Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2004.07.30 0 0 9
Neked soha sincsenek rémálmaid?
Előzmény: Feri 44 (8)
Feri 44 Creative Commons License 2004.07.30 0 0 8
Én semmit sem értek, én csak egy idealista álmodozó vagyok.

Előzmény: zividivi (7)
zividivi Creative Commons License 2004.07.30 0 0 7
Jé! Én eddig úgy tudtam, hogy zarándok az, aki beül az autójába, vagy felszáll a repülőgépre és vallási áhitatból elutazik a legszentebb kegyhelyre kezet csókolni a papának. De ti rébuszokban beszéltek egymás között! Áruljátok már el, a bányák az egy kegyhely? Jó a papát be tudtam azonosítani, meg a vallást is. (Mammon, nem Jahve! hihihi!) De többit már igazán nem értem.
Előzmény: Feri 44 (6)
Feri 44 Creative Commons License 2004.07.29 0 0 6
Bányák ide, Zarándokok oda, az Orbánok maradnak!

személyzetis Creative Commons License 2001.08.29 0 0 5
Akkor eddig a Bauer apuka szállított a Dunaferrnek? VIZSGÁLÓBIZOTTSÁGOT!
Előzmény: Rézi néni (3)
Tgyta Creative Commons License 2001.08.29 0 0 4

„Akkor szakítottak, mikor Zarándok többet szállított a Dunaferrnek, mint a miniszterelnök édesapja.
Ezt nem tűrhette Orbán Győző, azóta keresztbe tesz neki,”

Amiért összevesztek, azért Marx, a felelős, mert megírta a kommunista kiálltványt! Ha marx nem irja meg a kommunista kiálltványt, Orbán apuka és Zarándok nem tanulták volna meg a politikai gazdaságtan keretén belül, hogy mi az a bővített újratermelés, nem váltak volna külön, és egyikük sem tudott volna extraprofitra szert tenni. Ezért vállt halálos ellenséggé a két jóbarát!
Nahát!

Előzmény: Boldogvég (0)
Rézi néni Creative Commons License 2001.08.29 0 0 3
Szerintem eredendően a Zarándok családé a recski bánya volt. A Bauer apuka megszerezte a 72 kőbányát és elcserélte a recskivel, hogy ő is tudjon valami méltót hagyni a fiacskájára. Így már minden érthető, nem? R.
Boldogvég Creative Commons License 2001.08.29 0 0 2
Erről Orbán Győző tudna mesélni neked.
Én nem kaptam egy bányát sem, sőt apám sem.
Mi nem voltunk baráti viszonyban Orbán Győzővől, és haverjával Zarándok Jánossal.
Most már sajnáljuk.
Előzmény: személyzetis (1)
személyzetis Creative Commons License 2001.08.29 0 0 1
Tényleg nem tudok semmit!
Akkor Zarándok ??-nek hetvenkét bányája volt és egyet átadott az Orbán Győzőnek?
Honnan vette és miből vette azt a hetvenkettőt? Ki volt ő? Hol osztogatták tízesével a bányákat és kiknek?
Előzmény: Boldogvég (0)
Boldogvég Creative Commons License 2001.08.29 0 0 0
Ő Orbán Győző volt haverja.
Ő segytette hozzá Orbán Győzőt a bányához.
Akkor szakítottak, mikor Zarándok többet szállított a Dunaferrnek, mint a miniszterelnök édesapja.
Ezt nem tűrhette Orbán Győző, azóta keresztbe tesz neki,
ahol tud.
Így hálálja meg a segítséget.
Előzmény: személyzetis (-)
személyzetis Creative Commons License 2001.08.29 0 0 topiknyitó
Ki az a Zarándok elvtárs? Honnan van a hetvenegy(71) bányája?
Csak azért kérdem, mert olyan készséges tanú volt és olyan jókat mondott a Bauer elvtárs féle bizottságnak.
személyzetis

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!