Én hiszek ebben a kísérletben Vajk.Még új vagyok a NET-en,ezért kérlek legyetek elnézőek velem,ha valamit rosszul csinálok szóljatok rám.Visszatérve a kísérletre a lyukakkal és a különböző anyagokkal (lehet hogy tévedek) egyik nap feküdtem az ágyamban és a karomat a homlokomra tettem, és megfigyeltem, hogy a bőrömhöz egészen közel a hátteret furcsán görbültnek látom. Remélem ezt már más is tapasztalta,és most nem mondtam egy oltári baromságot.
valoszinuleg nem ugyanott volt a lyuk mindegyik lapon, ill. nem ugyanakkora lyukak voltak.
de meg ha ugy volna is, ahogy kisfaludy mondta, akkor sem ertem, hogy lenne ez a gravitacios hullamokkal osszefuggesbe hozhato. semmi nem mozgott a kiserletben, honnan lenne grav. hullam
Viszont leirom, hogy milyen kiserlettel bizonyitotta:
Adott egy sin, amin egy keret van. Ebbe a keretbe csusztat mas es masfajta anyagu lemezeket ugy, hogy mindegyiken ugyanott egy apro luk van. E mogott egy sima tabla van, amin ha megvilagitja a keretben levo anyagot, a lukon atjovo feny mindig mashova esik, fugoen attol, hogy milyen anyagbol van a "luk"
Ezt a kiserletet lattam is, igaz jo messzirol, es fogalmam sincs, hogy tenyleg mashova estek e a fenynyalabok.
Ha rosszul irtam le, hat bocs, ez lassan 10 eve volt.
(az ember komolysagarol meg annyit, hogy allitasa szerint egy elveszett ongyujtot a negyedik dimenziobol hozott vissza)
Allitasa szerint igy, ha pontos skalat hoznak letre a tablan, akkor meg tudja allapitani, hogy milyen anyag van a feny utjaban.
Elnézést kérek az örökmozgós topicodban mutatott hitetlenkedésemért, amivel is megkérdőjeleztem az általad bemutatott dokumentumok tudományosságát, s igazát, szánom-bánom, valószinűleg nem voltam elég körültekintő.
A nyilvánosság előtt bocsánatodért esedezem.