Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.25 -2 0 53

Megtalálták a frigyládát 6 méterrel a keresztrefeszítés helye alatt. A föld meg volt repedve, és Jézus vére pont ráfolyt a Láda fedelére (6 méter földön át). A laborvizsgálatok szerint ez a vér 2000 év elteltével még mindig él.

Kicsit lejjebb Noé bárkáját is megtalálták.

...és amikor feltárták Noé bárkáját, beomlott a fal és Jézus sírjában találták magukat. Az ottani munkák során találtak egy acél lezárt ajtót egy szegletben, ami lefelé vezetett. Ez az Underworld bejárata volt. Bementek és némi utazás után egy kedves humanoid faj fogadta őket, modern járművekkel és meg is tudták kezdeni az  utazást a föld középpontja felé...

Előzmény: Báthory Ödönke (48)
Juliánnaagnes Creative Commons License 2013.03.20 0 0 52

Lehet, hogy ellopták? Bízom benne, hogy nem. A jány kelengyéje, oszt még ki se volt fizetve. Meg az öregek öregkori megélhetésének záloga.

Előzmény: babayi (50)
landdie Creative Commons License 2013.03.20 0 0 51

Sajnos kinyírta a portált a viktoriánus áldás..:)

nem baj..:)

A Fridzsláda igaz története

Jaj néktek, ha eljön Nyihova Mikulásevics! "Blájen után szabadon"   Biztosan sokan ismeritek a legendákat Holle Anyóról, Aladdin skodalámpájáról, és talán Ehunról is hallottatok már. Volt egyszer egy isten, úgy hívták, Nyihova Mikulásevics. Kiválasztotta népét, választása[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Előzmény: Báthory Ödönke (49)
babayi Creative Commons License 2013.03.04 0 0 50

A frigy és a láda ide vagy amoda a minimálnyugdij összege hazánkban 28500 ft és egy fellérrel sem több. Aki ennyi pénzből él azt egyáltalán nem érdekel semmiféle láda. És én teljesen megértem,,,,,egy éven áz otthonápolási dijat kaptam ami még ennél is kevesebb.Ugyan éhen nem haltam de azt leszámitva bakfitty !

Tegyük fel megtalálták a ládát vagy mit.

És akkor mi van ?! :))))

Báthory Ödönke Creative Commons License 2013.03.04 0 0 49

Eltűnt Sublothkibezahr király honlapja. Hová raktad?

b

Előzmény: landdie (46)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2013.03.04 0 0 48

http://soospeter.blogspot.hu/2013/03/ron-wyatt-megtalalta-frigyladat-es.html

Megtalálták a frigyládát 6 méterrel a keresztrefeszítés helye alatt. A föld meg volt repedve, és Jézus vére pont ráfolyt a Láda fedelére (6 méter földön át). A laborvizsgálatok szerint ez a vér 2000 év elteltével még mindig él.

Kicsit lejjebb Noé bárkáját is megtalálták.

b

landdie Creative Commons License 2010.06.22 0 0 47
És kiraktad a homokszemeket?...:)
Előzmény: redhut (33)
landdie Creative Commons License 2008.07.01 0 0 46
Az utolsó hitelt érdemlő bizonyíték Sublothkibezahr király legendájában bukkant fel.

szl.

A Szövetség Ládája Sublothkibezahr királynál
Gomba Creative Commons License 2003.06.17 0 0 45
Sziasztok,

a szent-grallal kapcsolatban inditunk hamarosan vitaforumot az alabbi cimen, gyertek ti is gondolat-ebreszto temakkal, kerdesekkel! Belefer templomos lovag es szk. tema is...:)

http://dartonita.hyperboards2.com

[előzmény : (15) Recoil, 2000.11.30 18:08]

azazippo Creative Commons License 2001.09.05 0 0 44
A kimondatlan szemelynevek mellett en egyebkent G doktoron kivul Danikenre gondoltam, persze nemere is megtenne. De azthisze ezeknek a torteneteknek tul sok az igazsagtartalma ahhoz, hogy holmi altudosok kezebe adjam. Majd talan egyszer magam.... :)
Dr. Lecter Creative Commons License 2001.09.05 0 0 43
isa = bizony (biza')
Előzmény: redhut (40)
sin x Creative Commons License 2001.09.05 0 0 42
Azazippo,

küldd el a sztorid Nemerének. ;)) Örülne neki szerintem, és a könyvei színvonalát lényegesen fel tudnád dobni. :)

Előzmény: azazippo (37)
azazippo Creative Commons License 2001.09.01 0 0 41
Hat kerlek az 'isa' mar a korai arche-nippo-ugor kulturkor nyelvjarasaban is azt jelentette: Mákgubó. Ezt alatamasztjak azok a szazadeleji himalajai feltarasbol szarmazo leletek is, amelyek kozott peldaul a karakorumon atkelo keleti japan torzsek egyik berszamfejto-kotablajan lathato egy makgubo izlesesen cizellalt hieroglifaja, alatta a korai foniciai betukkel: I Z /\ . A letelepedo tavolkeleti neptorzsek tehat mar rendelkeztek az emlitett szoval, habar a makguboval valoszinuleg soha nem talalkoztak. Ekeppen maradt ra ugri oseinkre a szo, amelyet mi, megfertozve europat 9csvaros dns-unkkel, hoztunk be a kontinensre elso hodito utjainkon. Mar az ogorog ortografiaban is talalunk utalast mind a magyarok, mind az ominozus makgubo, mind az [isa] hangalak kapcsolatara, amelyet tobb korai kereszteny kronikas munkaja is bizonyit. Hogy hogyan kerultek kapcsolatba a japanok a foniciaiakkal, es hogy hogyan kerult az osmagyarok birtokaba a frigylada, hogy telerakjak makguboval, nos az egy masik mese lesz majd....
redhut Creative Commons License 2001.09.01 0 0 40
isa=csak (ha jól tudom)
Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.01 0 0 39
És különben is csak por volt benne

nem, nem!
isa meg chomuv is volt benne...

