Keresés

Részletes keresés

Labor Creative Commons License 2002.10.22 0 0 10
Nna, most már lökjetek fotókat!
...
Vagy ez nem olyan topic lesz? :-)
amelii Creative Commons License 2002.10.22 0 0 9
akkor már inkább a cicababák, mint a laza lacac :((
szelez Creative Commons License 2001.09.10 0 0 8
ami igaz, az igaz.
nagy részük elég fos.
bár szerintem a csisztu nem rossz.
ellenben a téma indítója, drága barátunk parker100 nem igazán napra kész, mert a péntaki műsort kb. egy hónapja vezették együtt utoljára.

üdv
szelez

elbéjé Creative Commons License 2001.09.09 0 0 7
Azért elég döbbenetes, hogy milyen szélsőségekben foglaltok állást, vagy a pszichikai eset-szerű rajongás, vagy ez a kéjjel mocskolódás... "hülye nagyképű picsa" de miért kell ilyeneket írni, amikor egy műsorról, illetve a műsorvezetőkről írjátok meg a véleményeteket? Azért ezek a lányok korántsem a mélypontot jelentik a televíziózásban, semmi olyat nem művelnek, ami ilyen indulatokat válthatna ki, valószínűleg nem a szakma csúcsai, de azért ilyen otromba, becsületsértő szavakat vagdalni emberekhez .....tényleg nem értem. Én nem rajongok ezért a reggeli műsorért, de őszíntén szólva a többiért se nagyon.
chromax Creative Commons License 2001.09.09 0 0 6
ID: magam is ugyanabba a gimnáziumba jártam mint Zsuzsa és Te :) Sőt még évfolyamtársam is volt. Így megerősíthetem, hogy helyesek az infóid :)

Előzmény: ID (5)
ID Creative Commons License 2001.09.09 0 0 5
egy gimibe, egy angolórára jártam a demcsákkal.
hoppá.
egyébként már akkor is ilyen affektálós volt, a stílus amit a képernyőn látni, az többnyire a sajátja. úgy tudom az anyja nyomja be ide-oda. és egy hülye nagyképű pics@ volt a gimiben, bár azóta biztos szerényebb lett....
bocs ha valakit megbántottam, de nem szerettem. a barátnőm pl bírja. az igaz hogy kellemes hangja van, csakhát...
volt még régen, mikor nem volt képernyőn valamelyik újságban ilyen meztelendenemlátszik fotósorozat. nekem nem annyira az esetem, de azér nem olyan gáz.
Kapolcsi Jali Creative Commons License 2001.09.09 0 0 4
Bocsesz uraim, de én rajongok a holgyekert!Nagyon sok irigye van a holgyeknek, mind szakmai berkekben csodaljak oket nap mint nap ezrek, melyet magabiztos fellepesukkel es csodalatosan tundoklo varazslo egyenisegukkel sugaroznak felenk , s mind nepesebb rajongotaboruk ezrei varjak bajosan tundoklo arcuk feltuneset a reflektorok cikazo fenyeiben, felkeszultseguknek es ragyogo tehetseguknek legujabb elo biztositekat ado musorvezetesi stilusuk. Magyarok de, hazankon kivuli fiaink is vannak akik inkabb atvirrasztanak egy-egy ejaszakat, mivel nem tudnak addig lefekudni amig legalabb par perc erejeig nem nezhetnek bele musoraba, Remelem a folytatas is hasonlo lesz!
mizandria Creative Commons License 2001.09.08 0 0 3
hat en jokat kuncogtam rajtuk idonkent, pl. amikor politikarol probaltak beszelni. na az nagyon muris volt, hehe.
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.08 0 0 2
pedig már bombera nincs is köztük
Előzmény: parker100 (-)
zlotyi11 Creative Commons License 2001.09.08 0 0 1
Egyetértek véled egyszerűen rossz nézni és hallgatni annyira buták és hülyék!
De sajna ezellen nem sokat tudunk tenni max. csak röhögni!:-)
Előzmény: parker100 (-)
Józsi bácsi Creative Commons License 2001.09.08 0 0 0
Nincs meg a távkapcs0l0d?
Előzmény: parker100 (-)
parker100 Creative Commons License 2001.09.08 0 0 topiknyitó
műsort vezetik.

Azért én műsorvezetőknek nem nevezném őket.
Demcsáknak például nagy gondot okoz már egy kérdés feltevése is, ha még aztán folytatni is kellene. Ajánlom nézze meg Pallagi Ferencet a Nap-tévében, önbizalomtól ott sincs hiány.

Csisztu-nál meg azt gondolom, a jónak látszó láb meg a híííírnév önmagában kevés. Azért ha azörökdiplomataezezekheztúlságosaniskultúráltexésmostanipártmunkás Kovács László bemegy, akkor a heves bólogatások után talán kellene valami komolyabbat kérdezni. Tudom, hogy mi a duma, emberarc meg ilyenek, de akkor meg ne hagyja arról beszélni, hogy ők mit csináltak volna a kormány helyében. Meg kellett volna nyerni a választásokat, mondhatnánk együtt Csisztu Zsuzsával, de ő nem mondja.

Persze az egészre a pénteki őrület teszi fel a koronát, reggel még egymást és a vendéget lihegik túl, miközben ezek állandóan magukat nézik a képen, jó-e a smink, vagy tényleg leég a bőr a képükről. Legyen elég itt csak a döglégyzoli való kis cseverészés kínosabbnál kínosabb pillanatait kiemelni, vagy a folyamatos egyeztetési gondokat, ba, be, ban, ben, vonzatok meg ilyenek, hát ezek a politikusok nagyon rossz hatással vannak rájuk, vagy a péntek esti Dáridót, ahol talpig fehérben és magassarkuban bazseváltak.Borzasztó ez egész naplóstulTÉNYEK!!!!!!!dáridóstulfriderikuszostul. Szerintem ezt csak az ATV tudja alulmúlni a Fásy-mulatóval, vagy a Fásy-filmekkel, riportoknak nem nevezném őket. Hát ennyi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!