Keresés

Részletes keresés

tsr 125 Creative Commons License 2007.02.04 0 0 436
http://parade.zkteam.hu/peticio.html
kraz2003 Creative Commons License 2005.08.29 0 0 434

az előbbi címről eltűntek a képeim

szóval 561 kép az idei parádéról itt:

 

http://kep.tar.hu/kraz2003

Előzmény: kraz2003 (430)
Beteel Creative Commons License 2005.08.29 0 0 433
 [image1]
Ezek sem rosszak: http://www.gondola.hu/cikk.php?szal=43592
kambekk Creative Commons License 2005.08.28 0 0 432

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parádéééééééé...

ferkeindex Creative Commons License 2005.08.28 0 0 431

Sziasztok!

 

Budapest Parádé 2005 képek: http://www.ferke.hu

 

Jó nézelődést!

 

kraz2003 Creative Commons License 2005.08.28 0 0 430

képek az ideiről:

 

http://kep.tar.hu/vufivaz/

ARIBOY Creative Commons License 2005.08.27 0 0 429

Sziasztok!

 

Ez a parádé,nekem annyira nem jött be!

ARIBOY Creative Commons License 2005.08.05 0 0 428

Sziasztok!

 

Idén Augusztus 27.én szombaton lesz a Budapest Parádé.14:00 kor kezdődik.

Kucced Creative Commons License 2004.09.16 0 0 427
Úgy érzem, folyamatosan elbeszélünk egymás mellett, tehát befejeztem a témát. Attól, hogy nem láttad, még ott voltak. Engem mélységesen felháborít, hogy a zene "vezérfonalat" felhasználva egyesek felhatalmazva érzik magukat, hogy beteges exhibicionizmusuknak szabad teret nyissanak, ennyi...
Előzmény: Tobbnick (426)
Tobbnick Creative Commons License 2004.09.16 0 0 426

Jaj már! Ami a pólókat illeti - nem kellene ennyire "nebántsvirágnak" lenni! Ahogy Zacsko is írta, ennél sokkal durvább feliratok is szoktak lenni.

 

"ha egy rendezvényen túlsúlyban van, ami nem tetszik, akkor arra a rendezvényre nem megyek el..."  Ez így van! Ne is gyere el a következőkre se! De ki mondta, hogy az én számomra is túlsúlyban volt az, ami nem tetszett? Amint már említettem, velem semmilyen incidens nem történt. Én se maszturbáló nőket nem láttam, se a barátnője nemiszervét mutogató pasival nem futottam össze, a szopnék pólós lányok sem zaklattak, üveggel sem dobáltak meg.

 

Egyébként azért mentünk el a barátommal, mert még egyikünk sem volt Budapest Parádén. Abból kiindulva, hogy ez valamilyen szinten mégiscsak a Love Parade utánzata úgy gondoltuk, hogy csak jó lehet. És habár az előbb említett esetek közül egyikbe se futottam bele, valószínűleg ez volt az első és utolsó Budapest Parádé, amin ott voltam. (Jövőre max. az after partyra megyünk!) Elsősorban a tömeg zavart. Másodsorban a hangosítás. A legnagyobb negatívum viszont számomra az volt, hogy amikor a térre beálltak a kamionok, még mindig a saját zenéjüket nyomatták és nem pedig egy központi zene szólt. Ennél rosszabb megoldást el sem tudtam volna képzelni! Egyszerűen mindenhonnan bömbölt a zene és bárhol álltunk meg, legalább 3-4 különböző zenét hallottunk egyszerre. Élvezhetetlen volt! Ennek semmi értelme sincs! Ráadásul mivel mi nem pestiek vagyunk, táskát is vinni kellett, ami szintén nagyon zavaró volt.

 

Ja és ami sokkal idegesítőbb, mint egy-két meztelen nő vagy a szopnék póló, az a rengeteg kisgyerek, akik a tömegben rohangálnak és a babakocsis szülők, akiket lehetetlenség kikerülni!

