Keresés

Részletes keresés

volante Creative Commons License 2001.09.06 0 0 67
Érdekes, ahogy közelednek a választások, egyre több friss nickkel érkező netezők nyitnak topicot a kormánypárti politikusok elleni hangulatkeltés végett. Ez így is igaz, nem? Erről abszolút felesleges vitatkozni. Amúgy nekem ez a második nickem, ha érdekel, és én nem kapok érte pénzt. Te igen?

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a topik MP-ről szól, nem Viktorról. Hogy jön ő egyáltalán ide?

Előzmény: NaNe (65)
Hy Creative Commons License 2001.09.06 0 0 66
"A lopáshoz nem szükséges ideológia, világnézet."

Nincs is nekik!

Előzmény: NaNe (65)
NaNe Creative Commons License 2001.09.06 0 0 65
Érdekes, ahogy közelednek a választások, egyre több friss nickkel érkező netezők nyitnak topicot az ellenzéki politikusok elleni hangulatkeltés végett.
Ez is az orbánimázs büdzséből fizetett akció?

Nyugodt lehetsz, Medgyessy alkalmas a miniszterelnöki pozicióra. Sokkal inkább alkalmasabb, mint Orbán Viktor, aki életében szerintem öt percet nem dolgozott és legnagyobb vircsaftja az volt, hogy farmer dzsekiben ült be a parlamenti ülésterembe. Teljes faarccal mond akkor baromságokat és hazugságokat, amire más pártból jövő emberek fizikailag képtelenek.

Medgyessy nem egy műfaj Orbánnal, Orbán egy 'megcsinált' ember, amit a fideszes 'kreatívok' munkáltak ki - és munkálnak ma is. Orbán egy súlytalan ember, ha holnaptól mondjuk miépes lenne, észre sem venné az ember a különbséget, azt a portékát is ugyan olyan jól árusítaná. A lopáshoz nem szükséges ideológia, világnézet.

Előzmény: volante (-)
volante Creative Commons License 2001.09.05 0 0 64
Kaanga!

Nagyon nyögvenyelős hozzászólás ez a Tiéd! :-)

Előzmény: kaanga (62)
MuERTe Creative Commons License 2001.09.05 0 0 63
És nem?Pedig nekem nagyon úgy tűnt eddig.
Előzmény: volante (59)
kaanga Creative Commons License 2001.09.05 0 0 62
A négereket nem kell feketíteni, de ahogy elnézem, már a dolomitot sem.

kaanga

Előzmény: volante (59)
volante Creative Commons License 2001.09.05 0 0 61
Így van, az MSZP miniszterelnökjének megfelelne, de nem Magyarországénak.
Előzmény: timing (56)
volante Creative Commons License 2001.09.05 0 0 60
Mondj kettőt.
Előzmény: NICK (53)
volante Creative Commons License 2001.09.05 0 0 59
Igen, ez az! Kaanga, végre egyszer tényleg megmondtad a frankót!

"Amikor kiválasztásra került a személyével kapcsolatban felmértek minden olyan dolgot, ami miatt támadni tudnák. Mivel nem találtak olyat, ami miatt a kormánypártok jogosan kikezdhetnék, ezért merték miniszterelnöknek jelölni."

Hát ez az! Csak ezért jelölték őt. Mindegyik másikban találhattunk volna, ő benne nem.

Magatokból indultok ki, azt hiszitek, majd mi is azt csináljuk, - ha netán valami óriási tragédia nyomán a MSZP nyerne - amit ti most. Kötözködtök, és próbáljátok befeketíteni a jobboldalt az egyszerű emberek szemében.

Előzmény: kaanga (54)
minderbinder Creative Commons License 2001.09.05 0 0 58
Jo lenne pontositani. Kik is azok a bolsik, mert ahogyan most latom az orszagot most eppen egy maroknyi bolsevik iranyitja.
(Ja, mielott valaszolsz esetleg olvass el nehany tortenelmkonyvet a bolsevikekrol, a hatalomgyakorlasi technikajukrol meg arrol, hogy valoban tobben voltak-e.)
Előzmény: Varga László (55)
minderbinder Creative Commons License 2001.09.05 0 0 57
Halliho Elladan!

Ha jol ertem a hozzaszolasodat (eltekintve nehany elvakult megjegyzestol - pl. a Tasnadival kapcsolatos resz) szerinted is igazi kapitalizmus azaz vegre POLGARI demokracia lesz. Akkor nem is kerdes, hogy Medgyessyt kell megvalasztani.

No de komolyra forditva a szot. Milyen ezervalahany milliardrol beszelsz? Egeszen pontosan szerinted mikor es hogyan tunt el az a penz?

Előzmény: elladan (51)
timing Creative Commons License 2001.09.05 0 0 56
Tökéletesen megfelel az MSZP miniszterelnökének.
Már az MSZMP-nek is megfelet volna,csak az
idő és a történelem közbeszólt.
Varga László Creative Commons License 2001.09.05 0 0 55
Banánköztársaság nem lehetünk, legfeljebb vodka köztársaság, ha visszajönnek a bolsik.
Előzmény: PuPu (52)
kaanga Creative Commons License 2001.09.05 0 0 54
Elladan!

