Történetesen a home-ban -emlékeim szerint- van mentési és töltési funkció. Pont az Általad írt okoskodás miatt vették ki, én nem bánom annak ellenére, hogy én is csináltam.
Amúgy tegnap próbáltam a GT HD demonstration változatát. :o)
G4-et kezdtem el, és legnagyobb meglepetésemre nincs benne "Load game" funkció??? Megnéztem a játékhoz adott leírást, és ott is csak annyit írnak, hogy induláskor a gép betölti a legutolsó mentett állást. Ugye nem kell minden load-hoz resetelni? :O Az meg külön IDEGESÍTŐ BAROMSÁG, hogy ha veszek egy új kocsit, és ki akarom próbálni, akkor ahogy kiválasztom a játék csinál egy mentést és ha történetesen nem tetszik az autó akkor sem tudom már visszatölteni az eredeti állapotot. GT 1-2-ben ilyen hülyeség nem volt, én nem értem miért kellett ezt??
Szevasztok! Csak annyit kérdeznék, hogy ti mennyire szoktátok kipörgetni a gt játékokat? Én megcsináltam 100%-ra és összes arany jogsira az 1-2-3-concept-4-et. Azt még hozzátenném, hogy az amcsi verziós gt2-t 2x vittem végig a rossz %mérő miatt, csak utána tudtam meg, hogy van egy ilyen hibája a játéknak. A gt4-nél meg 90.1%-nál jártam, amikor autót váltottam a garázsban (ilyenkor auto-mentés, ugye) és hirtelen elment az áram. Nem voltam boldog. Szóval ti is így szoktátok kivégezni a játékokat?
Bassza meg ma konzolvilagba beadtam ps2-omet SCPH 50004 -es ,mert LOGI DFP kormanyt nem akarja uzemre birni!! Naluk csak mikrofon volt de siman ment enyemmel es erdekes SLIM ps2-vel meg ment a koramnyom az lehetseges,hogy csak SLIM ismeri fel a Logi DFP kormanyom?
Ja... ezzel az a nagyon nagy baj, hogy a játék "szavatosságát" nagymértékben csökkenti. Legutoljára, mikor játszottam vele, én is csak időmérőket nyomtam...
En meg csak BMW M3 CSL es Nurbu... es haveerral vesenyzunk tobbi nem is erdekel a jatek magaban 8%-banvan keszen ennyi nekem eleg ,tobbit le is xarom! :)
Bár szuperzseniális a játék, egyszerűen nem értem, miért nem tudtak normális versenyeket beletenni. Nomeg kéne egy rendes versenykonfigurátor is.
Pl. Nürburgring-en (kedvenc pálya :o) vagy 2 körös, vagy min. 4 órás versenyt kell menned. Miért nincs mondjuk 10-20 körös? Meg profi szinten is meg kéne hagyni az utcai autók versenyét. Én a játékidő 99%-ában utcai autóval (gyári, vagy tuned :o) versenyzek...
Udv GTfanok! Nehogy mar behalljon ez a topic! Egyebkent az 576 online foruman olyanokat hallottam, hogy egyes gamereknek 60% utan befingott a mentese a GT4-ben...
Itt a link az oldalhoz ahol le vannak irva a szabalyok, meg minden egyeb, tovabbi linkek a dumakhoz, meg ahova a koridoket lehet felnyomni. (regisztralni kell az oldalon ahhoz hogy beirhass, nem nagy ceco, egy nem meg egy email cim, aztan egy aktivizalas s kesz is. ).
gyertek minel tobben. Mar hetfo ota megy az elso menet, s vasarnapig tart.
