Keresés

Részletes keresés

MarcoP Creative Commons License 2001.10.09 0 0 69
Na mi van kicsi liberósaim nincs válasz?
MarcoP Creative Commons License 2001.10.08 0 0 68
Hogy Enrique Baron Crespo ennyire naiv, az érthető, hiszen sohasem élt a "legfejlettebb társadalmi rendszerben".
És persze az európai szocialisták óriási baklövését sem akarta elismerni, hogy felvették ezeket a totalitárius gyökerü pártokat a szociáldemokrata közösségbe.
A jobbközép pártok konferenciáján viszont nemcsak nem ütköztek meg Németh Zsolt hozzászólásán, hanem teljesen természetesnek találták, hiszen ezekkel a tényekkel ők is tisztában vannak.

De jó volt az is, hogy szemforgató Kovács László kijelentette, hogy ők nem akarják bekebelezni a többi baloldali pártokat, mint a Fidesz tette a jobboldaliakkal.
Mondta ezt annak a pártnak a képviselője, amelyik 48-ban és 49-ben erőszakkal bekebelezte a Szocdem pártot, vezetőit üldözte és bebörtönözte, majd a rendszerváltás után az ujjászerveződő szocdemeket ügynökeivel verte szét, hogy helyükre lépve magát kiáltsa ki szociáldemokratának.

Ugye hogy nincs határa a baloldali pofátlanságnak?

Előzmény: kaanga (64)
stansfield Creative Commons License 2001.10.08 0 0 67
Továbbra sincs válasz.
stansfield Creative Commons License 2001.10.01 0 0 66
Jé, nincs válasz.
stansfield Creative Commons License 2001.09.28 0 0 65
Úgy látszik, a kényesebb kérdésekre nem szeretnek válaszolni a Fidesz-fanok.
kaanga Creative Commons License 2001.09.28 0 0 64
Németh Zsolt hozzáállása lassan kimegy a divatból?

A Fidesz vezető politikusa intoleráns vagy igen rosszul tájékozott volt, amikor azt mondta, hogy a közép- és kelet-európai térségben nincs demokratikus baloldal - közölte Enrique Barón Crespo, az Európai Szocialisták Pártja parlamenti frakciójának vezetője.
A spanyol politikus és Klaus Hänsch, az Európai Szocialisták Pártja parlamenti frakciójának helyettes vezetője az MSZP vezetőivel folytatott megbeszélésükről számoltak be a sajtónak, Kovács László pártelnök és Nagy Sándor frakcióvezető társaságában. Enrique Barón Crespo újságírói érdeklődésre kijelentette: amit Németh Zsolt külügyi államtitkár, a Fidesz alelnöke a kelet- és közép-európai jobbközép polgári pártok szeptember eleji tallinni konferenciáján mondott a térségbeli baloldalról, az "olyan régi, agresszív hozzáállás, amely lassan kimegy a divatból."
- A térségbeli demokratikus baloldali pártok is tagjai a 165 országot tömörítő és a világ több mint 50 államában kormányon lévő nagy szocialista családnak - fogalmazott az Európai Parlament (EP) szocialista frakciójának vezetője. Klaus Hänsch hangsúlyozta: az EP szocialista képviselőcsoportja elkötelezett Magyarország mielőbbi EU-csatlakozása iránt. - Meggyőződésünk, hogy a csatlakozási tárgyalásokat 2002 végéig le lehet zárni, és így a ratifikációs folyamatot követően megnyílik az út a 2004-es csatlakozás felé - fogalmazott Klaus Hänsch. Kitért arra is, hogy a csatlakozási folyamat során egyetlen kevésbé felkészült országot sem kell majd bevárniuk az élen járóknak.
Kovács László, az MSZP elnöke ezzel kapcsolatban arról beszélt, hogy az EP szocialista frakciójának delegációja budapesti megbeszélései során megerősítette a differenciálás elvével kapcsolatos álláspontot. Tehát - fűzte hozzá - az EU bővítése a teljesítmény alapján történő értékelésre épül. - Az MSZP erős, egységes, a legnagyobb támogatással rendelkező párt, és nincs szándékában elnyelni a többi magyarországi baloldali csoportot, mint ahogy azt a Fidesz a jobboldallal teszi - mondta kérdésre válaszolva Kovács László. Szerinte normálisan működő parlamenti demokráciában nem szokás koalíciónak tekinteni független képviselők csoportjával kötött megállapodást.
Nagy Sándor, az MSZP frakcióvezetője fontosnak nevezte, hogy a rendszeres konzultáció segítségével az európai szocialisták első kézből szerezhetnek ismereteket Magyarország politikai és gazdasági helyzetéről, míg az MSZP az EU-csatlakozással kapcsolatos tájékozottságát bővítheti. Kovács László beszámolt arról, hogy az európai szocialisták EU-bővítési munkacsoportot hoztak létre az ő részvételével, amely november végén Tallinnban ülésezik.
Egyéb nemzetközi kérdésekről szólva Enrique Barón Crespo leszögezte: az Európai Parlament határozott lépéseket tesz a terrorizmus elleni harc terén. Elmondta: az európai szocialisták üdvözlik a lengyelországi baloldali koalíció választási győzelmét, és minden támogatást megadnak Varsó mielőbbi EU-csatlakozása érdekében. Mint a sajtótájékoztatón elhangzott, Enrique Barón Crespo - mint a Yehudi Menuhin Alapítvány vezetőségi tagja - pénteken találkozik Rockenbauer Zoltán kultuszminiszterrel, és a Kodály-módszer magyarországi alkalmazásáról tájékozódik.
(MTI)