Nagyon nyögvenyelős hozzászólás ez a Tiéd!
A topik címénél maradva, azt, hogy Medgyessy alkalmas-e miniszterelnöknek úgy tudod eldönteni, ha közel kerülsz az MSZP-hez. A jobboldaltól a Tiédhez hasonló megnyilvánulások csak erősítik MP-t és a csapatát. Amikor kiválasztásra került a személyével kapcsolatban felmértek minden olyan dolgot, ami miatt támadni tudnák. Mivel nem találtak olyat, ami miatt a kormánypártok jogosan kikezdhetnék, ezért merték miniszterelnöknek jelölni.
Talán gondolkodj el a társaiddal együtt azon, hogy nem tudtok fogást találni rajta sőt nem is érdemes keresni.
A környezetemben azt veszem észre, hogy az embereket jobban izgatják a szinte naponta jelentkező Fideszes visszaélések, amiket 98-ban még fel sem mertek tételezni erről a pártról.

kaanga

Előzmény: elladan (51)
NICK Creative Commons License 2001.09.05 0 0 53
Orbánnál feltétlenül alkalmasabb.
A pillanatnyi minivel ellentétben ugyanis legalább ért pár dologhoz,amihez egy me nem árt ha ért.

Ja,meg mentálisan is OK plö.

Előzmény: volante (-)
PuPu Creative Commons License 2001.09.05 0 0 52
Tévedsz, kedves elladan.
Nem tartunk ott, mint a rendszerváltáskor, - akkor ugyanis még minden lehetett volna ebből a társadalomból, - ma meg, - ha így megy tovább, - banánköztársaság leszünk.
Mongyuk a neveknek ez a szép felvonultatása hatásos, - csak nincs mögötte semmi. Nem hinném, hogy Máté ma a sikeres vállalkozó szobrához modellt tudna állni, - nem hinném,hogy Szekeres egyátalán vállalkozónak, de nagyvállalkozónak semmiképpen volna minősíthető, és hát egy Vancsik a gazdasági életben nulla volt, mint tudjuk. Palik autóit meg ne irigyeld, - megdolgozott értük.
És nem volt Horn villa ügy, - bár kóstolgattátok, de nemigen jött össze, - nem volt Dunaferr ügy, amig a kedves papa köveit nem kellezz elhelyezni,nem tudom, hogy jön ide Vecsés, meg a Globex, - a Tocsik üggyel meg a bíróság foglalkozik.
A prognózisod meg jópofi. Nem kőne eccer már végre nyitott szemmel a saját portán is körülnézni?
:O)))
Előzmény: elladan (51)
elladan Creative Commons License 2001.09.05 0 0 51
A Kollaboráns Tömbnek igen sajátságos világképe van. Szerintünk ott tartunk ahol 89-ben a rendszerváltáskor. Az elmúlt 12 évben egyetlen pozitív dolog történt, s ez a Bokros csomag volt. Nem a Kollaboráns Tömb gazdagodott meg, Máté, Hujber, Szekeres, Vancsik stb. csak kitaláció. Palik László huszonsok autójáról nem is beszélve.
Nem volt Horn villa, Dunaferr ügy, Vecsés, Tocsik, megfigyelés, Globex, az ország tele van jobboldali milliárdosokkal, nem Kollaboránsék nyúlták le az állami vagyont (Ezervalahány milliárd forint tűnt el a privatizáció során). 12 év egyetlen pozitívuma: Bokros Lajos. Ezen kár is vitatkozni, elő a régi recepttel, jöjjenek a jól bevált klissék, jöjjön Medgyessy, folytassuk a mennyekbe dícsért Bokros megszorításaival, pontosan onnan, ahol 98-ban abbahagytuk. Ehhez értenek, eddig is ezt csinálták. 94-ben is becumiztatták az országot, most is megígérik mindazt amit akkor, csak még rátesznek egy lapáttal. De a legfontosabb tanulság: az elmúlt 12 év egyetlen egy pozitív eredménye: Bokros.

(már meglebegtették a gázáremelést, autópályamatricát is elfelejtheted, lesznek majd szép kapuk újra, Bolgár György lesz a rádió, Friderikusz a TV elnöke, Szikinger István a legfelsőbb Bíróság Elnöke, Tasnádi belügyminiszter. A diákhitelt piaci alapra emelik, a lakáshitelekkel egyetemben. Csak tessék, csak tessék...)

