Ezt nem értem én se miért adnak mindenütt Kulább-nál Kulább filmeket. Jó filmeket is ritkán látni de mondjuk egy dolgot észre vettem. Lehet nem ide illő lesz. De egyes filmeket Pl.Leszámolás Kis-Tokióban vagy A Vak Végzet c. filmeket amik jók a Film+ meghát gondolom a többi román adó is szétvagdosa a filmeket amiket 18 meg 19 órakor adnak a tv-be. Az RTL Klubon meg Vágatlanul adják le ezeket bár igaz hogy 21 meg 22 órakor de istenem van már manapság digitális felvevő készülék. De a Film+ reakcióját se értem ezzel kapcsolatban hogy mi a F***omért kell megvagdosni a jobbnál jobb filmeket. És erről is kitehett? Hát az ORTT(azaz NMHH) meg a román hatoságok. Bár szerintem a kisgyerekek-nek szánt sz*rok még rosszabak mint pl.beszélő kutyák macskák egerek szamarak robotok autók stb. Sokkal károsabbak mint mondjuk egy ilyen film
A héten én is lemondtam az HBO-t, pedig 2000 óta rendszeres előfizrtője (és nézője) is voltam :((( Azonban szerintem valamiért az elmúlt 1-1,5 évben rendkívül lecsúszott a színvonal. Az AM-Mikro telefonos ügyfélszolgálatosának is emondtam a panaszom (nem mintha sok köze lenne hozzá), nagy meglepetésemre azt mondta, hogy az utóbbi időben rendkívül sokan mondják le az HBO-t, pont azért mert egyre ócskább a műsor. Régen legalább igyekeztek az esti műsorsávba olyan filmeket betenni, amiért érdemes volt bekapcsolni a tévédobozt(Oldalpáholy, szombati/vasárnapi szuperfilmek), de mára már a vasárnap esti gigafilmeket is a tékák legalsó polcairól válogatják.
Azért meg nem nevezném jónak a csatornát, mert nincsen rajta reklám. Az pl. miért jó, hogy orrvérzésig ismétlik olykor egymás után is a "Z" kategóriás, "videotékában sem jelent meg olyan sz@r" típusú filmek bemutatóját? (arról nem is beszélve, hogy magát a filmet is leadják egy héten vagy nyolcvanötször.)
Sajnos ön téved. Nem voltak magyar HBO filmek , hanem néhány film esetében anyagi segtséget nyújtottunk. A magyar filmeket is annyi ideig mutatjuk be (általában egy év), mint az egyéb filmeket. Sajnos azért nem láthat a csatornánkon magyar filmet, mert azokat általában valamelyik kereskedelmi tévé nagy összeggel támogatja, és a szerződésben kikötik, hogy azt ők mutathatják be a tévében.
ez jelentheti azt is, hogy amelyik film plakátja alatt valamelyik kereskedelmi csatornának a logóját lehet látni, (mert gyakran feltűnik ilyen) akkor arra ne számítsunk a hbo-n?
az meg hogy egy év, az hazugság, mert a legkorábban másfél év után jönnek a filmek a hbo-n.
ez most komoly?
le kén mondanom ezt a szart. csak idegesít. ingyen megnézem az összes rajta menő filmet, hallmark, viasat3, tv2, rtlklub, pro7, valameik en biztos megy az amit én keresek.
Nézz Audrey Tatou filmeket, azok európaiak, és én ugyan csak az amélie-t láttam, de az nagyon király.
Amúgy jövő hónapban lesz ez a kódolatlan hét. nnem lesznek premierek, (ami nem tudom hogy mien logika alapján kapcsolódik ahoz hogy kódolatlan hét van), mindenesetre ettől szerintem nem hogy többen, hanem kevesebben fogják nézni a hbo-t.
persze ez csak az én véleméányem, hiszen premierek nélkül egy képkockát nem fogok belőle nézni.