stansfield Creative Commons License 2001.09.24 0 0 63
Válasz - mint már annyiszor - most sincs.
stansfield Creative Commons License 2001.09.21 0 0 62
Jé, erre sincs válasz a jobboldaltól. Akárcsak a tévénél eltapsolt 20 milliárddal, a "Szocializmusra és a dolgozó magyar népre esküdtem"-mel vagy a bolsi kutyusból lett nemzeti szalonnával kapcsolatban.
Pedig én olyan kiváncsi lennék konzervatívék véleményére.
stansfield Creative Commons License 2001.09.13 0 0 61
Szerintem is a leglényegesebb kérdés, amit már rengetegszer feltettem a jobboldaliaknak, de választ nem kaptam rá:

Miért kommunistáznak a jobboldaliak, ha közöttük is hemzsegnek az egykori elvtársak?

Továbbá:
Orbán: "Senki ne menjen Bukarestbe panaszkodni!"

De Tallinba lehet menni?

A szegény jobboldalért aggódó Németh azt miért nem említette, hogy a Fidesz jó néhány jobbos szervezetet nyelt le (legutóbb az MDF-et, ugye)?

exhumált csontváz Creative Commons License 2001.09.12 0 0 60
mondolat

Ez egy oszinte es megrazo tortenet volt es
tokeletesen ravilagit hogy miert lesz valaki
fideszes, aki hitt benne hogy egyszer meg a mi
eletunkben veget er a partallam.

Arra viszont nem kapunk magyarazatot belole hogy
miert van olyan sok volt MSZMP-s a polgari
partokban es miert olyanok vezetik meg mindig az
MSZP-t akik maguk is aktiv reszesei voltak a
demokratikus rendszervaltasnak, beleertve bizony
meg azt a Lendvai Ildikot is, aki pedig.

Talan azert mert a szocialis determinacio es
az asztrologia ocska bolsevista trukk.

A Fidesz nem egy hiteles baloldali part. Nincs
hiteles baloldali part Magyarorszagon. Hiteles
konzervativ es liberalis part sincs. Ez en mondom
neked, a fuggetlen, szabad es fiatal demokrata.
Van egy hiteles fajvedo part, all right, enelkul
nem megyunk europaba.

