Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.08.28 0 0 3
Íme a hivatásos cinikus :-)

A jelen helyzetben sajnos igazad van, de hát annyira lehetetlen, hogy egyszer majd tisztességes emberek is politikusnak álljanak ?...

És mi lesz akkor, ha kialakul a kétpártrendszer, és miközben a színen szapulják egymást, a háttérben leosztják a zsírt ? Vagy lehet már meg is törpént ?...

Előzmény: HitetlenTamaska (0)
fanyar Creative Commons License 2001.08.27 0 0 2
Majd Medgyessy!
Előzmény: Guta (1)
Guta Creative Commons License 2001.08.27 0 0 1
Íme, az acsargás legitimálása. Egy ellenzéknek nem azt kellene mondania hogy "ezt kellene csinálni, mert ez jobb ezért és ezért", ahelyett hogy "ez nem jó (mert ti csináljátok és nem mi), ez csak kormánypropaganda"?
Előzmény: HitetlenTamaska (0)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2001.08.27 0 0 0
Szerintem, a ki mit lop(ott) kérdés, a plurális berendezkedés sine qua non-ja.
Hiszen éppen azért van több párt, hogy egymást ellenőrizzék, és a hatalmát senki ne tudja kizárólagossá és örökletessé tenni.
Az ilyen acsargásoktól tehát nem kell megijedni, hanem éppen attól, ha az ilyen tipusu kérdéseket már nem hallunk, mert akkor biztos, hogy alulról szemléljük a pöcegödör telitettségének szintjét.
Előzmény: FG 11 (-)
FG 11 Creative Commons License 2001.08.27 0 0 topiknyitó
Az egész országban. Szinte már csak az anyázás, ki, mit lopott, melyik párt ígérget hiteltelenül. Ezzel párhuzamosan a mi színvonalunk is csökken. Nincs meghirdetve, de a normális jobbosok hanyagolják. Érthető. Helyüket pedig átveszik a szélsőségesek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!