Keresés

Részletes keresés

Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2003.09.13 0 0 137
Székelyeket utasított táncra két határőr
Székely néptáncosokat kényszerített táncolásra két határőr a biharkeresztesi határátkelőhelyen kedden. A két határőr ellen eljárás indult, majd felmentették őket állásukból.

HavariaPress 2003. szeptember 12., péntek 15:42

Állásába került a mulatozás annak a két határőrnek, akik táncra kényszerítettek két székely néptáncost a biharkeresztesi határállomásnál.

Táncoljatok

A székelyföldi Hármasfalva Hagyományőrző Néptánccsoportja még kedden jelentkezett belépésre a Hajdú-Bihar megyei határátkelőhelyen. A szolgálatban lévő határőrök azonban felszólították a mikrobusszal érkező csoport két tagját, hogy táncoljanak előttük.

A táncosok - bár megalázónak tartották az esetet - nem tettek feljelenést a határőrök ellen. A határőrök feletteseinek azonban fülébe jutott a dolog, ezért fegyelmi eljárást és belső vizsgálatot is indítottak az ügyben.

Nem voltak szakszerűek

A két határőrrel szemben a Debreceni Katonai Ügyészség hivatali visszaélés alapos gyanúja miatt indított eljárást. Az Orosházi Határőr Igazgatóság megállapította, hogy a határőr páros nem intézkedett szakszerűen, emiatt fegyelmiben részesítették a két férfit.

A két járőrt rögtön fel is mentették a szolgálatból, ők ezt követően, pénteken délelőtt maguk nyújtottak be kérvényt munkaviszonyuk megszüntetésére.

Kértek, nem parancsoltak?

Az ügy miatt a Határőrség Országos Parancsnoksága is elnézést kért a néptáncosoktól. Úgy tudni, a gyanúsítottak csak azt ismertek el, hogy megkérték a csoport tagjait a bemutatóra, azt azonban tagadták, hogy erre kényszeríttették volna őket.

Hy Creative Commons License 2001.10.23 0 0 136
Az a hülye, aki kitalálta ezt a magyartalan kifejezést!

Mako wecc?
Hát már ő is részeges?

break2 Creative Commons License 2001.10.23 0 0 135
"Idegenszívű, nem magyar érzelmű, kozmopolita, idegen érdekeket védő, görbelábú, nyálcsorgató, alacsony fülállású, haszonelvűkarvalytőkés, "belga", mo-szadista, izlandi, kellemetlen vallású, másként ünneplő, hálátlan befogadott, kurzivált frankfurti, kéttojásos rövidmetélt."

http://www.hocipo.hu/010711/10-01.html

:-)

mrwolf Creative Commons License 2001.09.03 0 0 134

Ahogy olvaslak működik is. Mert amint az elobb irtam:
...kirekeszto jelzo nem ér célt, ha a másik oldal nem lesz síkideg a hallatán.
:)))

A homeless szó valóban importtermék. Hát legyen "szellemi otthontalan" vagy ilyesmi,
ha úgy tetszik.

Ez barátom, nem rekeszt ki sehonnan. Ez csupan minosít. Ha ugy erzed, hogy Teged is, hat lelked rajta. Ha nem, hat fel se vedd.

mrwolf

Előzmény: kaleb (132)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2001.09.03 0 0 133
Igyekszem, igyekszem, mármint korrektnek lenni.
De a fontosabb, a hivatkozott másik hozzászólásom lett volna, arrol az Ady nevü szellemi homeless -ről.
Előzmény: mrwolf (131)
kaleb Creative Commons License 2001.09.03 0 0 132
"A kövéri "szellemi homeless" kifejezés elegánsabb, pontosabb, és mulatságosabb, valamint kevésbé kirekesztő az idegenszívűnél. Ebben ugyanis nincs benn az a rejtett tartalom ami miatt ezt "zsidózásnak" lehetne felfogni."