Pszeudopartok vannak, amik pszeudo
vilagnezetekkel hazalnak, mint az
antikommunizmus, a globalizacio ellenesseg vagy
az antifasizmus. Ehhez a TV-shop bovlihoz
kapcsolt arukent -- csak most!!! -- adjak a
koverlaszlokat, a schmuckandorokat meg a
demszkygaborokat.

Take or leave it. De ne erzelegj, konyorgom, ez
nem az Elfujta a szel.

minderbinder Creative Commons License 2001.09.11 0 0 57
T. Mondolat!

((OFF
Itt lenne mar az ideje, hogy ha valaki 56-rol beszel, akkor ne az ot vagy a csaladjat ert serelmekkel jojjon allandoan elo, hanem probaljon targyilagos maradni. Mielott megkerdezed, hogy milyen alapon pofazok bele, hadd mondjam el neked, hogy a csaladom tobb mint fele (nagybacsik es nagynenik + csaladjaik) 1956-ban - akkori szohasznalattal - disszidalt, mert qrvara feltek. Gondolom belatod, hogy par honapos csecsemovel, nyelvtudas es svajci bankszamla nelkul nem kaladvagybol vagtak neki gyalog a magyar hatarnak. Es tudod-e kitol feltek? A falujukban forradalmaroknak onkinevezett csocselektol. Politizalni soha nem politizaltak, partnak tagjai soha nem voltak, egyetlen bunuk volt, hogy rosszhelyen laktak es az egyik "szabadsagharcos" kihasznalva a zurzavart igy akart torleszteni egy regi velt vagy valos serelmet. A tortenet ott folytatodik, hogy az egyik nagynenemet - akkor ket kisgyerek anyja - az osztrak hataron lelottek vagy a hatarorok vagy az oroszok. Szerencsere tulelte.
No most, szerinted kit kellene gyulolnom emiatt ma? Mondjuk az 56 szellemi orokseget felvallalokat, mert annak idejen a forradalmarok kozosseget vallaltak a csocselekkel? Annak a magyar vagy orosz kiskatonanak a rokonait, akinek megparancsoltak, hogy vedje a hatart es illegalis hataratlepoket ne engedjet at? Nos lehet, hogy hianyzik belolem a verszomj, de en senkit sem gyulolok, mert ugy gondolom, hogy sehova sem jutunk ha allandoan sebeinket nyalogatjuk es ahelyett, hogy megszabadulnank tuskeinktol allandoan a mult serelmeit hozzuk fel tetteink es gondolataink igazolasara.
ON))

Egyebkent meg ebben a topicban nem az a kerdes, hogy az MSzP baloldali part-e, hanem az, hogy a Fidesz vegulis milyen eszmei alapokon all. Szamomra egyebkent a valasz mar regota teljesen vilagos. Semilyenen. Egy pillanatnyi erdekek alapjan mukodo, ideologiai alapok es barmilyen iranyu elkotelezettseg nelkul mukodo, lenyulasokra es a hatalmi pozicioval valo maximalisan visszaelesekre szervezodott partrol van szo.

Előzmény: mondolat (49)
unnamed Creative Commons License 2001.09.11 0 0 56
Szeretem ezt a szép és okos fiút, lehetőleg minél többször nyilatkozzon, és a Kövér még nála is többször! Majd csak meglesz az eredménye...
salk Creative Commons License 2001.09.11 0 0 55
Personal_Jesus!

Szerinted hiteles párt a kisgazda, az mdf, a miép? na merthogy ezek együttesen tudták csak az általad minősített "maszop"-t a kormányból kitúrni. Ha fidesz ezekkel szűrte össze a levet, akkor nem egy hiteles párt.

Úgyhogy, miről is tetszett írni?

salk

Előzmény: Personal_Jesus (3)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2001.09.11 0 0 54
A Fidesz elnöke úgy véli, a szocialisták hívei pontosan érzékelik, hogy a kormánypártot és a kabinetet nem pártpolitikai megfontolások vezetik.

