Ha min.elnök lennék és közelednének a választások, én is azzal bosszantgatnám Kovácsékat, hogy Gyulával tárgyalgatok :-)
Nem azért, mert olyan okos, hanem mert sokan tartanak tőle odaát...
Nézd lerr attól, hogy valaki alkoholista még nem hülye. Mindenesetre nem jó pont. Pont ezért gondolom, hogy tervez még valamit az öreg alk... bocs az öreg, aki szeret inni.
Na né' má'! Neked talán nem miniszterelnököd? Ne legyél már egy baló! Nem vagy állampolgár talán? Mindegy.
Szóval akkor ennyiben kimerül Gyula munkássága? Magyarul visszavonult. Vagy visszavonultatták. Furcsa, hogy így belenyugodott nem az a tipus. De ugye az ember napról napra változik. A pufajkás oroszlánból alkoholista kisegér lett.
Valami megmagyarázhatatlan ok miatt eszembe jut egy SzDSz-es jellemzés Hornról. Íghy szól: "bozótharcban verhetetlen".
Innen kívülről annyi egyértelműen megállapítható, hogy a bozót rettenetesen zörög. Hogy harc zajlik benn, vagy valami egészen más, azt hamaros megtudjuk.
:)))
Ez teccett.
Egyébiránt Subiaco, én nemtom mit csináltál a rencerrel, de az előbb is próbáltam már válaszolni rád, és aszonta, hogy a rendszer túlterhelt! :))
Nem is lehetett volna aktuálisabb a kérdés. ATV-m nincs, nem is nagyon nézek tv-t. Szóval előbújt a vén róka a barlangjából. Most akkor vagy elfogyott a pia és a METRÓ-ba menet beugrott Gyárfásékhoz egy kicsit vihorászni, vagy ő már tud valamit a Medgyessy-Kovács tandem bukásáról és kezdi fényezni magát. Azt kizárnám, hogy őt indítanák főpolgárnak jövőre.
A vén alkesz ma szerepelt az ATV vadiúj musorában, a "Kereszttűznyalás"-ban szerepelt, ahol Hot Tom támadta őt vehemensen kínosabbnál kínosabb kérdésekkel.
Olyannyira, hogy meg is sajnáltam szegényt, amikor Hot Tom a következő kérdéssel az elevenébe vágott a csúcsponton, ahol már én is elfordítottam a fejem, nem bírtam nézni szegínyt:
"(kedélyes vihorászás)Ó, ezt tekinthetjük főpolgármesteri programnak is?(megint kedélyes röhögcsélés)"
"Ó, nem, jöjjenek most már a fiatalok! (kedélyes röhögcsélés)"
Amint látjuk, az elfogulatlan Hot Tom és csapata nem kímél senkit, verbálisan ledarálja mind a jobb, mind a bal oldali politikusokat!