Keresés

Részletes keresés

ID Creative Commons License 2003.07.06 0 0 7
és mit vársz egy ilyen definíciótól? nem a gyakorlat a fontos?

van egyébként n darab definíció különböző szakemberektől, akik természetesen eltérő tapasztalataikat másik 10 szóban foglalták össze. de mire mennél bármelyikkel?

de mondok egy saját verziót: a pr olyan módszerek és gyakorlatok összessége, mely a vállalatok egyes (vállatspecifikus) céljait elsősorban a kommunikáció eszközeivel hivatott elérni.

ezt most találtam ki :) hogy tetszik? elég tág a megfogalmazás? :)

Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.06 0 0 6
No, igen. A PR deffiniálása, ha ezen a területen dolgozol minimum kérdés. Nem is értem, hogy tudsz ott dolgozni, ha azt se tudod mi a PR?
Előzmény: sin x (-)
Sajtos Creative Commons License 2001.09.06 0 0 5
Huhh, jol hangzik, thnx.
Kellemes delelottot/delet :)
Előzmény: rigojanos (4)
rigojanos Creative Commons License 2001.09.06 0 0 4
En Bostonban dolgozom, ugyhogy magyarorszagi fizetesekrol nem tudok semmit. Itt egy teljesen kezdo (egyetemrol kijott+legalabb egy ev gyakorlat egyetem alatt) kereshet egy ugynoksegnel kb $30,000 / ev.
Előzmény: Sajtos (3)
Sajtos Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3
Tanulas pedig attol fugg, hol teszed. Kaphatsz sok elmeletet, kev. gyakorlatot, de van egeszsegesebb arany is.
Szerintem gyak. minimum erdeklodes felkelto kell legyen, kideruljon, mi tetszik/mihez van erzeked, stb. Amugy meg ugyis munka kozben jon bele igazan az ember.
Rigojanos, fizuk azert - nagysagrendileg legalabb - erdekelnenek. Mondasz? :)
rigojanos Creative Commons License 2001.09.06 0 0 2
A PR egy nagyon tag fogalom. Ezen belul van nagyon sok minden. A programszervezestol kezdve a hires emberek publicitasanak intezesen kivul sok irany letezik. Dolgozhat az ember ugynoksegnek, ahol kulonbozo cegeket/illetve szemelyeket kepvisel, illetve dolgozhat maganak a cegnek, mint a PR reszleg tagja.

Nagyon erdekes munka, barmelyik teruleten vagy is. Hogy mennyit fizet, az a terulettol fugg, a klienstol, az ugynoksegtol, stb.

En egy PR ugynoksegnel dolgozom, high-tech klienseket kepviselunk...

sin x Creative Commons License 2001.09.06 0 0 1
Hmmm... szóval megéri belefektetni egy kis pénzt, energiát ilyetén tanulmányokba?
Előzmény: harm2 (0)
harm2 Creative Commons License 2001.09.06 0 0 0

Jó állás, jó sok nulla a fizetés végén.

sin x Creative Commons License 2001.09.06 0 0 topiknyitó
Kedves Törzstagok,

segítséget/információt szeretnék kérni szakértőktől azügyben, hogy a PR-ban milyen lehetőségek vannak elhelyezkedés, fizetés tekintetében? Egyáltalán, ki hogy definiálná a PR-t?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!