Zolika, legalább magadnak ne hazudj! :-))
Hétköznapi szállóige már, hogy csak az boldogul, aki belép a Pártba, a többinek csak alamizsna!
Ja, a Párt = Fidesz...
Ne kuruttyolj a nevemben, mert lekommunistázlak...

Előzmény: Törölt nick (32)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2001.09.11 0 0 53
A nagy odamondogatásban nem zavarja a zsoltikákat, hogy az elmúlt tíz évben a jelenleg posztbrezsnyevinek titulált baloldal demokratikus választások útján került kormányra 1994-ben.
A nagy odamondogatásban nem zavarja a zsoltikákat, hogy a posztbrezsnyevinek titulált baloldal ugyanilyen demokratikus választásokon adta át a hatalmat a jelenlegi kormánynak anélkül, hogy a legcsekélyebb kétely is felmerülhetett volna, hogy a választások ugyanolyan demokratikusan mennek végbe, mint az azt megelőző.

Mindenki magából indul ki.

ps.:
SPD-bírálat Némethnek

Noha nem akarom kommentálni Németh úr kijelentéseit, az általa elmondottak nem felelnek meg a realitásoknak, mondotta Németh Zsolt tallinni beszéde kapcsán az SPD, a német szociáldemokrata párt külügyi titkára, Achim Post. Mint emlékezetes, a magyar külügyi államtitkár a kelet-közép-európai országok jobboldali pártjainak szombati tanácskozásán azt mondta, hogy Közép-Európában (ebbe a földrajzi fogalomba Németország is beletartozik) nincs demokratikus baloldal, és az európai egyesítés csak a jobbközép pártok irányításával lehet sikeres.

Achim Post kiemelte, az SPD a demokráciáért, társadalmi haladásért küzd. A német szociáldemokraták kelet-közép-európai testvérpártjai gyökeresen különböznek a korábbi állampártoktól. Emlékeztetett arra: a különösen szoros együttműködésre, amely a három reformország, Lengyelország, Csehország és Magyarország testvérpártjaival (Magyarországon az MSZP-vel) kialakult. – Reméljük, az idei lengyelországi, a jövő évi magyarországi választásokon ezek a pártok kerekednek felül – jelentette ki az SPD külügyi titkára.

Német politikai megfigyelők bizonyos pikantériát látnak a Németh Zsolt által Tallinnban tett kijelentések és párttársa, a magyar miniszterelnök mai berlini útja összefüggéseiben, különös tekintettel arra, hogy az új berlini nagykövetség felavatása után Orbán Viktor a német fővárosban találkozik a szociáldemokrata kancellárral, Gerhard Schröderrel is.

Dunai Péter


Probatbicol Creative Commons License 2001.09.11 0 0 51
Olyan rosszul sikerült a felvételid?
Miért nem tanultál rendesen, mint az a sok tízezer egyszerű sorból való gyerek, akiket felvettek?
Előzmény: mondolat (49)
Uzbence Creative Commons License 2001.09.11 0 0 50
S Isten segedelmévek megalakul a Fidesz Hazafias Népfront , s valóra válik Orbán Viktor álma először az egypártrendszerről , majd további engedményeket téve az ezt óhajtó társadalomnak Felcsút és Alcsút között , ott hol István Máriának ajánlotta az országot , a dombok ölén megkoronázzák. S lőn az első alkotmány nélküli monarchia ,a nép és az Orbán család örömére.
Udvari bohócok már vannak.
mondolat Creative Commons License 2001.09.11 0 0 49
Bocsánat urak, ha egy pillanatra zavarhatok!

Olyan jól elvagytok itt egymással, hogy szinte pirulok, hogy belekontrákodok. De mégis megteszem. És nem csak azért, hogy elrontsam az örömötöket, hanem elsősorban azért, hogy talán előttetek is világos legyen, miért is mond Németh Zsolt ilyeneket, és hogy talán még egy kicsit igaza is van.

Figyeljetek ide!

