Eddig még nem hányta el tőlem senki magát. (Vagy csak nem tudok róla.)
Asszem az a jó megfogalmazás, hogy beleférek a nagy átlagba.
De ha olyan nagyon érdekel, akkor nézz meg az Iszoldában.
Jóvanna, azért annyira öreg nem vagyok! Sőt, elég gyakran támadnak ebből konfliktusaim is. Márminthogy abból, hogy jóval fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok (bár nem teszek ezért semmit).
Gratula!
Salgótarján nagyon randa város. De van egy-két jó hely, ahol finom borokat lehet inni. És van kulturális élettye is. Ha legközelebb arra járok, majd integetek.
ird azt hogy te a tomegsport kiemelkedo tagja vagy es hogy a legnagyobb es legszuperebb szobaba szeretnel bekerulni. ugy van ez mint a hitelkerelemmel majd csak adnak valamit...es utana persze majd szegyelljek ok a mocskos pofajukat mint allat amiert nem siekrult kielegiteniuk az igenyediet.
hja a szobazuhanyrol ne feledkezze meg es esti meset olvaso novercicakrol...
Meg kell hívni egy sörre azt, aki a helyeket osztja. Vagy, ha erről már lemaradtál, akkor a hallgatói önkormányzatot. Azonnal kerül hely, az ismeretség meg később sem jön rosszul, amikor majd az ösztöndíjakat, meg egyéb pénzeket osztogatják.
Akkor adnak koleszt, ha kellő képp messze van ay otthonod a tanulás helyszínétől, illetve, ha nincs elég gubád arra, h. albérletet fizess. A legjobb, ha a legmesszebb levő rokonhoz, baráthoz, ismerőshoez bejelentkezel, s azt adod meg lakhelynek. Az indok akkor a legjobb, ha szoc. helyzetre hivatkozol.
Sok sikert.
AS
Nem, mert ahova megyek, ott az igénylők 60%-a kap csak kolesszobát. Általában a felvételi pontszám a döntő, kivéve, ha szociális vagy egyéb indokokat tudok felhozni. Mivel épphogy vittem a lécet (seggel még súroltam is), ezé' kéne valami ötlet!!
Az élet hívó szava elszólított vidékre suliba. Nagyon kéne a koleszsszoba. Milyen megható és tutisirály indokokat tudtok, amivel tutira felvesznek? Kösz a tippeket!!!!!!!