Keresés

Részletes keresés

BugaJ Creative Commons License 2001.08.28 0 0 2
Német zenekar volt (és remélem, van is), a hatvanas évek végétől működött. Akkor még improvizatív, pszichedelikus, jazzes progresszív zenét játszottak:0), úgy éltek mint egy hippiközösség: beutazták a közel-keletet többször is, arra törekedtek, hogy megéljenek a zenélésből, soha nem hajszolták a lóvét-> Ami a legfontosabb szerintem: mindig megmaradtak undergroundnak.
A hetvenes évek végétől aztán átfordultak egyfajta világzenébe;-( Nekem ez utóbbi nem igazán jött be. A filmben látottak alapján.

A régi albumaikat asszem a Repertoire records adta ki CD-n. Pár helyen lehet is kapni. A 72-es Steig Aus-t csak ajánlani tudom mindenkinek.

Előzmény: vendelin (-)
vendelin Creative Commons License 2001.08.27 0 0 1
Én csak a felétől láttam, és akkor fekete csak szaxizott. Szuper volt a műsor, remélem, megismétlik. De Embryo volt a zenekar neve?
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.26 0 0 0
Nem tudom ki ezek, de pont ezt vettem fel videora, mert tetszett. Egy magas fekete ficko enekelt meg gitarozott meg egyeb hangszeren jatszott?
vendelin Creative Commons License 2001.08.26 0 0 topiknyitó
Szombat délelőtt a Muzzik csatornán játszott egy meglehetősen változatos összeállítású csapat valami ethno-jazz-psychodelic-rock csodát indiai-japán-fekete-fehér zenészekkel. A műsorújság csak annyit írt: X. évfordulós koncert. A zenészek mögötti plakátokon jobbára ez a szó szerepelt: Embryo. Mond ez valakinek valamit?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!