Számomra Lendvai Ildikó, aki személyesen tiltott be filmeket budapesti agit-prop. titkárként nem hiteles személyiség. Pirulok a dühtől, amikor sajtószabadságból és demokráciából oktat ki. (Azért vagyok bátor őt említeni, mert ő van itten idézve. Az adat valódiságáért felelek, egy azóta az MSZP-ből kizárt meglehetősen kövér úriembertől hallottam - ő már csak tudhatta.)

Én, aki 16 évesen voltam először a "rendszer" elleni tüntetésen, aztán futottam ugyane "rendszer" rendőrei elől (hál' Istennek soha nem kaptak el, engem nem vertek meg, nem zártak be, nem rúgtak ki, "csak" egyetemre nem engedtek) egyszerűen sírtam szégyenemben, amikor 1994-ben Horn Gyula miniszterelnökként alakíthatott kormányt. Értsétek meg kérlek, édesanyám 1956-ban majdnem ottmaradt a Rádiónál, és - bár brigádvezető is lett belőle, ami pártonkívüliként nem semmi teljesítmény - soha, egyetlen percig sem hunyt ki benne a remény, hogy vége lesz egyszer ennek (mármint annak) a világnak. Én így nőttem fel. Voltak dolgok gyermekkoromban, amelyekről tilos volt bárkivel mással beszélnem. Szerintem voltunk így sokan.

Higyjétek el kérlek, nem volt Horthy-fénykép és Mindszenthy-örökmécses a lakásunkban, Mátra szekrénysor volt, és szép, tisztességes szegénység. Nekem soha nem volt kötelező Székely-himnuszt énekelnem, és kisdobos is csak azért nem lehettem, mert nem viselkedtem eléggé jól. Nem voltunk mi sem jobboldaliak, sem baloldaliak, csak egyszerűen tudtuk, és éreztük, hogy folyamatosan be vagyunk csapva, és meg vagyunk félemlítve. Soha nem felejtem el azt a rémületet, ami anyám (aki egy bátor, karakán nő ma is, 64 évesen) szemében volt, amikor először jöttem haza tüntetésről. 16 éves voltam, és úgy kellett lefognom, mert szegény felelőtlenségem felett érzett dühében nekem esett két kézzel, hogy aztán pillanatok alatt nagy csuklások között zokogja, hogy majd engem is le fognak lőni.

Hát barátaim. Hallottam nemrégiben egy szép történetet Kovács Lászlóról. A történet úgy szól, hogy amikor Deutsch Tamást és Pesthy Lászlót letartóztatták Prágában a tüntetésen való részvételért, a Pesthy édesanyja betelefonált a Külügyminisztériumba, hogy ugyan csináljanak már valamit az ő kisfiáért, hát "azok" ott börtönben tartják, ki tudja, milyen körülmények között. A Külügyminisztériumban egy osztályvezetőhöz, bizonyos Kovács Lászlóhoz jutott, aki a következőket mondta neki (sokadkézből való az információ, biztos nem szó szerint idézek): "Az, hogy mi mit csinálunk, a mi dolgunk, de maga megtaníthatná viselkedni a fiát". Mondta ezt 1988-ban az a Kovács László, aki ma szociáldemokrata. Ezt nekem nem veszi be a gyomrom. Pedig én a mai napig nem dobok ki semmilyen ételt, még a zöld párizsit is belesütöm a rántottába - elég erős gyomrom van.

És én nagyon szívesen elhiszem, hogy az elmúlt 13 évben ő tényleg szociáldemokrata lett. Persze. Az ember változik. Nekem ugyan 30 év élettapasztalata azt mutatja, hogy ez nem így van, de annyian mondjátok, hát elhiszem. Mégsem tudom elfogadni, a mai vezető garnitúrát hiteles szociáldemokratának, vagy baloldalinak, mert az, amit ezzel az országgal, és ezzel a néppel tettek, nem évül el. Mert az emberiség ellenes!