Szerintem ez a szellemi homeless szöveg a legpökhendibb, legundorítóbb, legkirekesztőbb, leghazafiatlan kifejezés, amit valaha hallottam.

Eleve a Homeless. Hajléktalanok, tudod akik JA szerint hálnak az utcán. Ők a kövérfélék szerint valamiféle importtermékek. Még magyar nevük sincs. És egyébként is afféle zavaró elemek.

Nem zsidózik? Azt talán nem teszi. De olyat tesz, ami még sokkal megbocsáthatatlanabb. Aki így beszél, az szellemileg, emberileg, nyelvileg egy gyökértelen, lélektelen nulla.

Előzmény: mrwolf (131)
mrwolf Creative Commons License 2001.09.03 0 0 131
Hello NEC!

Bevallom én nem szeretem ezt a címkét (idegenszívű),mert kissé kirekesztőnek érzem. Persze ez is a célja. A jobboldal éppúgy igyekszik megtalálni a maga megkülönböztető jelzőrendszerét, mint a baloldal. Mély okok miatt a baloldalnak ez, -nemcsak itt, nemcsak most- könnyebben megy. A kirekesztő jelző nem ér célt, ha a másik oldal nem lesz síkideg a hallatán. Magyarországon például a "liberálbolsevik" jelző nem készteti védekezésre a címkézetteket.
Személy szerint azt gondolom, hogy a kövéri "szellemi homeless" kifejezés elegánsabb, pontosabb, és mulatságosabb, valamint kevésbé kirekesztő az idegenszívűnél. Ebben ugyanis nincs benn az a rejtett tartalom ami miatt ezt "zsidózásnak" lehetne felfogni. És a zs-zás
még a látszatának is elkerülése ma elsősorban (kizárólag?) a mérsékelt jobboldal érdeke. A balliberális hangadó mag ugyanis ezidáig remekül profitált ebből, könnyedén osztogatva megbélyegző jelzőit.

Egy mondatoddal kapcsolatban (sajnos) kiábrándító megjegyzést kellene tennem:

"A topic összes hozzászólója nevében mondhatom talán, hogy itt mindenki büszke az egri várvédőkre, a mohácsi csatában elesett magyarokra és a többi történelmi eseményben helytálló magyarokra (még D. Tituszra is!)."

Nos, HT már megelőzött, és megírta, hogy őrá ne számíts. Ő nem büszke. Ez egyébként egy roppant korrekt állásfoglalás. Erre valszeg büszke :).

mrwolf

Előzmény: NEC (-)
K.Trout Creative Commons License 2001.09.03 0 0 130
Ja, egy igen fontos szó kimaradt az egyik mondatból.
De bizony, sajnálatos módon itthon vannak olyanok, akiknek a Korona szeretete (misztifikálása) a hazaszeretet fokmérője.
A kimaradt szó a végére is illeszthető: manapság

Mert furcsamód a fokmérő koronként, kurzusonként változik,változhat...miközben a belém kódolódott hazaszeretet mindig ugyanaz marad.

Lehet, hogy az én hibám?

Trout

K.Trout Creative Commons License 2001.09.03 0 0 129
Dear Trebitsch,
nem azért írtam Neked, mert rólad gondolom, hanem azért, mert.
Ha éppen nem neked válaszolnék, azt írnám: akinek nem inge, ne vegye.

A Korona ügyében: akár M.o.-n, akár külföldön a Korona nekem a hazám egy szeletkéjét jelenti, egy olyan jelképet, aminek láttán odakinn picit felgyorsul a szívverésem - ugyanúgy, mint akár a magyar zászlóra, vagy akár egy magyar szóra is.

De bizony, sajnálatos módon itthon vannak olyanok, akiknek a Korona szeretete (misztifikálása) a hazaszeretet fokmérője. (Fura egy fokmérő, két diszkrét értékkel: igen vagy 0, átmenet nincs.)

Lelkük rajta.

Üdvözlettel: Trout, a cuclib.

