Jé! Én eddig úgy tudtam, hogy zarándok az, aki beül az autójába, vagy felszáll a repülőgépre és vallási áhitatból elutazik a legszentebb kegyhelyre kezet csókolni a papának. De ti rébuszokban beszéltek egymás között! Áruljátok már el, a bányák az egy kegyhely? Jó a papát be tudtam azonosítani, meg a vallást is. (Mammon, nem Jahve! hihihi!) De többit már igazán nem értem.
„Akkor szakítottak, mikor Zarándok többet szállított a Dunaferrnek, mint a miniszterelnök édesapja.
Ezt nem tűrhette Orbán Győző, azóta keresztbe tesz neki,”
Amiért összevesztek, azért Marx, a felelős, mert megírta a kommunista kiálltványt! Ha marx nem irja meg a kommunista kiálltványt, Orbán apuka és Zarándok nem tanulták volna meg a politikai gazdaságtan keretén belül, hogy mi az a bővített újratermelés, nem váltak volna külön, és egyikük sem tudott volna extraprofitra szert tenni. Ezért vállt halálos ellenséggé a két jóbarát!
Nahát!
Szerintem eredendően a Zarándok családé a recski bánya volt. A Bauer apuka megszerezte a 72 kőbányát és elcserélte a recskivel, hogy ő is tudjon valami méltót hagyni a fiacskájára. Így már minden érthető, nem? R.
Erről Orbán Győző tudna mesélni neked.
Én nem kaptam egy bányát sem, sőt apám sem.
Mi nem voltunk baráti viszonyban Orbán Győzővől, és haverjával Zarándok Jánossal.
Most már sajnáljuk.
Tényleg nem tudok semmit!
Akkor Zarándok ??-nek hetvenkét bányája volt és egyet átadott az Orbán Győzőnek?
Honnan vette és miből vette azt a hetvenkettőt? Ki volt ő? Hol osztogatták tízesével a bányákat és kiknek?
Ő Orbán Győző volt haverja.
Ő segytette hozzá Orbán Győzőt a bányához.
Akkor szakítottak, mikor Zarándok többet szállított a Dunaferrnek, mint a miniszterelnök édesapja.
Ezt nem tűrhette Orbán Győző, azóta keresztbe tesz neki,
ahol tud.
Így hálálja meg a segítséget.
Ki az a Zarándok elvtárs? Honnan van a hetvenegy(71) bányája?
Csak azért kérdem, mert olyan készséges tanú volt és olyan jókat mondott a Bauer elvtárs féle bizottságnak.
személyzetis