Gondolom annak az ex-BKV-s 260-asnak kellene örülni, de mivel 100 körüli darabszámban állnak itt-ott országszerte, szerintem annyira nem különleges, másrészt gondolom a tulaj se kultiválja annyira, hogy befényképeznek a telkére és a neten találgatják a helyet...
Na erről beszélek. Amikor alattam besült a 280-as motorja, mert sz.rtam rá, hogy 6 napja világít a STOP, másnap hajnalban ugyanaz a kocsi volt kiadva rám, már másik motorral.
Nem, csak arra gondoltam, hogy azt ezelőtt 2x éve gyorsab beletudtak volna kalapálni valamit, de ma már nem roskadoznak az Ikarus motorok egyik telephelyen sem.
Besült a motor, elszivárgott az olaj. Nem ezelőtt 25 évvel vagyunk, hogy minden sarokban van egy D10-es és szerda2 délutános műszak belerakja este 10re....
Arról nem is beszélve, ha esetleg egy ilyen átrendszámozott csodának rövieddel a procedúra után derül ki valami olyan rejtett hibája, amitől nagyjából azonnal kukázni kell.
Kedves IKARUS FAN CLUB Topik- ban topikozok.Szeretném nagyon nagy Dicséretben részesitteni BPO-478 Topick társat,hogy volt olyan szíves,és felrakta a Zslevi Gyűjteményéből a BKV-s Képeket. Szeretném szintén nagyon nagy dicséretben részesítteni Zslevi topick társat,aki engedélyezte,hogy a gyűjteményéből ezek a BKV-s képek felkerüljenek az IKARUS FAN CLUB index fórum csoportba
Szerintem létre kéne hozni egy topicot a telephelyen engedéllyel készített fotók,és képek feltöltésére.ha az IKARUS FAN CLUB topickba nem lehet ilyent feltölteni.
Ha elhagyja vagy megrongálódik a rendszáma, akkor nincs mit tenni, még akkor se, ha történetesen 2 hónap van a selejtezéséig, mert anélkül nem vehet részt a forgalomban. Megjegyzem, az a - tokkal-vonóval - kb 30 ezer forint, amibe a procedúra kerül, valószínűleg nem fogja földhöz vágni a céget, de egy komplett busz fél évig történő kalapálgatása, majd fél újabb fél év után selejtezése és csacsivá züllesztése azért nem ugyanez a kategória.
Csak jelezném, hogy pl. 1982-ben ez az állomány egy szignifikáns részére is ráillett. Valamiért akkor senkit sem zavart, hogy év elején újrapapíroznak egy csomó olyan buszt, amit már év közepén kidobnak/eladnak.
Elég komoly vizsgafelkészítés az, ami több hónapig tart és gyakorlatilag vázig bontással jár... Arra a kocsira alsó hangon el lett költve vagy 10-15 millió (persze kreatív könyveléssel lehet, hogy papíron kevesebb).