Előzmény: Kucced (425)
Kucced Creative Commons License 2004.09.15 0 0 425

Miért viccelnék?
A "közösködni" alatt arra gondoltam, hogy ugyanazon rendezvényen részt veszel olyan emberekkel, akik a kulturált viselkedés legalapvetőbb szabályait rúgják fel. Ha belépőjegy nincs, könnyebben otthagyhatod az egészet, ha zavarnak ezek a fazonok. Tök mindegy, hogy csak elsétáltatok egyműs mellett - ez akkor is egy rendezvény, ahogy mondtad, lehetetlen kiszűrni a "söpredéket". Ha viszont valami minimális vagy elfogadható beléptidíj bevezetésével kiszűrhetőek lennének, nem oda mennél szívesebben?
Csak ismételni tudom magam: ha egy rendezvényen túlsúlyban van, ami nem tetszik, akkor arra a rendezvényre nem megyek el...
Senki nem mondta, hogy te vagy a felelős a szervezésért, tehát nem is kérhetem rajtad számon - inkább csak egyfajta "szórakozás mindenáron, minden körülmények között" jellege van ennek az egésznek, legalábbis számomra...

Pont az a bajom a "szopnék" pólókkal, hogy más képes befogni a "pofáját" és csak csinálja, nem propagálja...

Előzmény: Tobbnick (424)
Tobbnick Creative Commons License 2004.09.15 0 0 424

Kucced! :DDD Most viccelsz, ugye? "Miért kell alpári módon olyan emberekkel közösködnötök, akikben a legminimálisabb szeméremérzet sincs meg, és csak az exhibicionizmustól dagadó egójukat akarják fitogtatni?" Közösködni? Mi van? Azért, mert az utcán elsétálunk egymás mellett? Vagy mit jelent az, hogy közösködni? Ez egy nyílt fesztivál. Mégcsak belépőjegyet sem kell venni, így lehetetlen kiszűrni a "söpredéket"! Szerinted mit kellett volna tennünk? Beszólni mindenkinek, aki nem úgy öltözködött, beszélt vagy viselkedett, mint mi?

 

A másik amit kérdeztél, hogy a Luxx kamionja mit keresett ott? Honnan tudjam? Nem én szerveztem (se az induló kamionok listája, se a helyszín nem én tőlem függ!). Én csak élveztem a zenét - sok ezer másik emberrel egyetemben, akik szintén nem felelőssek se a szervezési hibákért, se a rongálásért, se azokért, akik nem tudják, hogy hol van a határa a szórakozásnak.

 

Ui.: Mi bajod van a szopnék pólókkal? :DDD Úgyis mindenki csinálja, esetleg nem beszél róla... ;-DDD

Előzmény: Kucced (402)
Kucced Creative Commons License 2004.09.03 0 0 423

Ördögöd van...:)

A parádés képeket meg egy szexmáni ákos, hülye kollégám küldözgeti rendületlenül...

Előzmény: zAcsKO (422)
zAcsKO Creative Commons License 2004.09.03 0 0 422

Érdekes én arról is lemaradtam, nem is hallottam róla. De látom te nagyon tájékozott vagy a téren:)

Remélem nem te vagy az a vadul fényképező kis szemüveges gyerek ott a képen az első sorban;)

