Nii nagu tekugistamaneidnaggyerrelpallereketküpsetatudlõualuu,äkkiFEJENALLVAELFINGJAhümn.Sellepäraston, ei ole veelteada.juhitaksepeapärastbigsussid,jasõidmuviisülejäänudtöödejuhataja.mellefogott:kaksminutithiljemolitagasiseasmahlakadBOFFENESEKpallereketjusttarbitakse.pärasttemapäevakroonibLigikaudukakspäevaolitabamusemaanduminePUZT.Pärastsedaping-pongozottONE.
hmmmm ugylaccik ez a topic sullyed, es mindenkit jobban erdekel, h kifejtse mily undorito amit azok a geci arabok csinaltak. csak tessek. bekaphassatok. es kinyalhassatok nekem nomer amerikanak.
errol nekem a nagymamam jut eszembe. nagyi mindig is finomabbnal finomabb palacsintakat szokott sutni. tegnap azonban egy sem sikerult, mindegyik BUDOS lett. az ok: ismeretlen.
ahogy igy zabaljuk naggyerrel ket pofara az altala sutott pallereket, nagyi hirtelen FEJENALLVA ELFINGJA A HIMNUSZT. hogy mi kesztette erre, maig sem tudni. utana nagyi fejere huzott egy papucsot, es megette elolem az osszes maradek pallert. mellefogott: ket perc mulva zamatos BOFFENESEK kozt tálalta vissza az iment elfogyasztott pallereket. utana, aznapi tevekenyseget mintegy megkoronazva kieresztett ket nap ota tarolt PUZT. ezt kovetoen ping-pongozott EGYET.
hat, ilyen az en kis szeretnivalo nagyikam. ad ra okot, hogy buszke legyek ra!
Ezt most nem értem. Azt hittem, nem a zsoldosokról beszélünk. (Azokból, amúgy is, az általad említett háborúkból leginkább délszláviában voltak. És én kibaszottul nem sajnálom őket, és nem is kötődtek soha, semmilyen lobogóhoz.) Megmagyaráznád?
1 század másodperc gyász. Azért íly kevés mert senkitől sem várhatom el, hogy hónapokat töltsön a gép elött állva gyászolással. Szóval egy század másodperc gyász a Vietnámban, Jugoszláviában, Kóreában és a világ minden egyes pontján életüket vesztettekért kik halálában nagyban közrejátszott az a bizonyos kék, piros sokcsillagos lobogó.