Keresés

Részletes keresés

Tvnet_Sanya Creative Commons License 2001.10.02 0 0 41
Szerintem örüljetek neki, hogy a sirámaitok nem találtak üres fülekre! Ezt a magatartást a szolgáltató részéről személy szerint nagyon sokra értékelem . :) Ezekből a dolgokból lehet látni, hogy Feriék jó irányba fejlődnek. :D
Előzmény: siid (40)
siid Creative Commons License 2001.10.02 0 0 40
Ahogy megírtam a fórumba a Tiédhez hasonló sztorimat, engem is felhívtak, sajnálták, pikk-pakk megcsinálták, de....
HOZZÁM NEM JÖTT FIATAL HÖLGY!!!!!

Azért komolyan meg vagyok elégedve az Axéval, de mér kell a normális ügyintézéshez előtte szívatni? Nem lenne nekik is olcsóbb ha egyből minden okésan menne, nem kéne oly sok hátizsákot venni...:))

SiiD

Előzmény: sado-mazo-adsl (36)
trash Creative Commons License 2001.10.01 0 0 39
minket is megkerestek a topik kapcsán az axelerótól ketten is.
Tvnet_Sanya Creative Commons License 2001.09.30 0 0 38
hihi! Most mondd azt, hogy a sóhajaid siket fülekre találtak..... :D
Előzmény: sado-mazo-adsl (36)
Boszorka Creative Commons License 2001.09.29 0 0 37
Hasonló storym van. Márciusban kértem előszőr ADSL-t, levél jött: nem lehetséges. 2 hét múlva telefon matávtól, ha érdekel adjam be ujra, mert lehetséges. Kijöttek, bevizsgáltak eredmény: nem lehetséges. Idővel ismét telefon mégis lehetséges. Kijöttek felszerelték, kipróbálásnál kiderült, hogy mégse jó. Majd utána nézünk. Leszerelték és el. Aznaptól 3 napig nem volt net kapcsolatom. Ezalatt vagy a 1212 számon lógtam, vagy dühödt faxokat küldözgettem. Minden elképzelhető kifogás között, az is szerepelt, hogy nekem mostmár egy ADSL kapcsolatom van. Végül is a 3. nap estéjén sikerült, egy új szerződéssel visszaszereznem a netet. Azóta kiütést kapok az ADSL gondolatától is. Mellesleg a múlt hétem megint 2 napig nem volt semmilyen vonalam és a kiszálló szerelő szerint itt lehetne ADSL de hallani se akatam róla. Végül is most az alközpontban volt valami hiba. Nálam tehát csak tragikomédia van és enyhe matáv/axeleró allergia.
sado-mazo-adsl Creative Commons License 2001.09.29 0 0 36
Jó estét mindenkinek!

Nos egy szappanopera végetért (előzmények a 27 hozzászólásban), ugyanis történt a következő:

2001.09.28-án 14.26-kor - ez a fenti hozzászólásomat követő nap délutánja - csörgött a telefonom, LA jelentkezett az Axelerótól, és röviden közölte velem, hogy a Matávos szerelő elindult szerény hajlékom irányába és nemsokára ő is elindul hozzánk. ÉRTITEK???

Az események felgyorsultak, kb. 15 perc múlva csöngetett a Matávos, nekiállt a szerelésnek. 20 perc múlva csöngetett LA - ő hölgy, és sokkal fiatalabb, mint a hangja alapján gondoltam - átadta a papirokat (jelszó, CD stb.) valamint kedvesen közölte, hogy Aeleró feliratos kényszerzubbony - lásd 27 hozzászólás - az nincs, de fogadjak el tőle egy Axelerós hátitáskát - ezen a ponton a szerelő aki
tanúja volt mindennek, meglepetésében majdnem lecsipte a saját hüvelykujját. ÉRTITEK??? Közben persze én meg folyamatosan égtem, mert én
ezeket az embereket bántottam, meg zaklattam stb.

LA elköszönt, a szerelő srác már a szoftvert telepítette, bejelentkezett az én nevemmel, minden frankón müködött (azóta is müködik)
Ő is elment. Nem néztem meg az órámat, de szerintem a telefon óta nem telt el egy óra.

Úgyhogy most itt ülök, egy Axelero sapkában, Axeleró pólóban, Axeleró egérpadon lökdösöm ez egeret, a táska a hátamon (kicsit nyomja is a derekam itt a fotelban) egy müködő ADSL eléréssel, és azon gondolkodom, hogy mi is történt itt?