Üdv mindenkinek!
látom egy kicsit kihalt a topik, de azéfrt hozzászólok, mert teccik. nem tudom hogy mekkora része a csatorna dolgozóinak magyar és mekkora amerikai, de az biztos hogy tehetségtelen marhák. semmi kreatív ötletük nincsen, az a kevés is ami van, amerikából jön be. apropó amig nem láttad az emarikait addig ne mondd rá hogy szar. sokkal jobb filmek mennek rajta, sokkal normálisabb (trailer- szerű) reklámokat csinálnak még azokhoz a filmekhez is amik ne adj isten nem hétvégén mennek. látszik rajtuk amerikaiakon hogy nem azért járnak be dolgozni hogy pénzt keressenek, hanem hogy megmutassák az embereknek hogy van pénzük, és arra használják hogy megmutassák nekünk a kreatív ötleteiket. Az upc-ről meg annyit, hogy a UPC Direct felhasználóinak már hbo2-je is van (teljesen felesleges nekik, egyikük sem nézi) a kábeleseknek mint én pedig a sima hbo is csak szemcsésebb. Mellesleg ha a stigmata időszakában rosszak voltak a hbo reklámok, akkor nézz meg egyet most. egyedül a gyűrűk ura reklám megy el még valamien szinten.
romlás. csak hasonlítsuk össze a régi és a mostani hbo-t.
- a régi hbo-nak voltak MAGYAR SAJÁTGYÁRTÁSÚ produkciói.
-a régi hbo-nak voltak normális reklámjai, amiből kiderült hogy mikor fog menni (színeket kötöttek napokhoz, király volt), volt egy olyan reklám, hogy "e heti filmbemutatók a hbo-n", és előre tudtam hogy a héten mit nézk meg, illetve hogy mit nem.
- a régi hbo-n több ú.n. extra ment, tehéát nem film, hanem sorozat, show-k, díjátadók, koncertek, stb.
- a régi hbo-n a filmek szortírozva voltak zsáner szerint, horror pénteken ment családi film szombaton, és kasszasiker meg vasárnap. ha mindent amerikától vesznek ezek akkor cska annyi lenne a dolguk a magyaroknak hogy szortírozzanak. na de nem.
mióta a hbo-ra felkerült az ortt-s karika, és kilenckor mennének elvileg a filmek, (de kilenckor mindig valamiért olyan film megy amit már láttam, ezt most magyarázd meg) azóta már szinte sztem senki nem nézi.
amerikában van vagy nyolc sajátgyártású sorozata a hbo-nak, már vagy 4-5 éve. magyarországon pedig 3-at ismételgetnek már egy éve.
végezetül pedig, ment már a novocaine (2003-ban ment a mozikban) ment a gyűrűk ura, de akkor nem kellett volna már hogy pl a shrek, a farkasok szövetsége vagy pl a simpatico is menjen?
Remélem, hogy rövid időn belül. Pontos időt még nem lehet tudni és azt sem, hogy valójában mivel bővül a csomag.
Az Eurosport News-t nkedvelem, és szerintem hamarosan lesz magyar nyelvű verziója is.
Persze mindenkinek vannak olyan csatornái, amit kivennének a csomagból, de ez bővítés lesz és nem csere. Hogy hogyan oldják me azt magam sem tudom, mindenesetre nem ártana egy új transzponder.
És ez pontosan mikor lesz?
Nem azért, de ha noncs hely én szívesen lemondanék a Club, Avante, és Eurosport News adókról. Az utóbbiból elég lenne a magyarnyelvű.
Lesz csatornabővülés, a legesélyesebb a Filmmúzeum, a Viasat3, és a Minimax. Viszont az is gát a UPC-nek, hogy kevés a transzponder, illetve ami van, azokon is túl sok a csatorna, emiatt kockásodik a kép. Így behatároltak a lehetőségeik.
Jó azon már kár lenne vitatkozni, hogy megéri e az egész, mert ha úgy vesszük meg.Én is ezért köttettem be. Nem vitás az se, hogy még ott van a Hallmark is, ami tényleg anyukáknak való filmeket nyom, és azért jobban örülök hogy azt nézi és nem a brazil sorozatokat.
Csak én úgy vettem észre, hogy lálltak a nagy fejlesztésekkel, és nem igazán jönnek a csatornák olyan tempóban mint megigérték. Pl.: legalább a kereskedelmi TV-k felkerülhetnének, és a Duna.
Úgy tartom a digitális technika miatt jobban megéri mint a kábel, viszont kevesebb a csatorna.
De ha 10000-el esne a fizetésem kapásból lemondanám.
Persze, ősszel a kereskedelmik is belehúznak, tényleg lesznek jó filmek, és ami a meglepő, hogy a Viasat3 is bekapcsolódott a vérkeringésbe (Boogie Knights, stb...).