Előzmény: Trebitsch (107)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2001.09.03 0 0 128
Meggyözödésem, akik az idegenszivüséget a politikai beszéd szintjére emelték, azoknak akaratlanul is Ady járt a fejükben:

"Vagyok, mint minden ember: fenség,
Északfok, titok, idegenség,
Lidérces messzefény..."

igy akarván magukat elhelyezni a politikai palettának azon a részén, amit Ady nem gyözött elégszer kárhoztatni.

HitetlenTamaska Creative Commons License 2001.09.03 0 0 127
Kedves NEC

A "talán"-t ezennel visszavonhatod.

Többször leirtam, hogy az ember csak a saját teljesítményére lehet teljesen joggal büszke.

Még a saját (biológiai vagy szellemi) őseiére sem, hiszen semmi garancia arra, hogy azok tulajdonságait, tapasztalatait örökli.
Persze mindenkinek szive joga, hogy abbol a hitéből meritsen erőt és biztatást, amiből akar.

Csak ahhoz nincs joga senkinek, hogy mások számára irja elő, hogy milyen biztatásokat tartson az illető a maga számára kivánatosnak.


Előzmény: NEC (103)
Misztériumi elvtárs Creative Commons License 2001.09.03 0 0 126
"Vagyis minden államplgár pár ezer forinttal járult hozzá a rendezvényekhez. De kérlek Benneteket, gondoljatok bele, míly hosszú idő ezer év. Szerintem ha ezt átérzitek, Ti sem sokalljátok majd a pénzt."

Kedves Tajpan, még jobban jövünk ki, ha ezt az összeget még az ezer évvel is elosztjuk. Így minden magyar a fennállásunk minden évére egy-két froncsit dobott be, ez igazán jó vásár.

Különösen az imázsfiúknak...

Még mindig minisztériuminak nézel... légyszíves vonj le két betűt.

Nemzeti Ökörség Misztériuma

Előzmény: TAJPAN (122)
TAJPAN Creative Commons License 2001.09.02 0 0 123
Bocs a hi. hibákért.
TAJPAN Creative Commons License 2001.09.02 0 0 122
Tisztelt Minisztériumi et.!
Lehet hogy rosszul értettem szavaidat, ezért elnézést kérek. Én sem szoktam "magyarkodni", A himunszt énekelni lefekvés előtt, semmi ilyesmi. De fontosmak tartom hogy beszéljünk a magyarságról megemlékezzünk nemzeti ünnepeinkről büszkék legyünk nagy tetteket véghezvitt őseinkre és természetesen elhatárolódjunk a nemtelen cselekedeteket végrehajtottaktól. Mindehez azonban szükséges egy szervezet ami ezt koordinálja nehogy a felnövekvő generáció amerikai kultúridiótizmussal feltöltekezve élje életét. Itt a pénz nem olyan fontos (persze mint mindenben itt is kell határt szabni). A nyolcvanmilliárd nagy része tudtommal műemlér rekonstrukcióra ment el a millenivmi év (zászlók és országjáró + tüzijáték) alig került többe mint a csepeli Mszp-balhé.(aminek sokkal kevesebb köze van az Mszp-hez mint a kapzsisághoz). Vagyis minden államplgár pár ezer forinttal járult hozzá a rendezvényekhez. De kérlek Benneteket gondoljatok bele míly hosszú idő ezer év.Szerintem ha ezt átérzitek Ti sem sokaljátok majd a pénzt.
Egészen biztos hogy egy-két vállalkozó jól járt a milleniumi ünnepségekkel. De ez a gazdaság és a társadalom természetes része csak utopisták képzelnek el korrupció nélküli társadalmat. A képlet egyszerű már-már veszélyesen egyszerű: adhatok az ismerősöknek és az ellenségnek. Kit válasszak?
Mellesleg ha itt olyan nagy "frankhamisítási botrányok" lennének Fidesz részről már kiderült volna.(Bár nem zárom ki hogy jövőre kiderülnekcsak idáig nagyon ügyesen rejtgették.)
Kedves OfftopiC!
A mércével kapcsolatban tökéletesek egyetértek veled. Számomra is fontos az önnmagamnak való megfelelés(bízom benne hogy ezt a szintet elég magasra helyeztem)De ugyanakkor fejet hajtok az őseim(spirituális értelemben )előtt.
Végül elnézést kérek ha túl durván fogalmaztam, bízom benne hogy senkit nem bántottam meg. Szándékom mindösszesen az volt hogy a haza iránti szeretetet fontos dologként tüntessem fel mindenki számára.
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.02 0 0 121
Már megbocsáss, az én szavaim szerintem nem bizonyítják, hogy nem szeretem a hazámat. Ezt valószínúleg onnan veszed, hogy nem BIZONYGATOM, hogy szeretem - de hát ebben van az egész vita lényege. Vannak mély érzésű emberek, és hadd kockáztassam meg, ezek többnyire szerények. Aztán vannak önmagukban kevéssé bizonyosak, akik többnyire másokkal szemben követelőzőek. Vajon miért, kérdem magam gyakran. A hazának baromi rosszat tesz, hogy követelőző, hangoskodó senkik papolnak róla. Arra az eredményre szoktam jutni, hogy hogy biztosak szeretnének lenni magukban...