És nem vagyok naív, sem hülye. Tudom, hogy soha nem lesz kommunista Nürnberg. Soha nem fognak bíróság elé állítani Magyarországon senkit azért mert deportált, mert kínzott, mert megveretett, börtönbe csukatott, egzisztenciálisan tönkretett, vagy éppen gyilkolt embereket azért, mert azok másként gondolkodtak mint ők, stb. És azt mondom, hogy belenyugszom ebbe. Nekem könnyű. De én is azt mondom: azok, akik az elmúlt rendszerben bármilyen politikai vezetői tisztséget betöltöttek, vegyék a kalapjukat, és távozzanak csendben. És az utánuk következő generációról, a mai 30-as fiatal balosokról elhiszem szívesen, hogy igazi szociáldemokraták. Bármennyire is fertőző lehet a légkör a Köztársaság téren.

Ne haragudjatok, de én is úgy látom, hogy a szociáldemokrata egy olyan eszmerendszer, amelyhez nem méltók azok az emberek, akik a Magyar Szocialista Pártot vezetik. Én nem akarom kritizálni sem a Szocialista Internacionálét, sem a nyugat-európai szocialista politikusokat. Meg vannak a maguk jó okaik, hogy miért kötöttek megállapodásokat ezekkel az emberekkel, akikről valószínűleg többet tudnak, mint én.

A baloldali értékek képviseletét pedig semmiképpen sem tudom összeegyeztetni a Horn-kormány ténykedésével. Olyan intézkedéseket hoztak, amelyek bizony a szegényeket tették még szegényebbé, és a gazdagokat még gazdagabbá. Barátaim a Horn-kormány úgy volt baloldali, ahogy én vagyok ívhegesztő szakmunkás! Sehogy!
És bizony az Orbán-kormány az, amelyik először hoz hosszú idők óta baloldali/szociális intézkedéseket ebben az országban.

Sajnálatosan kialakult szokás, hogy egy-egy jobboldali politikus egy-egy kijelentését felkapja a (zömében baloldali) sajtó, aztán kiforgatja (együttműködésben a szocialista politikusokkal) és aztán kiköp valami teljesen torz értelmezést, az illető pedig egy szépen megkomponált kabátlopási esetben találja magát.

Hát erről van szó itt is. Ha van kedvetek, mulassatok tovább. Érezzétek jól magatokat.

Üdv:

mondolat, aki elvált szülő gyermeke

Előzmény: Törölt nick (39)
iratmegsemmisítő Creative Commons License 2001.09.10 0 0 47
Csak merített egyet a változatos pártarchívumból. Kiváncsi vagyok, mikor állnak rá az új vonalra az indexen is. Bár annyi baj van vele, hogy csak érintőlegesen szerepel benne a szadi.
Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.10 0 0 46
Nem tudom, mi a bajotok ezzel az okos emberrel.

Nem akar ő egypártrendszert, dehogyis. Olyasmit szeretne, ami az NDK-ban volt: egy nagy NSZEP, ami maga az Atyaúristen, aztán lehet ott még néhány szatellit pártocska, olyan CDU NDK-módra. Még, hogy egypártrendszer! Szó sincs róla! Tessék csak megszámolni!

Néhai Mohamed Reza Pahlavi (fiatalabbaknak: Magyarország díszdoktora a közgazdaságtudományokban, másodállásban diktatórikus hajlamokkal megáldott iráni sah) "parlamentjében" is volt ellenzék. Az volt a dolga, hogy a kormányt ...sztassa, amiért nem elég aktívan hajtja végre őfelsége utasításait.