Nem vitatom, hogy drága, de azért az előny, hogy a nap 24 órájában mennek a filmek. Így a 8 tékás filmen kívül még többszáz filmből válogathatsz.
Én általában napi 1-2 filmet választok az HBO-ról, havi 30 filmnél azárt már megéri. Pláne úgy, hogy a család a romantikus filmek többségét is megnézi. És ott van még a South Park, amit máshol nem láthatsz, plusz a koncertek...
Nekem egy éve van UPC-m. Nem sokra rá, hogy elindult. Eleinte még nagyon élveztem, de mára már csak a természetfilmeket, dokumentumokat és sprortműsorokat nézem.
Egyébként az alap+HBO az olyan 6-7000 Ft. Ha még a Sport 1-et is akarod akkor úgy kb 9.
De őszinténszólva így egy év után szerintem nem érte meg. Még várok, mert mióta beszerelték nem bővitettek és kb 10 magyar adó van rajta. Ha bővítenek maradok. Ha nem jövő évtől visszamondom.
Jó én nem azt mondom, hogy a csiga az jó. De lesz rajta pár jó film ebben a hónapban. Már lejjebb írtam.
A jövő héten lesz két jó és új film, mint azt te is írtad. A Hatodik érzék és a Kétszázéves ember.
Ha mindenhéten ez az ábra, akkor az havi 8 film.
Itt nem messze a tékában révén, hogy ezeknek már igencsak rég volt a videopremierjük 250 Ft/db áron kikölcsönözhetem. Ha ezt megteszem két filmmel az 500 Ft ami havonta 2000 Ft-ra rúg.
De ha digitálisan akarom élvezni, akkor 300-ért kihozom DVD-n. De akkor is olcsóbb. Nembeszélve, hogy ha mondjuk nem vagyok itthon, akkor nem hozom ki. De az HBO-t ez nem nagyon érdekli. Hétköznap meg amúgy is nézhetetlen, így akkor eddig is tékázgattam. De ha még az egészhez hozzáveszem, hogy moziba is szoktam járni elég sűrün, és sok filmet már ott is láttam, akkor meg végképp ráfizetés.
Én az alapot és a Sport1-et előfizetem folyamatosan, erre már csak 1700 az HBO.
Elismerem a Taxi jó húzás volt a csigától, de azért nem kellene annyira dicsőíteni, mert jövő héten minden másnapra jut 1 film, azok is milyenek...
Válogattam pár gagyit a jövő heti TV2 termésből...
Piton 2
Tommy Boy
Kritikus tömeg
Ezenkívül leadják jövő héten a Két tűz között című filmet Schwarzival, a Kedvencek temetőjét 89'-ből, és a Csupasz Pisztolyt. Én ezeket ingyen sem nézem meg, mivel már láttam, illetve amit nem, az nem is nagyon érdekel.
Inkább a Hatodik érzéket, és a Kétszáz éves embert választom, na és a Ravasz az agy... filmet sem nagyon hagyom ki...
Azokat a filmeket értem 100 dolláros filmeken, amelyeket azért vásárol a TV2 és az RTL Klub, mert a reklámidőt eladták, és saját gyártású produkciók helyett inkább választanak egy olcsó amerikai B kategóriás filmet.
Üdv nekem UPC Directem van, és tényleg lehet eredeti nyelven nézni a filmeket. Már amelyiket, de ez inkább a UPC-nek köszönhető. Mellesleg jó (1700HUF) neked mert én közel 3 rongyot perkáltam érte.
Ja, és légyszíves vedd elő a programfüzetet, nyisdd ki az utolsó oldalon, és számold össze hány 100 dolláros film van köztük, és hány olyan ami tényleg mozisiker volt. Mert ilyet kb 1-et, max 2-őt fogsz találni. Ja és még valami!
Útálom a csigatévét, de érdemes megnézni miket tűz mostanában műsorra. Szerintem nagyon is nem 100 dolláros filmeket. Sőt!
Mellesleg ingyen!
De te amúgy mit értesz 100 dolláros filmen?
Mert én ezeket:
Drog osztag
Pénzt és életet
Akarsz tudni egy titkot?
Papa paletta
A méregkeverő
Nevess ha fáj
A törpezseni
Átkelés
Dilidoki
Holtodiglan
Ha szorít az idő