Így igaz. Azt hiszem nincs is mit többet mondani erről a témáról.

Előzmény: Misztériumi elvtárs (118)
Misztériumi elvtárs Creative Commons License 2001.09.01 0 0 120
Ja igen, szólj vissza, ha nem emlékszel a frankhamisításra - nem szégyen, a húszas években volt. Nekem is rá kellett olvasni. Az volt akkor az országimázs-buli. Az is a bíróságon és börtönben ért véget, habár akkor is megpróbálták - nem kis sikerrel - levenni az ügyészséget a témáról.

Nemzeti Ökörség Misztériuma

Előzmény: TAJPAN (117)
OffTopiC Creative Commons License 2001.09.01 0 0 119
Kedves TAJPAN!


Szerintem nem túl okos dolog keverni a coca-cola-t a magyar történelemmel.

Szerintem nem tul okos dolog hogy a coca-cola marketing összekeveredik a magyar történelemmel.


A magyar történelem oktatása az iskolákban NEM marketing vagy PR-fogás hanem egy értékközvetítő feladat.

Ebben teljes mértékben egyetértek veled.

De...
Mint valamikor ezelőtt írtam számomra a magyar igazából egy magas mérce. Akkor lehet és leszek büszke magamra, ha valamit letettem az asztalra.


Az hogy egy politikai irányzat hangot ad azon véleményének hogy fontosnak tartja a nemzeti történelmet nem "lózung" hanem iránymutatás a vezetők részéről.

Az hogy egy politikai iranyzat ezt felhasznalva tipikus marketingfogasokra epit, az egy MASIK dolog.
En azt probaltam elmondani, hogy nem azt tartom bajnak, hogy az ember ebben, vagy abban hisz, henem azt, ha kritika nelkul mindent atvesz és elfogad. Mert bizony innentol kezdve a "coca-cola feeling" es a "magyar nemzeti erzes" a celszemeyl szamara tok ugyanaz.
Nezz korul most az orszagban! Beee -s pannon reklam! Mire epit? Osszetartozaserzest kelt, sajatos eletrezest nyujt, sajat fogalmakat teremt, kritika nelkuli elfogadottsagra vagyik.
Nem jo ha egy iteletet ugy hozunk masrol, hogy azt feltetelezzuk: a masik tok hulye, raadasul annyira hulye hogy meg a sajat inerciarendszereben is hulye es ongyilkos, irracionalis donteseket hoz, majd ebbol kiindulva bebeizonyitjuk, hogy nekunk mennyire igazunk van.
A topic szamomra nem arrol szol, hogy ki mennyire erzi magat jo magyarnak es mi teszi azza, hanem arrol, amit ez a "idegenszivu" meg hasonlo teljesen idiota es akarmit mondassz tipikus marketingfelfogasu, -indittatasu dolgok jelent.