Mentes kene... ehh:) Senki idejen nem nevetek... keremszepen.. az nem szep dolog... az ilyesmire szuletni kell:D(en vallom igy), s ennek folyomanyakent mindenkitol csodaszep az amit eler, igy vagy ugy. Csak egy legyen a motto: Olyan korido nincs hogy sohasem megdontheto, csak akarni kell, mindig van jobb, s en mar regota varok erre.
ezen az oldalon megy mar most is verseny, s meg lesznek is. Csak tessek csak tesek buntetni az idokkel. Aztan majd beszallok en is, ha nem a mostani kiiras lesz, mert nekem meg nincsen behozva a Monacio palya:) (eveszett az a memokartya amin mar kinn volt:()
Mar nem azert de itt en azt elvezem hogy pl keresdolesszogen alllitok es brutalul nez ki aztan drift vagy egyes palyakon jobb ido es allitgatom a verdat engem ezert vonz a GT nah meg persze a brutal visszajatszas ha mentem 1 szep kort keresztben! :)
Viszont én nem azért próbálok koccolás nélkül menni, mert rá vagyok kényszerítve, hanem mert így élvezem az egészet. És a GT vezetési élmény terén messze-messze lehagyta a konkurenciát. Behozhatatlanul.
A stopper ellen van értelme versenyezni. Én a módosított Skyline GT-R-omba csak 600 km-ert a Nürburgring Nordschleife-n azért raktam be, hogy finomítsam a beállításokat, és még jobb köröket menjek. Most kb. 6:36-nál vagyok. :o)
Amúgy meg gép ellen is lehet jókat versenyezni, ráadásul törés helyett/gyanánt a GT4 vagy időbüntetést ad (x másodperc 50-el haladás), vagy box-áthajtást. Múltkor szintén a Nürburgring-en baromi jó kis versenyt nyomtam arcade módban. :o)
Hát a szimulációnál engem valóban jobban leköt a versenyzés :), de a GT-ben gyakorlatilag csak a stopper ellen van értelme (?) versenyezni.
Én sem "a zúzásra törekszem", pontosan azért zavaró, hogy nincs törés, mert így a játék sehogy nem szankcionálja az eszetlen manôvereket. És a GT-ben TE hiába próbálsz meg szépen vezetni, és lehetôleg nem mandinerbôl venni minden kanyart, az ellenfelek abszolút nem törôdnek ilyesmivel. Ha van törés, bármilyen irreális is, a versenyzôk rá vannak kényszerítve arra, hogy óvatosabban vezessenek.
Áradozott mindenki a GT-ről, végül kipróbáltam, és tényleg lenyűgözően szép, és valósághű, és lehet vacakolni a beállításokkal.
De.
Nem értem, hogy egy ilyen nagy műgonddal megkomponált játékból hogy sikerült teljes egészében kihagyni az ellenfeleket? A mesterséges intelligencia a GT3-ból a jelek szerint teljes egészében hiányzik (a 4-ben jobb a helyzet????), mintha egy nagyjából előre kiszámított íven futnának a kedves sporttársak ("mintha"). Az időmérőn előre akarom engedni a mezőnyt, hogy a gyors kört zavartalanul kezdhessem meg, szép lassan, 50 körüli tempóval cammogok egy szép hosszú egyenesben (trial mountain highway vagy melyik, az alagút után), jön a lelkes delikvens, és mintha ott se lennék, nekem jön. Iszonyú kiábrándító. És ha egy ilyen helyzetben nem is zavaró, az tényleg nagyot ront a játékélményen, hogy ha történetesen vezetsz a versenyben, nem tudod "kiszélesíteni" az autód, nem tudsz korán ráfékezni a kanyarnál, ráhúzni az ellenfelekre, hogy leessenek az ideális ívről, és a kigyorsításnál meg tudj lépni. Az ellenfeleknek tökmindegy, te épp fékeztél-e a kanyarban, ha történetesen igen, hát neked jönnek.
Toca Race Driver 2 tűnik a megoldásnak. Nem olyan szép, nincs benne annyi autó (egyébként baromi sok van) és beállítási lehetőség, de az ellenfelek gondolkodnak, és igyekeznek vigyázni a saját verdáikra (merthogy törik minden). Sokkal élvezetesebb, hangulatosabb, mint a GT(3) robotjai.