Vélemény?

murray Creative Commons License 2001.09.28 0 0 35
lebeszéltetek!
részemről stornó az ügy.
The Sceptic Creative Commons License 2001.09.28 0 0 34
hogy fox majd örülni, amikor duplán regisztrának a sok beküldött faxod miatt és ezekre mind ki is számlázzák a sarcot...
"lexebb öröm a káröröm, abban nincs irigység"
Előzmény: sado-mazo-adsl (27)
trash Creative Commons License 2001.09.28 0 0 33
faxoltak egy számlamásolatot, ebből kiderült most éppen mit sikerült elszúrniuk. Az történt (egyelőre), hogy a postacímet nemtudomhány próbálozás után sikerült kijavítaniuk, arra amire kértük eredetileg is. De meghagyták a másik cím irányítószámát. Ez nyilván így nagyon logikus, csak a postások - el nem tudom képzelni miért - nem értették.
objektiv Creative Commons License 2001.09.27 0 0 32
Amen.
Előzmény: Tvnet_Sanya (30)
objektiv Creative Commons License 2001.09.27 0 0 31
bazz, akkor ezt publikaljad, mert az ev poenja, a hasamat fogtam a nevetestol (ilyet csak valosagos helyzetkomikum tud adni).
Előzmény: sado-mazo-adsl (29)
Tvnet_Sanya Creative Commons License 2001.09.27 0 0 30
Félre érted. Csak az előadás módon nevet, de a tartalma szerin sírni lenne kedve. :) Egyébként + elhiszi. Nem de?
Előzmény: sado-mazo-adsl (29)
sado-mazo-adsl Creative Commons License 2001.09.27 0 0 29
Te ez komoly, itt vannak a faxok, séroból nyomom a neveket, de Kedves Axeleró cáfolj meg, itt mindenki elött nyilvánosan.
Előzmény: objektiv (28)
objektiv Creative Commons License 2001.09.27 0 0 28
Neharagudjal, de ezen csak nevetni tudok... Marmint ugy, hogy az egyik szemem...
Előzmény: sado-mazo-adsl (27)
sado-mazo-adsl Creative Commons License 2001.09.27 0 0 27
Na itt a story:

2001.február 15-én reggel kilenckor adtam be az első ADSL igénylésem, február 21-én faxoltak, hogy müszaki okok nem teljesíthető, de az igényem él, majd értesítenek, meg szeretnek stb...

2001.06.07 felhív SZ nevű matávképviselő (BP régió), hogy adjam be újra az igénylésemet, mert jól alakul a müszaki fejlesztés. Beadom, egy hét múlva elhajt az Axeleró, hogy müszaki okok miatt nem...

2001.08.02 felhív HZS az Axeleró ügyfélszolgálatosa, hogy újra adjam be az igényemet, mert a müszakilag nyújtható. Beadom. Még aznap fax, hogy küldjek aláirási cimpéldányt is (cég vagyok), elküldöm. Utána ők küldenek el engem, hogy müszaki okok miatt mégse lehet. Érted ??? ő mondja, hogy adjam be, utána ő elhajt!!!

Nem sokkal ezután a helyi telefonközpontba beépített ügynököm - Stirlitz - rejtjelezett üzenetet küld, miszerint most adta át a SIEMENS a DSLAM modult. Rögtön újabb igénylés - rutinosan küldöm a aáirási címpéldányt is - és most jön a csattanó: elhajtottak, MERT MÁR NINCS SZABAD KAPACITÁS (DSLAM port) nekem mint veterán igénylőnek ÉRTITEK???.

Ezek után elszakadt a cérna: fenyegetőztem (a nagypapám munkásőr volt), vádaskodtam (maguk korruptak, és biztos pártalapon megy az osztás) néha vizionáltam is (ezt nem merem leirni).

2001.09.05 (szerda) este megcsörren a telefon LA jelentkezett - mint később kiderült ő egy középvezető (Axeleró) - és azt igérte, hogy két nap múlva pénteken itt az ADSL. Azóta eltelt vagy három péntek, és még mindig semmmi. Igérgetnek, kábitanak, néha kioktatnak.

Tényleg - csak a játék kedvéért - a lista tagjai között van olyan aki elöttem adta be az igénylését? A nyerteseknek a Feri biztosan felajánl egy Axeleró feliratú kényszerzubbonyt, esetleg egy félpanziós utazást a digitális Balkánra, vagy egy DSLAM habverőt.

