egyébként meg nem értem értem mi volt most a kedves konzervek problémája.
demszky kerekperec kijelentette, hogy támogatja az olimpiát (már ez is baj?). és hozzátette, hogy ehhez bizony nagyon-nagyon sok pízre vagyon szükség. amit a főváros egyedül nem tud előteremteni. de ez biztos nem így van, ha a kedves elvtárcsák így felháborottak.
Tényleg.
Még az SZDSZ-ben is háttérbe szorult.Vele vagy nélküle sem érik el a 4 százalékot.
Tudod olyan ez, mint a sportversenyen, vannak, akik a magasugró léc felett ugornak pl. Orbén és vannak, akik alatta /Demszky/
Latom, ez a Demszky ma este lazba hozta a forumosokat...:-DDD
Es a moderator meg aggodott hogy nehogy sok topikot nyissanak, mert leblokkol a szerver.
Demszky is olyan mint a Torgyan, meg a Bauer, meg a Keller meg a , lassan mar a kutyat nem erdekel hogy mirol mit mond.
Vancsik is inkabb felrerantotta a sztradat,hatha lesz belole egy kis politikai krimi,meg ez se jott be.Mindenki asit.
Tisztelettel.
D.
Mert nem vagyok kiváncsi Demszky körmondataira.
Amit pedig láttam belöle, az elég volt.
Ö ne panaszkodjon a közelekedésre mert ezért egydül ö lehet a felelös és senki más.
Ha figyelnéd, hogy mely területeken nem végzi el az utak karbantartását - hivatkozva a pénzhiányra - akkormtudhatnád, hogy ezeknek semmi köze sincs a 4-es metró vonalához, mert nem arra esik.
Ezekre kellene válaszolnia.
FG 11
Amennyiben volnál oly szíves egy kicsit követni az esemnyeket, tán feltűnt volna, hogy időnként - valószínűleg a hozzád hasonlóan nem figyelő olvtársak - szinte egyidejűleg nyitnak párhuzamos topikokat. Ennek az a következménye, hogy a moderátoroknak kell ezeket összevonniuk. Tekintve, hogy egyidejűleg több is indult a Baló interjúról, ezért gondoltam, hogy megpróbálom megelőzni a hasonló esetet. Tekintve, hogy még ez a tevékenység is ilyen értelmetlen politikai szinezetet kap, többé inkább nem teszem, de lehet, hogy összemásolás helyett simán kivágom, ha úgy gondolod.
pm 52
Riporter:Már tervezik a 23-as Metró vonalát?
Demszky: Igen, de a kormány nem hajlandó erre pénzt adni, mert a kormány nem szereti a fövárost.
Riporter: Mi a véleménye a tüzijátékról?
Demszky: A fránya kormány nem szereti a fövárost.
Riporter: Mi a véleménye a Fradiról?
Demszky:A kormány nem szereti a fövárost és éhezteti a fövárost.
Riporter: Gondolta arra, hogy ismét elindul a következó választásokon a föpolgármesteru cimért?
Demszky? A kormány hazug és nem szereti a fövárost és nem ad pénzt a fövárosnak.
Riporter: Köszönöm a beszélgetést.
Demszky: Elfelejtettem mondani, hogy a kormány nem szereti a fövárost.
Ez is aktuális volt.
Demszky úr szépen válaszolt a fel nem tett
kérdésre.
Hogyan lehetne minél több negatívumot elhinteni
O.V.-ról.
A válaszadót még a hallgató Feledy sem tudta
alulmúlni.
Érdektelenség miatt a meghirdetett beszélgetés elmarad, helyette egy NDK-ás revümusort mutatnak be, melyben fellép többek közt
- Karell Gott
- Allah Pugacsova
- Joszif Kobzon
- és Karl Marx Stadt tüzoltó zenekara.