Asszem valami szeretne NZS és a Fidesz Pol. Biz.

iratmegsemmisítő Creative Commons License 2001.09.10 0 0 44
+ '98-ban is azt mondotta Orbán a tévépárbajban, hogy ők váltják valóra a szocik álmait. Vagy valami hasonlót.
Előzmény: Törölt nick (37)
nazarene Creative Commons License 2001.09.10 0 0 43
>a Szadesz sem lenne gondban, ha Sztálin-ódát kéne előkeríteni az értelmiségi holdudvarból.
de ok nem is tekintenek gondnak, ez nem baj?
Előzmény: Turulmadár (41)
Turulmadár Creative Commons License 2001.09.10 0 0 41
> (bar nem lenne gondban, hiszen csak elo kene venni az asztalfiabol a kommunizmus-dizsero muveit).

Hja, a Szadesz sem lenne gondban, ha Sztálin-ódát kéne előkeríteni az értelmiségi holdudvarból. :))) SzDSz & MIÉP - zsák és az ő foltja. :o)

Ákos, a Turulmadár

Derek Creative Commons License 2001.09.10 0 0 40
"Németh Zs.: A nyugat-európai baloldal történelmi hibát követett el, amikor előfeltételek nélkül soraiba fogadta és támogatta a volt kommunista pártokat, és "a posztbrezsnyevi baloldal" fokozatosan integrálódott az európai baloldali erőkbe"

Hulye ez a koma, nagyon kemeny elofeltetelei voltak annak,hogy felvettek ezeket a partokat.

Előzmény: Törölt nick (35)
nazarene Creative Commons License 2001.09.10 0 0 38
szerintem jovore meg majus elott megkotik a megallapodast thurmerrel is:)
Előzmény: Törölt nick (37)
AronSatie Creative Commons License 2001.09.10 0 0 36
Meg a sajat sajtodat sem olvasod figyelmesen.

Chirac jobboldali, apoca. Jospinrol talaltak ki ezt a hulyeseget.

Előzmény: Törölt nick (26)
nazarene Creative Commons License 2001.09.10 0 0 34
en inkabb arra a kinos nyeldeklesre lennek kivancsi, amikor csurka elvtars fulebe a ket popsinyalintas kozott eljut, hogy az o nagy testveruk baloldali akar lenni:)
(bar nem lenne gondban, hiszen csak elo kene venni az asztalfiabol a kommunizmus-dizsero muveit).

szegeny ovi, most akkor valasztani kene, hogy baloldali szavazok, vagy jobboldali szavazok -vagy a ketto kozott a foldre?:)

misimacko Creative Commons License 2001.09.10 0 0 31
Ez több mint 0, szub0000000000000000000000000.
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.10 0 0 29
Azért lassanként érdekelne a FIDESZ önmeghatározása.
Orbán , Kövér még 1987-elején KOMMUNISTA volt.
1988-ban még a demokratikus szocializmusból indultak ki.
Nekem úgy tűnik hogy a 13. szülinapra(2001), a RÁKOSISTA rendszer újrafeltalálásán és konzerválásán fáradoznak.
üdv:
soltika + Finci Kutya
Ps:
Német Zsolt ha mesélne Pozsgai elvtársáról(arról aki a papáját és őt Romániából áthozta 1985-ben).
Ha mesélne a Pozsgaitól kapott pénzekről és a papája szektályáról ,az ezekből a pénzmagocskából indított Erdélyi Gyülekezetről !
pindiy Creative Commons License 2001.09.10 0 0 28
"Európai Uniónak fel kell ismernie, hogy egyrészt Kelet- és Közép-Európa de...."
És akkor az elefánt meg a kisegér, együtt dübörgött a hídon.....

Bizony nem hagyhatjuk annyiban a dolgot, elő kell ezeknek a kis szatelitországainknak írni, hogy mit is kell nekik végül is felismerni.
Már akkor nagy engedményeket tettünk, amikor hagytuk, hogy holmi szoc pártok kerüljenek kormányra.
Hisz ezek olyan pofákat választottak egyébként is az internacionáléjuk vezetésében, mint az a puffajkás, meg a Kovács.
Ha még sokat elnézünk nekik a fejünkre nőnek, itt az ideje, hogy nyomatékositsuk feléjük az igazi demokráciát.

Előzmény: Personal_Jesus (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!