A helyzet az, hogy vettem jegyet még decemberben a mostani koncertre (feb. 25, péntek), de közben szerveződött egy koncert a saját zenekaromnak aznapra, úgyhogy nem tudok menni. 5000-ért eladnám (már legalább egy sört spórolsz! :D), pesten személyesen. Ha érdekel valakit, dobjon egy mailt, naponta többször nézem: kutormail-at-gmail.com!
Nahat, miket talal az ember... En kb. 2000 ota kedvenc zenekaraim kozott tartom szamon a sracokat, jo kis muzsikat nyomnak.
Megvan toluk szinte minden, sot... Csak hogy egybol megutaljatok, meg buszkelkedjek kicsit...
japan kiadasu Silence, japan kiadasu Winterheart's Guild, japan kiadasu Songs of Silence dupla CD-s koncert, van argentin Successor Ep-m, 2 CD-s bootleg koncertem... dedikalt maxim Finnorszagbol... Na jo, befejezem :-)) Eddig mindharom magyarorszagi koncerten voltam, es azon keves egyuttes koze tartoznak, akiknek meg egyszer elmennek az elo fellepesere...
Gyerekek! Miket találok itt! A Sonata Arcticának van külön fóruma?! Áldom azt, aki létrehozta! Csak kár hogy nem ír ide senki..
Ha mégis vki errejárna, ajánlom neki, hogy nézze meg a magyar nyelvü rajongói honlapjukat (igen, bizonyám ilyen is van!) és mi ott gyakrabban szoktunk fórumolni is.
Érdekes, a sonatat a lightosabbak közé sorolják, ehhez képest igencsak kemény zúzós koncert volt. Mindenesetre a közeljövőben szerzek valamit tőlük, mert a suomi zene nagyon rulez!!!!!!
No, asszem, érdemes felhozni a topicot, így, a friss koncertélménnyel... :-))))
Mint már korábban írtam, csak a tribute-dolgait ismertem a SA-nak, de azok tetszettek, különösen a Fade To Black feldolgozása, az talán még az Apocalypticáénál is szebb lett. De egyébként ismét "zöldmezős" koncert volt ez... de ismét nem csalódtam, hiszen itt is - mint az áprilisban itt járt, és velük sokszor egy lapon emlegetett Stratovarius esetében - "volt minden, ami miatt a metált szeretem". Zúzós-headbangelős dolgok ugyanúgy, mint kellemes lassú részek, illetve egy gyönyörű lassú szám "about love and hate..." ahogy Toni mester mondá. A címére sajnos nem emlékszek, még ha mellettem egy igen nagy SA-fan állt, aki igen hasznos volt nekem kommentárjaival. :-))) A végére meg még szvsz belefért volna a Still Loving You, de ez a "vodka-dal" is jó hecc volt. :-)
Egy szó mint száz, jó kezdés volt ez az idei Szigetre, nem csalódtam bennük... :-)
Sonata Arctica - tulképp. véletlen került hozzám... nos, már őket sem felejtem el soha, akárcsak anno a Viper vagy a Rage (nem RATM), Manowar...stb. Épp a Successor -ról hallgatom a Shy c. kiválóságot...