Előzmény: Kucced (421)
Kucced Creative Commons License 2004.09.03 0 0 421
Mellesleg a tavalyi parádén egy csaj meg nyíltan maszturbált a közönség felé fordulva... Nem kell menteni a menthetetlent.
Előzmény: zAcsKO (418)
Kucced Creative Commons License 2004.09.03 0 0 420
Na most, ha jobban megfigyeled, a képek publikusak... Tehát gyakorlatilag tök mindegy, hogy látta-e élőben vagy sem... Megnézheti később...:(
Előzmény: zAcsKO (418)
Kucced Creative Commons License 2004.09.03 0 0 419
Nem, valóban nem hiányoznak. Ezért gondolom, hogy ha a szervezők el akarnák kerülni az óhatatlan párhuzamvonásokat, akkor talán nem a LoveParade magyar változatát kellene erőltetniük, hanem pl. csinálnának egy techno-house-stb. rendezvényt, ami kicsit hasonlítana a szigetre vagy valami ilyesmi.
Azok a szórakozni vágyók pedig, akik nem akarják akaratlanul is leminősíteni magukat, nem hagynák, hogy ilyen mentalitású emberekkel "egy szőnyegen árulhassanak". Ha a többség nem ért egyet ezekkel a gátlástalanokkal, akkor tegyenek ellene, mert a széles közvélemény úgyis a botránykeltőkkel fogja azonosítani az eseményt. Nem véletlenül: ha nem hagytok magatoknak "támadási felületet", nem nagyon lesz miért elítélni "benneteket". Példaként a magyar Depeche Mode rajongói klubot tudom felhozni. A kezdetektől fogva odajártak a skinheadek - verekedni. Minden klubesten voltak kisebb-nagyobb botrányok. Ugyan hosszú idő alatt, de sikerült "kiközösíteni" ezeket a fazonokat. Mostanság inkább a biztonsági őrök keverik a szalámit, ez azonban már más tészta...
Csak javasolni tudom, hogy a normálisak szorítsák ki a "normálatlanokat". Ez pedig nem pénzkérdés.
Előzmény: zAcsKO (417)
zAcsKO Creative Commons License 2004.09.03 0 0 418

kösz a linket:)

 

Na most ha jobban megfigyeled, egyik képnél sincs a csaj a közönség felé fordulva, így ők nem sokat láttak a dologból (pedig biztos örültek volna neki).

Ezek a képek mind a kamionon készültek, tehát csak az fényképezhette ezeket aki a kamionon volt fenn. Ennél a kamionnál korában voltam, és az egész pornoszinésznőkkel volt tele, és szerintem ahhoz képest nem sokat mutattak a közönségnek, amikor én voltam félmeztelen volt az egyik, azt láttam, hogy beljebb is vannak lányok de belőlük nem sok látszott, nyilván ott beljebb készültek a linkelt képek is.

 

 

Előzmény: Kucced (415)
zAcsKO Creative Commons License 2004.09.03 0 0 417

A magam részéről  befejezném a vitát, azzal, hogy szerintem abban mindannyian egyetértünk, hogy ezek a bunkók nem hiányoznak, de a különbség a hozzállásban van, én a pozitívumokat keresem egy ilyen rendezvényen, ti meg a negatívumokat. Én ott voltam mind az 5 alkalommal, a "söpredékkel" érintőlegesen találkoztam, néha pár percig felidegesítettem magam miattuk, de jóval több pozitívum van ezen a rendezvényen, rengeteg ismerős, ismerkedési lehetőség, zene, sörözés fesztiválhangulat stb. Néhány huligán nem rontja el a kedvem.

 

Na most aki nincs ott, csak tévéből, vagy fotók alapján tájékozódik az eseményről (ahol nyilván a legszaftosabb momentumokat emelik ki), vagy autóval arra jár 1,5 órával a buli után és talál még egykét huligánt ott balhézni, akik úgy be vannak nyomva, hogy talán észre se vették, hogy már vége a parádénak, az ne vonjon le következtetéseket, ne állítsa be a parádét mint részeg huligánok felvonulásának, az ott lévőket söpredéknek.

 

Javaslom jövőre menjetek ki délután, és számoljátok hány huligán van, és meg fogtok lepődni, mert nem lesz sok. Aki a kapuban pisál, földre dobja az üveget az nem számít mert wc és kuka sehol, erre a szervezőknek kellene figyelni jobban.  

