Keresés

Részletes keresés

golaz11 Creative Commons License 2010.12.21 0 0 9

Rumeenia Bakafánt Vasta | view | Järjehoidja © 17/09/2001 02:09:31 (4)
Errol meenutab mulle mu vanaema. Vanaema alati kasutada küpsetada maitsvaid pannkooke. Eile aga üks ebaõnnestunud, iga lehkav üks. põhjus on teadmata.

Nii nagu te kugistama neid naggyerrel pallereket küpsetatud lõualuu, äkki FEJENALLVA ELFINGJA hümn. Sellepärast on, ei ole veel teada. juhitakse pea pärast big sussid, ja sõid mu viis ülejäänud töödejuhataja. mellefogott: kaks minutit hiljem oli tagasi seas mahlakad BOFFENESEK pallereket just tarbitakse. pärast tema päeva kroonib Ligikaudu kaks päeva oli tabamuse maandumine PUZT. Pärast seda ping-pongozott ONE.

Kuus, see on mu väike armastusväärne nagyikam. annab põhjust olla uhked!
Tsitaat: majom_ (-)

majom_ Creative Commons License 2001.09.17 0 0 7
nem katonakrol van szo hanem artatlan civilekrol akik a vilag kulonbozo tajain fellepo konfliktusokba beavatkozo amerika miatt haltak meg.
ennyi.
Előzmény: macarpi (3)
majom_ Creative Commons License 2001.09.17 0 0 6
hmmmm ugylaccik ez a topic sullyed, es mindenkit jobban erdekel, h kifejtse mily undorito amit azok a geci arabok csinaltak. csak tessek. bekaphassatok. es kinyalhassatok nekem nomer amerikanak.
macarpi Creative Commons License 2001.09.17 0 0 5
ÖHM, igazad lehet! PUKK, BÖFF! ;o)
Előzmény: Bakafánt Románia (4)
Bakafánt Románia Creative Commons License 2001.09.17 0 0 4
errol nekem a nagymamam jut eszembe. nagyi mindig is finomabbnal finomabb palacsintakat szokott sutni. tegnap azonban egy sem sikerult, mindegyik BUDOS lett. az ok: ismeretlen.

ahogy igy zabaljuk naggyerrel ket pofara az altala sutott pallereket, nagyi hirtelen FEJENALLVA ELFINGJA A HIMNUSZT. hogy mi kesztette erre, maig sem tudni. utana nagyi fejere huzott egy papucsot, es megette elolem az osszes maradek pallert. mellefogott: ket perc mulva zamatos BOFFENESEK kozt tálalta vissza az iment elfogyasztott pallereket. utana, aznapi tevekenyseget mintegy megkoronazva kieresztett ket nap ota tarolt PUZT. ezt kovetoen ping-pongozott EGYET.

hat, ilyen az en kis szeretnivalo nagyikam. ad ra okot, hogy buszke legyek ra!

Előzmény: majom_ (-)
macarpi Creative Commons License 2001.09.17 0 0 3
Ezt most nem értem. Azt hittem, nem a zsoldosokról beszélünk. (Azokból, amúgy is, az általad említett háborúkból leginkább délszláviában voltak. És én kibaszottul nem sajnálom őket, és nem is kötődtek soha, semmilyen lobogóhoz.) Megmagyaráznád?
Előzmény: majom_ (2)
majom_ Creative Commons License 2001.09.17 0 0 2
mindenkiért aki pénzért halt meg, a szó legközvetettebb értelmében.
macarpi Creative Commons License 2001.09.17 0 0 1
Vagyis: azokért is ugye, akik alatta szolgáltak?!
Előzmény: majom_ (-)
obsidian Creative Commons License 2001.09.17 0 0 0
AtOmcsapást! Yeah!
majom_ Creative Commons License 2001.09.17 0 0 topiknyitó
1 század másodperc gyász. Azért íly kevés mert senkitől sem várhatom el, hogy hónapokat töltsön a gép elött állva gyászolással. Szóval egy század másodperc gyász a Vietnámban, Jugoszláviában, Kóreában és a világ minden egyes pontján életüket vesztettekért kik halálában nagyban közrejátszott az a bizonyos kék, piros sokcsillagos lobogó.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!