Bocs, hogy hosszú voltam...

little747 Creative Commons License 2001.09.27 0 0 26
Létezik olyan, hogy fogyasztóvédelem. Már sajnálom, hogy nem jelentettem fel a matávot, pedig nem sokon múlt. Engem is a számlázással szopattak. Mégegy ilyen netörődöm bandával még nem találkoztam . #!?%@&. Na!
trash Creative Commons License 2001.09.27 0 0 25
egészséged megőrzése érdekében ha teheted bízd rá a matáv/axelero kapcsolattartást a környéken található legtürelmesebb emberre.
Előzmény: The Sceptic (24)
The Sceptic Creative Commons License 2001.09.27 0 0 24
na, ezt csináljá most velem...
egyszerűen kisstílű a történet.
Előzmény: trash (23)
trash Creative Commons License 2001.09.27 0 0 23
kolléganő felhívja őket, hogy honnan szedik a tartozást. Válasz nincs tartozás. Negyedóra múlva megint felhívja: van tartozás. Hol a számla? Ők azt kiküldték. Ezt még el is hiszem, mert ebben szisztematikusak, VALAHOVA mindig küldenek számlát. Hogy hova az véletlenszerű. Oda természetesen nem jött ahova mondják.
Előzmény: trash (21)
The Sceptic Creative Commons License 2001.09.27 0 0 22
hányingerem van, ha egy piacvezető cég ilyen pitiáner módon kezel dolgokat...
Előzmény: trash (21)
trash Creative Commons License 2001.09.27 0 0 21
dettó ugyanez. Azzal megspékelve, hogy az már nem jutott eszébe egyiknek se, hogy talán tartalmazni kellene a levélnek, hogy mégis melyik accountról van szó. De olyan szinten, hogy a "to" cím is üres!

A rohadt számlacímeket és postacímeket még véletlen se tudják jól bevinni. Ezt minden egyes előfizetésnél újra eljátszák. 5-6 alkalommal kell telefonálni, mire (véletlen) jól kitöltik. Közben küldözgetik a számlákat rossz helyre, utána meg reklamálnak, hogy miért nem fizetünk. Matáv ugyanaz, onnan örököltek. Azzal a különbséggel, hogy az tényleg le is tiltja a telefont.

Előzmény: The Sceptic (20)
The Sceptic Creative Commons License 2001.09.27 0 0 20
13-as commentem folyománya:
Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy nyilvántartásunk szerint az Axelero Rt-nél fenntartott elöfizetésén Ön díjtartozással rendelkezik. Lejárt tartozása a mai napon 29 900.00 Ft, mely összeg a fizetési emlékeztetönk után sem érkezett meg társaságunkhoz.

Ha az általunk közölt elmaradt összeggel egyetért, kérjük, hogy azt szíveskedjék haladéktalanul befizetni. Ennek elmaradása esetén szolgáltatásunk korlátozására, a tartozás behajtása érdekében pedig hátralékkezelö partnerünk megbízására kényszerülünk.

Amennyiben idöközben tartozását rendezte, kérjük, hogy a befizetést igazoló feladóvevényt, illetve az átutalást igazoló bizonylat másolatát a 432-6774 faxszámra szíveskedjék megküldeni.

Választott fizetési módja szerint az elmaradás befizetését a számlával együtt megküldött postai csekken vagy banki átutalással intézheti.
Fizetési módjától függetlenül telebankon keresztül is kiegyenlítheti elmaradását, amennyiben számlavezetö bankjával kötött szerzödése erre lehetöséget nyújt. Kérjük, hogy átutaláskor közleményként a fizetendö számla számát szíveskedjék megadni.
Ha saját nyilvántartása a fentiektöl eltér, illetve ezzel kapcsolatosan bármilyen egyéb észrevétele van, számlainformációs munkatársaink a 06 80 42 00 42 telefonszámon készséggel állnak rendelkezésére.

Üdvözlettel:

Axelero Rt- Ügyfélkapcsolat
_______________________________________________
Természetesen számlát, mégpedig olyat, ami helyesen tartalmazza a cég nevét és telephelyét, azóta sem kaptam, annak ellenére, hogy ezt már egy hete tisztáztam az üfsz. illetékes hölgyeményével...

Kedves Pohly Feri!
Mikor külditek rám a pitbullos, fukszos behajtókat?