Előzmény: gringo (414)
Kucced Creative Commons License 2004.09.03 0 0 416

De ha lemaradtál róla, itt megnézheted:

 

 

http://www.machomedia.hu/old/040828/
Előzmény: zAcsKO (413)
Kucced Creative Commons License 2004.09.03 0 0 415

Szóval nem is voltál kint?...:)

 

Egy kopasz golyófej az undorító testű macája nadrágját lehúzva mutogatt a csaj picsáját az őket vadul fényképezőknek... Ritka ocsmány látvány volt...

Előzmény: zAcsKO (413)
gringo Creative Commons License 2004.09.03 0 0 414
Nem olvastad végig rendesen amit írtam!

Nem pár söpredéket láttam és abból általánosítottam, hanem MINDENKI söpredék volt akit láttam, de elfogadom Többnick megjegyzését, hogy nem csak söpredékek voltak ott, habár nem láttam őket.
Előzmény: zAcsKO (411)
zAcsKO Creative Commons License 2004.09.03 0 0 413

"ahol a férfi sok ezer ember között a kamerába/fényképezőgépbe mutogatja a nő picsáját"

 

 

gratulálok ez szép mondat, ki mutogat hova, mit?:)

 

Azért túlzásokba ne essünk, szó se volt "picsamutogatásról", néhány csaj volt aki tesfestett melleit mutogatta, ennél durvábbat nem láttam, az meg hogy mit írt valaki a pólójára abba meg végképp felesleges belekötni, ilyen alapon a rockerek felét el lehetne ítélni a pólóik miatt.

 

 

Előzmény: Kucced (412)
Kucced Creative Commons License 2004.09.03 0 0 412
Kedves honfitársaink szeretik összekeverni a szabadságot a szabadossággal. Milyen kapcsolat lehet azon férfi és nő között, ahol a férfi sok ezer ember között a kamerába/fényképezőgépbe mutogatja a nő picsáját? Ez sem háborít fel? Miért gondolják ezek az emberek, hogy ők lazán felrúghatják a kulturált egymás mellett élés íratlan szabályait, bárhol és bármikor erkölcstelenül viselkedhetnek? Már megint eljutottunk ahhoz a párhuzamhoz, amikor tavaly valaki ugyanitt (hc vagy Brucka?) a gyenge drogok mellett érvelt, mondván, ezek semmivel sem rosszabbak az alkoholnál. A te párhuzamod is ilyen, már ami a picsamutogatásra és az apácaruhára vonatkozik...
Előzmény: zAcsKO (410)
zAcsKO Creative Commons License 2004.09.02 0 0 411

"Többnicket és akik tényleg a "zene szeretetéért" voltak ott és kultúráltan viselkednék azokra természetesen továbbra sem érvényesek a fentiek"

 

Ahogy a világto se pusztítanád el azért mert a világ egy jó része bűnöző, úgy egy rendezvényt se kell eliténi pár f*szfej miatt. Tény, hogy egy techno parádé több bunkót vonz magához mint egy művészkiállítás, bár én személyesen nem láttam senki olyat akinek a viselkedése olyan volt amiket itt írsz. Egyébként fél 12-kor nem csak a parádé idején hanem bármely este tömve van vadállatokkal a város.

 

 

Amit írtál azt mindig el lehet mondani, mondhatnád azt is, hogy söpredék az egész világ kivéve aki normálisan viselkedik.

Előzmény: gringo (406)
zAcsKO Creative Commons License 2004.09.02 0 0 410

Hát lehet, bennem van a hiba ha nem bántja az erkölcseimet néhány félmeztelen hölgy látványa. Az, hogy 3-an szopnékos pólóban voltak azt egyrészt miért kell kiterjeszteni az egész "söpredékre" , másrészt ez is a világ egy részlete, van erre is igény, miért mutassanak mást mint ami a valóság? Legyen mindenki apácaruhában?

