Késett az M1-es is! Szerencsétlen embereken igaz, hogy már nem lehetett segíteni, de azért úgy látom a TV-nek szükségesebb volt a reklámok közvetítése.
Ez azért nem semmi!
>>>Pl. nekem marhára nem teccett, hogy a világ összes értelmes televiziója már élőben nyomta az eseményeket ezerrel, mikor nálunk még mindenféle Esmeraldák boldogították a népet.<<<
ja, es remelem ezek utan mar vegre meglepik a megfelelo szervek a lepeseket, hogy ezt a partot, es ezt az ideologiat toroljek a politikai palettarol...
Meg mielott annyit artanak hazanknak, amennyit nem lehet helyrehozni...
a szanalmas a csurkainterjuheee volt az atv-n.
Na eddig se csiptem ezt az embernek nem nevezheto entitast, de ezek utan csak annyit mondhatok, korulbelul az ovehez hasonlo "reszvetet" ereznek, ha a miep szekhazaba belerepulne egy magyarforumos es pannonradios ujsagirokat szallito repulogep...
(mondjuk sajnalnam a gepet meg az epuletet.. azokert kar lenne)
Nekem az az érzésem, hogy túlreagáljuk a dolgot.
Szörnyű ami történt, elítélendő.
De nekünk mégse kéne paranoid biztonsági intézkedéseket hozni. Aligha támadnak olyan kis légypiszokra mint mi.
Ezt a topicot azért nyitom, hogy legyen hol beszélgetnünk ennek a szörnyű történetnek hazai reagálásáról, a hazai történésekről.
Olyasmire gondolok, hogy mi a véleményetek a drámainak szánt Orbán sajtótájékoztatóról, a bevezetett biztonsági intézkedésekről, a média viselkedéséről, az utca emberének véleményéről, stb...
Ez sem nem kegyeleti topic, sem nem a kormány fikázására szolgál, - viszont minden kritikai észrevétel jöhet.
Pl. nekem marhára nem teccett, hogy a világ összes értelmes televiziója már élőben nyomta az eseményeket ezerrel, mikor nálunk még mindenféle Esmeraldák boldogították a népet.
Egy üdítő kivétel volt: A Fix tv.
Nem nevetséges?
:O)))