:-(((((((((((((((((((((((((((

Előzmény: The Sceptic (13)
Tvnet_Sanya Creative Commons License 2001.09.21 0 0 19
Én az új számlára gondoltam. :)
Nekem is volt kalandom számlázással kapcsolatban. Volt régebben egy telephelyünk, amelyre át lett telepítve a céges ISDN. Erre a helyre csak azért költöztünk, mert az irodánk felújítása ezt szükségessé tette. A fenntnevezett helyre áttelepített állomás számláira az új cím lett feltüntetve, holott a Matávos ügyintézővel úgy töltöttük ki az áthelyezéshez szükséges papírokat, hogy ne az ideiglenes címre szóljon a számla, hanem a régire. Azóta visszaköltöztünk és még mindig az ideiglenes címre jön a számla. Ennek lassan 3 éve. Én is írtam levelet - persze többször - volt amelyik tértivevénnyel ment el. Még beszéltem a számlázási csoporttal is már a fene sem tudja hányszor. Néha jó a Vevő neve a számlákban, azután váratlanul "visszaváltozik" a régire. Ezért kérdeztem, hogy megkaptad-e az új számlát! :D
Előzmény: The Sceptic (18)
The Sceptic Creative Commons License 2001.09.21 0 0 18
Lószart. 2 számlát kellett volna kapnom: szeptemberi előfizetés + beszerelés. Ezek duplázódtak...
Előzmény: Tvnet_Sanya (17)
Tvnet_Sanya Creative Commons License 2001.09.20 0 0 17
A javítottat?
Előzmény: The Sceptic (15)
ktibor Creative Commons License 2001.09.20 0 0 16
Az Axelero ügyfélszolgálata - pontosan úgy, mint a többi professzionális ügyfélszolgálat - nagyon kellemes beszélgetőpartner, és rutinszerű dolgok ügyintézésében első osztályú. De ha bármi egyedi probléma van, akkor csőd. Az sajnos ritkán működik, hogy ha valamire nem tudják kapásból a választ, akkor annak utánajárjanak és visszahívjanak. Ráadásul arra már nincs hatáskörük, hogy ellenőrizhessék, hogy a cég kevésbé ügyfél-orientált munkatársai mennyire precízen dolgoznak...
Előzmény: The Sceptic (15)
The Sceptic Creative Commons License 2001.09.20 0 0 15
Jelentem megkaptam mind a 4 számlát...
Előzmény: Tvnet_Sanya (14)
Tvnet_Sanya Creative Commons License 2001.09.20 0 0 14
Várj csak, még nincs vége! Majd ha megjön a számla ... :)) Öcsém, belevesztél a bürokrácia útvesztőibe! :D
Előzmény: The Sceptic (13)
The Sceptic Creative Commons License 2001.09.20 0 0 13
Imádom az Ügyfészolgálatot!

Olyannyira, hogy a mai napon mintegy 1,5 órát társalogtunk telefonon. Ennek oka az, hogy sikerült 2, azaz két darab login nevet kiosztaniuk rám. Eből kifolyólag a számlázás is megduplázódott .... volna, de logikátlanul az egyik usernek a beszerelést, a másiknak a havi díjat számlázták ki. Tették ezt oly módon ráadásul, hogy a számlázási címet az egyiknél összekeverték a postacímmel...

Én mint az internet nagy ismerője, regisztrátorok szívének orvosa a parányi agyammal rájöttem az idők (1 hónap) során, hogy "pöcse van a menyasszonynak", ugyanis az e-mail címeimet sem ugyanahhoz a userhez rendelték hozzá, hanem egyiket ide, másikat oda (egyenlőség, testvériség!). Amikor nem tudam jelszót változtatni, akkor gyanússá vált a dolog, amit jeleztem az ÜSZ felé, s kértem, hogy a felesleges logint töröljék mielőtt kiszámlázzák arra is a díjakat. Megnyugtattak, hogy megtörtént.

Hétfőn megkaptam az említett hibás számlát, amit ma megreklamáltam. Ekkor derült ki, hogy még mindig 2 loginom van, s így újfent kértem az egyik törlését. Ördögi műdon ismét hibáztak, nem is akár mekkorát: a jót törölték!
Mikor ezt észrevettem, ismét telefon, s sírva könyörögtem, hogy állítsák vissza a jót, s a rosszat inaktiválják. Megtették!!!

A tapasztalatok alapján most a pénzügyet hívtam, hogy végképp tisztába tegyük az ügyet. Itt mintegy félórás eszmefuttatás után sikerült meggyőznöm a hölgyet, hogy én nem egy bunkó vagyok, aki akadákoskodni akar, hanem egy olyan majom, aki mielőbb szeretné kifizetni fennálló tartozását, de helyesen kiállított számla hiányában erre nincs módja. Végül felfogta a probléma lényegét és módosította a számlázási adatokat (a felcserélt címeket kijavította...).

Köszönöm a segítséget, és boldog vagyok, hogy az előfizetőjük (ügyfelük?) lehetek!

Sceptic

fdsl_1234567890 Creative Commons License 2001.09.20 0 0 12
Feri, inkább hozzánk gyere vissza, a fő adsl-topicba, hátha lenne valami jó híred végre. :)
Előzmény: Pohly Ferenc - Axelero (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!