Előzmény: TAJPAN (114)
Misztériumi elvtárs Creative Commons License 2001.09.01 0 0 118
Sajnálom, de két betűt elnéztél: a Minisztériumhoz nekem semmi közöm. Én a Nemzeti Ökörség Misztériumát építem. Ez egy nagyon előrehaladott projekt, magyarul álom, és még csak adófizetői pénz sem kell hozzá, mindössze ámuldozni kell, az meg van bőven.

Már megbocsáss, az én szavaim szerintem nem bizonyítják, hogy nem szeretem a hazámat. Ezt valószínúleg onnan veszed, hogy nem BIZONYGATOM, hogy szeretem - de hát ebben van az egész vita lényege. Vannak mély érzésű emberek, és hadd kockáztassam meg, ezek többnyire szerények. Aztán vannak önmagukban kevéssé bizonyosak, akik többnyire másokkal szemben követelőzőek. Vajon miért, kérdem magam gyakran. A hazának baromi rosszat tesz, hogy követelőző, hangoskodó senkik papolnak róla. Arra az eredményre szoktam jutni, hogy hogy biztosak szeretnének lenni magukban...

Na most vissza az igazi Minisztériumhoz.

>>Nemzeti ökörséget emlegetsz megalázván és becsmérelve egy olyan intézményt amely azt a célt szolgálja hogy a magukat itthon érző emberek emlékezetéből ne vesszen ki egy olyan értékes dolog mint a hazaszeretet.<<

Hát értékesni értékes, Várhegyi et. szerint úgy 80 milliárd az idén. De mi itt a Misztériumban úgy látjuk, hogy ha a hazám szeretetére akar nevelni az én pénzemen, akkor a jó magyar tarkát fejje, ne engem. Ki ő? Az anyukám? Én valóban nevelhetném őt, hogy magyar ember nem lopik, nem pedig ő engem! Hiszen az én adópénzemen hízlalja a cinikus propagandistáit.

>>csak a hazádnak momdod az országot de tenni érte valamit na azt már nem<< - vajon azt értenéd aktív hazaszereteten, hogy dalolva adom az adómat a Várhegyinek? Vagy mi a csodát?

Kedves Tajpan, végül hadd biztosítsalak: duzzog a fene. Igen jókat röhögök, mert én már a frankhamisítást is tanulmányoztam, és azóta nekem aligha tud egy Várhegyi-féle országimázs-maffia meglepőt csinálni. Nálam már reménnyé vált az emlékezet...

Nemzeti Ökörség Misztériuma

Előzmény: TAJPAN (117)
TAJPAN Creative Commons License 2001.09.01 0 0 117
Tisztelt Minisztériumi et.!
Szavaid bizonyítják hogy sajnos nem jelent sokat a számodra Magyarország és az hogy magyarnak születtél. Nemzeti ökörséget emlegetsz megalázván és becsmérelve egy olyan intézményt amely azt a célt szolgálja hogy a magukat itthon érző emberek emlékezetéből ne vesszen ki egy olyan értékes dolog mint a hazaszeretet. Az hogy hol dolgozol nem jelent semmit, sőt csak sajnálni tudlak ha ilyen lelketlenül végzed a munkádat. Te is csak a hazádnak momdod az országot de tenni érte valamit na azt már nem. Elgondolkodni múltján,(netán tanulni belőle) megvizsgálni jelenét és dolgozni szívvel-lélekkel a jővőért? Soha - duzzogsz morcosan a géped előtt és nem veszed észre mily sívár lett életed.
Misztériumi elvtárs Creative Commons License 2001.09.01 0 0 116
>>Ha figyelmesen tanulmányozod TAJPAN (18) beirásának első mondatát, akkor meggkapod a "kielégítő" választ a "JOBBIK" oldalról:

"Véleményem szerint az az idegenszívű akinek az az ország amit a hazájának mond nem jelent semmit." <<

Nos, örömmel jelentem: NEKEM EZ AZ ORSZÁG SEMMIT NEM JELENT AZON KÍVÜL, HOGY A HAZÁM.

