Keresés

Részletes keresés

Kletta Creative Commons License 2011.07.01 0 0 7

A http://segitsszilvinek.blogspot.com/ címen Ramóna életmentő őssejtdonorokat keres Simon Szilviának, és kéri, hogy terjesszük a hírt.

Dominik99 Creative Commons License 2010.08.05 0 0 6
 

Sziasztok!

Egy régi ikeás készlethez keresek darabokat, mivel az én készletem hiányos. 1db levese, 1db lapos, 1db kistányér hiányzik. Esetleg érdekelne műzlis tálka hozzá 6db, kávétartó, mély tál.....stb. teszek fel egy képet, a színéről. Előre is köszönöm a segítségeteket.

burvinyek Creative Commons License 2008.12.22 0 0 5
 

Kedves Fórumlakók !

47-es férficipőt kért tőlem egy általam több éve támogatott, sokgyermekes család.

Kérem, akinek van ilyen méretű, általa már nem használt téli/őszi cipője, és módjában áll elküldeni nekik, tegye meg. A legnagyobb fiúnak nőtt ekkorára a lába, és ebben a hidegben is az 1 pár nyári cipőjében jár.

Továbbá örömmel és hálával fogadnának élelmiszer csomagot is,és a nagyfiúra téli ruhát, kabátot. ( magas, nagydarab, a 47-es lábhoz mérten) borzasztóan szegények.
Cím:
Bognár Istvánné
7274 Kazsok, Petőfi út 18.

cucu Creative Commons License 2002.01.08 0 0 4
Vannak nekünk is játékaink, főleg plüs figurák. Hová kellene vinni?
cucu
Előzmény: mammarosa (-)
mukifejci Creative Commons License 2001.11.01 0 0 3
Szia mammarosa!

nekem van néhány régi játékom, amit szívesen elküldenék, a gyerekek számára,csak tudnom kéne a címet...

Dinger Creative Commons License 2001.11.01 0 0 2
Üdv !!!

Vészhelyzet van!!!
A segítségeteket kérem!

Szombatig szereznem kéne egy sportorvosi igazolást Debrecenben. Figyelmetlenségem miatt kifutottam az időből, és hiába látogattam ki a sportorvosi rendelőhöz, nem találtam ott senkit.

Bárki, aki tudna nekem segíteni jelentkezzen!

Előre is köszönöm!

Dinger

mammarosa Creative Commons License 2001.09.03 0 0 1
Szia Nextdoor!

Egy másik topicban kunyerálok már játékokat, csak még nem reagált senki semmit!(Bár egy játékfelajánlásról jutott eszembe ez a probléma!)
Jó lenne, ha sikerülne összegyűjtenem pár játékot(plüssállat, puzzle, kisautó, építőkocka, baba stb..)Egyébként írtam emailt neked!
Köszi a segítséget !

Előzmény: nextdoor (0)
nextdoor Creative Commons License 2001.08.31 0 0 0
Szia, úgy tudom, hogy az önkormányzatok a müködtetésre szánt pénzt(normatívát) a helyi adókból valamint az állami elosztásból kapják, és mint fenntartók szigorú szabályok alapján kell az óvodákat(és egyáltalán a jóléti intézményeket) fenntartaniuk. Nna ez a törvényi szabályozás. Azonban az egy másik kérdés, hogy amíg a szülők olyan kiszolgáltatott helyzetben vannak, hogy óvodába kelljáratniuk a gyereket, addig azt hiszik, hogy mindent lehet. Szerintem minden szülő aláírásával és az óvónőkkel együtt levelet kellene írni a polgármesternek.Addig pedig érdemes lenne legalább játékokat gyűjteni...E-mai címem él, az én gyerekem már 12 múlt, vannak olyan játékai, amelyeket szívesen átadunk.
Előzmény: mammarosa (-)
mammarosa Creative Commons License 2001.08.31 0 0 topiknyitó
Mindenki segítségét várom ez ügyben:

A gyerekem egy rém lepusztult óvodába jár , egy csoportban van 35 gyerek, semmi játék.Az óvónők ilyen létszám mellett csak a gyermekfelügyeletet
tudják ellátni.Foglalkozást sem tudnak tartani.Biztosan tudom, hogy ez szabálytalan, törvénytelen és embertelen is.
Mindenképpen fel szeretnék lépni ellene.Igazából azt sem tudom, hol kezdjem az egészet.Biztos vagyok abban, hogy az önkormányzat a fő ludas a dologban.Legalábbis az önkormányzat látja el a felügyeleti szerv szerepét ebben az esetben.
Segítsetek.Minden hozzászólást szívesen fogadnék.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!