Előzmény: sin x (15)
redhut Creative Commons License 2001.08.31 0 0 38
Ennyi zőccséget összehordani!
Előzmény: azazippo (37)
azazippo Creative Commons License 2001.08.31 0 0 37
Mindketten tevedtek. Ismertek az iranytut, de nem ok talaltak fel. Egy urhajoval hoztak az Idegenek a Vulcanus bolygorol, ahol mar akkor is a ketkulcsos adok kiforralasan dolgoztak a tudos Vulcanus-lakok. Naluk nincsenek hegyek, erdok, hazak, vagy egyeb tajekozodasi pontok, csak lava. Szoval ha valaki, hat ok tudjak, mire jo egy iranytu. Aztan amikor eljottek a foldre, hoztak egy csomo ajandekot. Talalkoztak a korai europai neptorzsekkel is, de nekik az uveggyongyok kellettek inkabb.... Tutan tudta, mit valasszon, aztan meg tokelyre is fejlesztette a vulcanus-alapu iranytuipart. Kellett a piramisokban valo tajekozodashoz, plane ha valaki mondjuk egy mumiakent tengeti odabent az eletet. A foniciaiaknak is ok exportaltak, vegul aztan eladtak a gyartasi jogokat a vikingek osinek, akik kesobb ezen licensz alapjan hoditottak meg Amerikat. En aztan a vilaghaboru elott jartam Egyiptomban,.....de ez mar egy masik mese.
bélla Creative Commons License 2001.08.30 0 0 36
Feltalálták, csak elfelejtődött.
Előzmény: redhut (35)
redhut Creative Commons License 2001.08.30 0 0 35
Mijjen háború?
Tut király (gondolom Tutankhamonra utaltál) kisebb gondja is nagyobb volt, minthogy neked iránytűt (amit akkor még felse találtak) ajándékozzon! A gaz papok egész nap ki se engedték a hittanóráról.
Előzmény: azazippo (34)
azazippo Creative Commons License 2001.08.29 0 0 34
Hat, nemhiszem, hogy erdemes lenne...mindenesetre ha teszemazt talalnal egy iranytut a balelso kamraban "Tutantol azazipponak, es ne feledd az orrat..." felirattal, nehogymar elpasszold, inkabb juttasd el kerlek nekem. Mar regota tervezem, hogy visszamegyek erte, dehat a haboru....
redhut Creative Commons License 2001.08.29 0 0 33
Csak homok volt benne sajnos. Bekötött szemmel kapirgáltam benne először, aztán levettem a kendőt, de semmi tűz. Átverés volt az egész!

Viszont a nagy szfinx alatt készülök ásni valamelyik éccaka, me nappal nem engedik. Ott van a tuti kincs!

Előzmény: azazippo (32)
azazippo Creative Commons License 2001.08.29 0 0 32
Ok, itt most en feladom, egyszeruen mar osszetapadnak az ujjaim alatt a szotar lapjai. De azert meg megkerdezem: nalad van ... die Goldene Wolle is? Meg a der Mantel von Torino? Mifele orgazdariatust hoztal letre?
Mindenesetre ha veletlenul talalsz egy fogkefet a frigylada egyik eldugott sarkaban 'azazippo' felirattal, majd ne lepodj meg.
redhut Creative Commons License 2001.08.29 0 0 31
Natürlich habe ich's getrunken, und meine Name ist ein Nickname als redhut.
Előzmény: azazippo (30)
azazippo Creative Commons License 2001.08.29 0 0 30
So, der EisenZahn der Zeit hat keine Wirkung auf dich, echh? Hast du aus dem Kelch getrinken auch?
Indiana, es ist ein jüdisch Name, ist nicht?

/entschuldigung/

redhut Creative Commons License 2001.08.29 0 0 29
Der Führer ist Tod schon lange, mein Freund. Aber ich...
Előzmény: azazippo (28)
azazippo Creative Commons License 2001.08.29 0 0 28
Ah so?
Du schweine hund, du Johann der indianer! Du wirst toten für der Führer!

(elore megkovetek mindenkit, akinek sertette tort nemetsegem kifinomult fulet)

redhut Creative Commons License 2001.08.29 0 0 27
Tá-Tá ráttá!

Szevasz béllám, hát csak rájöttetek, hogy a többi közé betolt horogkeresztes faládába téglákat tettem! Az amcsik meg bekajolták, mint sokmindent.

Előzmény: bélla (26)
bélla Creative Commons License 2001.08.29 0 0 26
Szevasz Indi!
Előzmény: redhut (20)
Hettie Creative Commons License 2001.08.29 0 0 25
:o)))))))))
redhut Creative Commons License 2001.08.29 0 0 24
Ha meg csak fadoboz volt akkor el sem hozták volna Jeruzsálemből. Volt ott elég arany, hogy csak Salamon király pajzsait említsem...
A szemüveged meg gagyi Isten tüze előtt.
Előzmény: azazippo (23)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!