátok át, az még nem azt jelenti hogy hülyeség.

Azért utalnék arra, hogy a világ keleti és nyugati felének nagy részén elismert és gyakorolt tudományág. Ugyanez a helyzet a többi természetgyógyászati ágakkal is(kiropraktika, energetika, életmód Stb)

Magyarország mind mentalitásban, mind pedig ezek elfogadásában nagyon le van maradva. Persze nem ez az egyetlen eset. Van mit behoznunk.

Érdekes hogy Pl. angliában a társadalombiztositás számos természetgyógyászati ágat támogat. Azért csak megnézték előtte hogy működik-e a dolog, nem?

Na hirtelen ennyi:

Adept

Előzmény: kontrra (11)
kontrra Creative Commons License 2001.09.23 0 0 11
Az iriszdi... "felfedezéséről" láttam egy riportot valahol.Az orosz pasi elmondta,hogy kb.tizéves korában megtámadta egy hatalmas bagoly,és őijedtében elkapta a madár lábát,és szintén ijedtében kitörte.Ebben a pillanatban meglátta a bagoly szeme iriszén a változást,amit,mint ahogy abban a pillanatban rájött,a láb törése okozott,és aztán ebből következtetett arra,hogy a testben lévő betegségk megjelennek az ember (állat) iriszén.Na most ha elképzeljük,amint egy gyerek,miközben egy bagoly éppen ki akarja vájni a szemét azzal foglalkozik,hogy milyen változások zajlanak a támadó szemének iriszén,akkor azonnal rájöhetünk,hogy ez csak szélhámosság lehet,semmi más,és nem is kell tovább foglalkozni a dologgal.
fönök Creative Commons License 2001.09.22 0 0 10
Mi az, hogy meg van törve az epevezeték? Ne haragudj, de ez egy baromság. Egyszerű vérvétellel ki lehet deríteni a dolgot. :)))
Előzmény: Moll Flanders (9)
Moll Flanders Creative Commons License 2001.09.21 0 0 9
Én evekkel ezelőtt voltam. Kiderült, hogy egy baromi egészséges lány vagyok ("nem ilyen állapotban szoktak idejönni"- by dokinéni), de meg van törve az epevezetékem. Fogalmam sincs ez miből látszott a szememben, de ezt azelőtt egyetlen orvosnak sem sikerült megtalálnia. Valami tényleg nem stimmel tizenéve az epém körül, ezért mentem el. A gyógyszerkombináció amit javasolt nem vált be. Nekem is akupunktúrát javasolt alternatívának, de elcseszte mert úgy vezette elő, hogy "Meg fogom szúrni...". Na engem ugyan nem a tűfóbiámmal.
Valszeg túl szőke vagyok hozzá, de nem fogom fel, hogy ki lehet egyenesíteni a megtört epevezetéket 10 kezeléssel/1000-2000 HUF alkalmanként.
Az egyik barátnőmnek megtalálta a pajzsmirigy problémáját, de őt is kórházban műtötték meg később.

Epilógus:
Később beszéltem egy belgyógyásszal, miszerint két epevezeték van. A fő epevezetéket nem lehet műteni, csak a "másodlagost". Arról nem szólt a fáma nekem melyik van megtörve.

Előzmény: Maleinsav-anhidrid (-)
fönök Creative Commons License 2001.09.21 0 0 8
Na, ja! MIndenki magából indul ki!
Előzmény: Maleinsav-anhidrid (5)
Campi Creative Commons License 2001.09.21 0 0 7
Ha 18k-t semmikeppen se adj ki erte!
Mellesleg ez szvsz ugy van hogy aki hisz benne, pl anyam, azt nem lehet lebeszelni rola, aki meg nem, mint pl en azt meg eleg nehez rajabeszelni...
Előzmény: Maleinsav-anhidrid (4)
Maleinsav-anhidrid Creative Commons License 2001.09.21 0 0 6
Mármint kapott valamilyen írásos anyagot a vizsgálatról???? Vagy fényképet???
Előzmény: ID (3)
Maleinsav-anhidrid Creative Commons License 2001.09.21 0 0 5
Kaja, pia szóbajöhet. Nők nem, mert nem vagyok leszbi... :-))
Előzmény: fönök (2)
Maleinsav-anhidrid Creative Commons License 2001.09.21 0 0 4
Én tegnap voltam, és én is így jártam... Felsorolt egy csomó dolgot, abból valóban igaz 3 és utána javasolt akupunktúrát. 1800 Ft/kezelés és 10 alkalom kellene kezdésnek. Na mármost ennyi pénzt nem fogok kiadni rá....
Előzmény: Campi (1)
ID Creative Commons License 2001.09.21 0 0 3
ha érdekel talán tudok mutatni egyet, apámnak csinálták, ha megtalálom akkor majd valahogy eljuttatom ide.
Előzmény: Maleinsav-anhidrid (-)
fönök Creative Commons License 2001.09.21 0 0 2
Nincs valóságalapja! Ha szeretnél sok pénzt kidobni az ablakon, akkor valami kellemesebb dologra költsd! Kaja, pia, nök?
Előzmény: Maleinsav-anhidrid (-)
Campi Creative Commons License 2001.09.21 0 0 1
Allitolag van alapja, de en sajna nem hiszek benne, egyszer csinaltak nekem, es felsorolt kb 30 dolgot, amiben tenyleg benne volt 5-6 a bajaim kozul. Tehat -reszemrol- ennyit errol.

Ja, a termeszetgyogyaszokban sem nagyon hiszek...

Campi Creative Commons License 2001.09.21 0 0 0
Irisz-diagn0sztika?
Maleinsav-anhidrid Creative Commons License 2001.09.21 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Véleményeket várok a fenti témában. Voltál-e már, mit gondolsz róla, van-e valóságalapja szerinted?

Male.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!