Nem mindenki a zenéért jár szórakozni, sőt a legtöbben a lányok miatt mennek, nem értem miért kell a zenét és a csajokat szétválasztani? Azért mert páran kirakatba rakják magukat nemm kell pocskondiázni mindenkit aki arra a rendezvényre lemegy ahol ilyen lányok felbukkannak, eh de minek magyarázom, nem vagyunk egyformák szerencsére, mert ha így lenne több millióan lettünk volna ott (vagy senki) :)

 

Előzmény: Kucced (408)
Desire Creative Commons License 2004.09.02 0 0 409

Nem állítottam, hogy mindenki söpredék, aki ott van egy ilyen rendezvényen, de nem is a legpallérozottabb agyú figurák gyűjtőhelye, és nagyon nem tuszkolnám a kulturális események sorába a parádét.

A wc-k és a szemetesek hiánya régi probléma, de talán lehetetlen vállalkozás is ekkora tömeget megfelelő mennyiségben ellátni szemetessel és klotyóval. Megjegyzem, nem feltételezem, hogy a "kemény mag", ha lehetősége adódik, akkor a szemetesbe dobja a szarait.

A szemét így megmagyarázható, de nem elfogadható, és az emberek elvakult birkasága és mások agresszivitása pedig aztán sehogysem.

Minden érvet és indokot megértek a rendevény védelmében, de azt nehéz lenne eltitkolni, hogy elég gyengén bútorozott agyú emberek képviselik a közönség zömét.

Hogy én is használják közhelyeket: Akinek nem inge ne vegye magára. :)

 

Kicsi gyereket semmiképpen nem vinnék egy ilyen buliba. Azon én is ledöbbentem, hogy beviszik a bébiket a tömegbe, a zajba, meg a koszba. Persze, lehet hogy ez egy előrelátó szülői magatartás, hogy a gyerek készüljön fel a valóvilágra, és ne nevelkedjen burokban. :)

 

Egy biztos, nem az én elvárásaimnak megfelelő ez a buli, de attól még nem vitatom el mások jogát, hogy jól érezze magát bárhol. Csak ugye a "hogyanok" !!!

Aminek nem örülök, hogy sok állatból egy helyen, még nagyobb állatsereg lesz. De ez már nem is az én dolgom, hanem a szociálpszichológusoké.

 

Én meg bulizok máshol. :) Vagyis tényleg nem megyek oda, ahol nem nekem jó.

Előzmény: zAcsKO (404)
Kucced Creative Commons License 2004.09.02 0 0 408

Még szomorúbb, hogy a jelek szerint te ezt komolyan is gondolod...

Előzmény: zAcsKO (403)
Kucced Creative Commons License 2004.09.02 0 0 407

"Egyébként meg ha tetszik ha nem, a világ egyre nyitottabb a szexualitás terén nagyon helyesen, ugyanolyan igény mint az evés, ivás alvás stb... Ha meglátok egy finom kaját  reklámozni az az igények szempontjából nem különbözik egy meztelen nő látványától, mindkettőre csorog a nyála az embernek."

 

Ez kb. olyan szintű volt, mint a "nem eszek, hanem zabálok, és szeretkezem, hanem kefélek/dugok. Őszinte részvétem.

Előzmény: zAcsKO (403)
gringo Creative Commons License 2004.09.02 0 0 406
A Dózsa György úton mehtem kd 1/2 12-kor amikor már ment haza a "tömeg", és a forgalom elindult.
Leszarom a rendőrt, azt gondolom, hogy joggal elvárható embertársaimtól, h ne vágjanak hozzá egy üveget a kocsimhoz. Ha pedig ezt megteszik akkor joggal mondhatom azt, hogy sötét-bunkó-tapló-SÖPREDÉK.

A szopnék típusú polókra és pornó kamionokra pedig véleményem szerint szintén a söpredék rejszolós banda csorgatja a nyálát az Andrássy úton.
Csinálják, de ne ITT! Körözzenek mondjuk a szigeten, ott senkit nem zavarnak!

p.s.

Többnicket és akik tényleg a "zene szeretetéért" voltak ott és kultúráltan viselkednék azokra természetesen továbbra sem érvényesek a fentiek. Smmi bajom nem lenne, ha kultúráltan megszerveznék az egészet.

Előzmény: zAcsKO (405)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!