Akkor én most idegenszívű vagyok? Nem lehet, hiszen munkahelyem:

Nemzeti Ökörség Misztériuma

Előzmény: HitetlenTamaska (23)
alfredoo Creative Commons License 2001.09.01 0 0 115
Kedves Ede vagy barki mas!

Ha nem azt jelenti a Vasarhelyi Mariarol irott ill mondott dolog amit, akkor mit.
Lsz. magyarazd(atok) meg hogy mit.

Szvsz nem teljesen jo magyarazat, hogy azert hazaarulas mert taska helyett
lampaernyot mondott es ez nyugaton teljesen rossz asszociaciokat keltett.
Lovas ur egyebkent kert bocsanatot?? Ha nem kert, akkor mi az elszolas
pozitiv tartalma. Ede ur! Te orulnel szemelyedre vonatkozo hasonlo megjegyzesnek???

Előzmény: Egán Ede (87)
TAJPAN Creative Commons License 2001.09.01 0 0 114
Kedves OfftopiC!
Szerintem nem túl okos dolog keverni a coca-cola-t a magyar történelemmel.Én mindkettőt szeretem mégis látok némi különbséget a kettő között...
A magyar történelem oktatása az iskolákban NEM marketing vagy PR-fogás hanem egy értékközvetítő feladat.Az hogy egy politikai irányzat hangot ad azon véleményének hogy fontosnak tartja a nemzeti történelmet nem "lózung" hanem iránymutatás a vezetők részéről. Ha az emberek ezt olyan rossz dolognak tartanák a Fidesz népszerűsége nem ott lenne ahol van. Vagy ebben a kérdésben Mészáros Tamásnak adsz igazat aki szerint a kormány csak ügyesen PR-olja magát valójában teljesen közömbös a nemzet iránt?
Trebitsch Creative Commons License 2001.08.31 0 0 113
Ely-ely, málydír Lewinfiú... Már megint előjött a monomániád az Orbánékkal kapcsolatban... (Btw: stukker? Sehol? :)
Ezt írtad: "Nem látom azt a pluszt, azt az értéket (a diverzitás mint érték, rendben van), amit bármilyen nemzethez való tartozás jelenthet bármilyen másik nemzethez való tartozással szemben."

Namost ilyen hülyeséget szvsz senkise mondott, hogy egyik hazaszeretet értékesebb lenne a másiknál. Eleve hogy a bánatba értékeled? Mivel méred? Meg hát: ki a fene mondott neked ilyen baromságot?

Másrészt nagyon szépeket mondasz itten
("Nem büszkének kell lenni, arra, hogy magyar vagy.
Úgy kell viselkedni, hogy a Magyarok büszkék legyenek rád. "), csak éppen amikor tényleg büszke lehetnél valaki magyarra (Kokó, Teller Ede, haddnesoroljam) akkor valamijér mégse vagy büszke rá.
De hát te tudod... :)

Előzmény: Lewinfiú (111)
Geőcze Zoárd Creative Commons License 2001.08.31 0 0 112
Kartácsok,

A topikt végigolvasva az derült ki, hogy az idegenszívű az egyrészta topikcímben szereplő MIKI (régóta gyanús is vót nekem :-) ), neg főleg az, akire rámongyák.
Ez is csak egy művi kategória. Az idegenszívűségnek semmi köze a hazaszeretethez. Ideológijai kategória t.i. Hogy lehessen cimkézni.

Üdv,
Zoárd

Lewinfiú Creative Commons License 2001.08.31 0 0 111
Bezony, bezony Kedves Trebi!