Tappancs Creative Commons License 2001.09.05 0 0 50
Vajk bátyó!
1989 tavaszán TGM tartott beszédet a Jurta Színházban ezzel a címmel: "Lesz-e a bolsevik kutyából demokratikus szalonna?"
Te mit válaszolsz TGM kérdésére? Szerinted TGM teljesen levetkezte az intellektusát?
Előzmény: Vajk (39)
Tappancs Creative Commons License 2001.08.31 0 0 49
Vajk bátyó! Elég sokat éltem a létezett szocializmusban - többet, mint valaha is akartam volna.
Az mszp egy évtized elteltével még mindig csak a bukott rendszer prominenseit tudja kiizzadni magából miniszterelnökjelöltként. Medgyessy (Horn, Németh) "derék" állampárti és pártállami tisztviselő volt.
Mit fontoljak megfele? Miért érveljek? Miért sírjam vissza? Miért hinném azt, hogy ellenállhatatlanul csábító "politikai portéka" MP? Miért nem tudta ezt róla tavaly vagy tavalyelőtt még maga az mszp sem? Miért vegyek drágán bóvlit a piacon?
Előzmény: Vajk (39)
Dokumentátor Creative Commons License 2001.08.31 0 0 48
"A nemzetbiztonsági bizottság elnökeként kijelenthetem, hogy a korábbi vizsgálóbizottság jelentése egyértelművé teszi: cinkosokat igenis találunk. Kikről van szó? A szabadon választott Parlament elődje hurrogással és közbekiáltásokkal akadályozta, hogy Tamás Gáspár Miklós képviselőtársunk felolvassa ezt a névsort. Most pótolni fogom a megszakadt felolvasást.
1989. október 25-e és december 5-e között a korábbi vizsgálóbizottság jelentésének a melléklete szerint Szűrös Mátyás, Németh Miklós, Pozsgay Imre, Horn Gyula, Nyers Rezső, Kovács Jenő, Medgyessy Péter, Kárpáti Ferenc kapott ezekből a tájékoztató jelentésekből. Álláspontunk szerint az Antall-kormány nem tekintheti lezártnak a Magyar Köztársaságban folytatott lehallgatások ügyét. (Taps az SZDSZ soraiból és a jobb oldalon.)"

Demszky Gábor felszólalása a Dunagate-botrány kapcsán 1990 júniusában.

Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.08.31 0 0 47
Hogy ez alkalmas-e?

Piros szőnyeggel fogadták Bukarestben Medgyessy Pétert, s ha a protokoll szabályai megengedték volna, talán még az internacionálét is eljátsszák a szocialista miniszterelnök-jelöltnek. Az Adrian Nastase román kormányfővel folytatott megbeszélés az eredetileg kitűzött fél óra helyett több mint egy órát tartott. Sajtóbeszámolók szerint elsősorban a két ország, a két nép és a két párt közötti viszonyról volt szó. S hogy igazán kedvében járjon vendéglátóinak, a magát előszeretettel erdélyi származásúként emlegető (egyébként budapesti születésű) Medgyessynek románul is volt néhány jó szava a tárgyalópartnerekhez és újságírókhoz. A baráti légkör akkor emelkedett szédítő magasságokba, amikor a magyar szocialista politikus elmondta, bizony sokkal többet kellene egyeztetni a kedvezménytörvényről. Nastase élesebben fogalmazott, kimondta a szemérmes Medgyessy helyett is a szívhez szóló mondatot: az Orbán-kormány távozásával minden másként lesz majd Budapest és Bukarest viszonyában.

wildman Creative Commons License 2001.08.31 0 0 46
Nem.
nevtelen Creative Commons License 2001.08.30 0 0 42
"Itt van Medgyessy, a honlap hőse"

Táncsak nem arra a Honlapban megjelent bizánci nyilinyalira célzol, amiben a Kárpátok Géniuszának házitollnoka ömleng a Nagy Bankár Elvtársról?

Előzmény: szalonna (37)
volante Creative Commons License 2001.08.30 0 0 41
de ne Orbánról beszéljünk má'
Előzmény: Vajk (39)
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.08.30 0 0 40
Medgyessy nemzeti szocialista. Jól hangzik, de majd meglátjuk.
Vajk Creative Commons License 2001.08.30 0 0 39
Azértelég gázos azt látni, hogy néhányan innen a fórumból teljesen levetkezik intellektusukat:))

Medgyessy roszabb, mint Orbán. Miért? Mert csak, meg különben is a komcsik loptak:))

Ha ez az érvrendszer és érvelési képesség széles körben elterjedt a Fidesz tájékán, Medgyessynek és cimboráinak nincs mitől tartaniuk.

Tappancs Creative Commons License 2001.08.30 0 0 38
Alkalmas. Már csak egy országot kellene találni neki. Már el is kezdett utazgatni. A minap például Romániában járt.
szalonna Creative Commons License 2001.08.30 0 0 37
Nem kell Kovács, a szürkék hegedőse..
Itt van Medgyessy, a honlap hőse
volante Creative Commons License 2001.08.29 0 0 36
Hát igen, az emeszpé próbálja leválasztani a me személyét a párttól, mert tudja, hogy sok múlik rajta a választásokon. Aztán ha nem ők nyernek, ráverik az egészet, ha meg nyernek, bábként irányíthatják.
La Koma Creative Commons License 2001.08.29 0 0 34
No én meg magamban mosolygok azon, hogy Te MP-ben meg tudsz bízni, aki kizárt, hogy nyerjen.Szerintem az MSZP hálás lehetne a kritikákért.
Előzmény: Törölt nick (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!