Az úgy van, hogy érzelmekkel pénzt lehet nyerni. Hatalmat lehet nyerni. Ez történik itten mostan, ha nem látnád. Persze látod, csak teccik neked, mert úúúúúgy dobog az a kis Magyar Szív! Végre Igaz Jelképeket látunk (miközben kilopják a szemünket és rokonaink középkori ispotályokban pusztulnak el, embertelen és megalázó körülmények között).

A lényeg, amit csak magam számára fogalmaztam meg és nem is gondolom, hogy alkalmazható, de nekem így müxik (már soxor leírtam):
Nem szeretni kell. Szeretetre méltóan kell viselkedni.
Nem büszkének kell lenni, arra, hogy magyar vagy.
Úgy kell viselkedni, hogy a Magyarok büszkék legyenek rád.

Ennyi.

Ahogy itt alább megfogalamazódott: tele a padlás szeretettel, honfi érzelemmel, jelképpel, kacattal.

Teljesítmény meg hol marad? Na hol, Trebi?
Mert ez az Orbán wirtschaft ez nem az, gondolom nem kell ragozni.

Előzmény: Trebitsch (108)
feneszelid Creative Commons License 2001.08.31 0 0 110
tessék mondani, ki ez az idegen szívű Miki?
Már régóta morfondírozgatok a topiccímen, de nem bírok rájönni...
Előzmény: NEC (103)
OffTopiC Creative Commons License 2001.08.31 0 0 109
OK :-)


Lehet persze érzéseket is forintra, dollárra, literre vagy méterre méricskélni - csak szvsz hülyeség.
De azér vitázzatok csak a profitról nyugodtan. :)

Ehhh. Nanema :-)
Penz: abszolut kategoria
Idegenszivu abszolut kategoria. (Eleg markans definiciokat hallottunk).

Ha meg lehet pontosan hatarozni/mondani, hogy mi a franc is az az idegenszivu (statisztikai alapon azt is hogy mennyibe kerul), akkor azt is, hogy mi a nemzet, amibol viszont egy $,Ft erteket is lehet kalkulalni (eloallitas, uzemeltetes):-)))

Abban egyeterthetunk, hogy ez talan nem az a kategoria. A baj az az ha valaki tenylegesen abszolut kategoriat akar belole csinalni es akkor lehet also, felso korlatot meghatarozni (meg ha folytonos meg differencialni is :-)).

Trebitsch Creative Commons License 2001.08.31 0 0 108
Kedves OffTopiC,

a Lewinfiju majd megvédi ám magát, ha erre jár - régóta civódunk mi már.
Most épp arra szerettem vón felhívni a figyelmét nekije (de úgyse fogja érteni, amilyen fafejű :), hogy egy _érzést_ próbál _érték_ elven meghatározni, azaz keveri a szezont a fazonnal.
Lehet persze érzéseket is forintra, dollárra, literre vagy méterre méricskélni - csak szvsz hülyeség.
De azér vitázzatok csak a profitról nyugodtan. :)

Előzmény: OffTopiC (104)
Trebitsch Creative Commons License 2001.08.31 0 0 107
Nagyjából ugyanazt jelenti mindkettőnknek a haza, Trout kartács, ahogy elnézem.
Én ugyan nem tanúsítok olyan kirekesztő magatartást, mint te, vagyis nekem a Szent Korona is. :) De ez csak egy apró kis különbség.

Amúgy pedig: elítélni? Én? Cuclibék gyönnek folyton ezzel a baromsággal, hogy elítélik őket nemtomhonnan, meg magyarkodnak, és ez nekik rossz.
Én ugyan nem ítélek el senkit. Ha meg rossz nekik: az az ő bajuk, én nem tehetek róla.

Előzmény: K.Trout (91)
cc Creative Commons License 2001.08.31 0 0 106
en azt se bannam, ha nem hasznalnal ekezetes betut. nem arrol van szo, hogy nem lehet kitalalni, hogy a kockak mit jelentenek, de kullemre eleg csuf.
Előzmény: OffTopiC (105)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!