Keresés

Részletes keresés

jól vagyok és pont... Creative Commons License 2014.01.21 0 0 290

Szia,

 

Véletlenül tévedtem ide, ritkán olvasok fórumokat, és még ritkábban írok. De most valahogy olyan grafomán hangulatban vagyok, így mindenbe beleszólok. :-)

 

Bele olvastam a hozzászólásokba, és a tieden megakadt a szemem, aztán meg én is.

 

 

Ez azért egy érdekes téma ám amit feszegetsz.

 

Bár nem látom azt a hozzászólást amire reagáltál, (a reakciódból ítélve lehet, hogy jobb is, nem lehetett valami magasröptű írás) így lehet, hogy nem lesz teljesen ideillő amit írok.

 

Szóval néhány gondolattal vitatkoznék.

  

Az igaz, hogy senki más nem felelős az ember tetteiért, meg az is, hogy ha van szex, de nincs gumi, abból gyerek is lehet, stb. De ahoz, hogy a nő védekezik-e, azért csak van némi közöm, és érdekel is.

  

Ha a nő azt mondja, hogy gyógyszert szed, és azt, hogy nem akar gyereket, aztán szépen elfelejti bevenni, majd közli hogy terhes, és nem érti, hogyan lehet, mert ő bizony szedte a gyógyszert, stb., stb., az azért egy meredek dolog.

 

Bár lehet védekezni, de azért megnézném a nők fejét, az alábbi szöveg után:

  

"Jajj cicám tudom, hogy szedsz gyógyszert, és nagyon megbízom benned, de azért csináljuk már gumiban, mert olyan apró az a gyógyszer, hátha véletlenül nem veszed észre, és elfelejtesz bevenni néhány bogyót."

  

Azért ez nem túl életszerű, főleg nem, ha szereted a másikat.

 

 

Persze ha "így jártam", akkor nem siránkozni kell, meg sajnáltatni magamat, elvégre nem volt pisztoly a fejemnél, hogy másszak bele a kapcsolatba. És tény, hogy a tetteimért felelős vagyok, de ettől még nem korrekt amit a másik csinált.

 

Üdv

Jól vagyok és pont

Előzmény: csöszke 63 (267)
Black Witch Creative Commons License 2014.01.13 0 0 289

Sziasztok! Bevallom, azért regisztráltam, hogy megkérdezzem mások véleményét.. ..

20 hónapja van egy kapcsolatom, nagyon sok szempontból tökéletes, és sokat jelent számomra. Van azonban valami, amit nem tudok sem tolerálni, sem kezelni. Én három gyerekes elvált anyuka vagyok 40 körül, a párom is. A gyerekeim már nagyok. Egy regényt írhatnák a számomra elképzelhetetlen szituációkról, amikkel a kedvesem kötődik az ex-nejéhez, vagyis inkább a hölgy  hozzá. Kicsik a gyerekek – már amennyire egy 6 és egy 11 éves kicsinek mondható. Amit leírok csak egy a sokszáznyi érthetetlen dologból, de már belefáradtam, hogy mindig kiderül, hogy én ‘féltékeny’ vagyok a nőre, mert amit csinálnak, az a gyerekek miatt normális.

 

A párom a gyerekeit nem kéthetente látja, hanem két hét alatt 5 napot, nagyon ragaszkodik a gyerekeihez, és ennek én nagyon örülök. Az azonban érthetetlen számomra, hogy ő nem megy be az iskolába és oviba értük, hanem ezt a gyerekek anyja teheti csak. Tehát így néz ki a hét:

Csütörtökön elmegy az exe lakására, aki odaadja a gyerekeket rögtön suli és ovi után, de nem hagyja h a párom hozza el a saját gyerekeit. Elvileg azért, mert neki az ovis gyereke ruháit minden reggel és este csekkolnia kell, hogy nehogy elkeveredjen… Ezt a hülye dumátJ . (Az iskolára nincs reklámszöveg.) Szóval pénteken reggel elviszi a kicsiket a párom oviba-suliba, de oda anya viheti be őket csak, így találkoznak. Délután anya elhozza őket, apa megy értük anya lakására. (Nekem van tippem, hogy miért, de mindegy, én nyilván látom a többi szitut, amit a gyerekek okán csakis együtt lehet, szabad megoldani. A gyerekek amúgy hihetetlen szeretnivalóak, de anya azon túl, hogy belőlük próbál megélni, csak az apához való ragaszkodásra használja őket. Nyáron heti váltásban egy hét apával, egy hét nagymamával… anya meg pihen, meg halálra dolgozza magát napi 6 órában. Az eszem megáll.)

 

Ti mit gondoltok, tényleg akiknek korábbról van közös gyereke, azok kell, hogy állandóan találkozzanak?

Merit-Aton Creative Commons License 2013.11.14 0 0 286

Csillagvirág, igazad van, ezt már letárgyaltuk....van más mondanivalód?!?

Mert ezt már mindenki tudja - oda és vissza.

És igazad van.

Mi kell még??!?

Mit szeretnél?!?

Az igét már megértettük....van-e más?!?

Előzmény: akileox (285)
jopek13 Creative Commons License 2013.11.07 0 0 281

Most már nem csak a gyerekekre kérhetnek pénzt, hanem élettárs tartás is jön:

http://www.nlcafe.hu/csalad/20131107/elettarstartas/#a3

Előzmény: akileox (280)
hotblood Creative Commons License 2013.11.05 0 0 278

én már régen letiltottam, csoda, hogy engedik kommentelgetni

Előzmény: mamaria (277)
mamaria Creative Commons License 2013.11.05 0 0 277

Te türelmesebb vagy mint én, próbálsz szegénnyel értelmese beszélni.  Én kipróbáltam rajta a letiltás gombot :)

Előzmény: csöszke 63 (273)
Merit-Aton Creative Commons License 2013.11.05 0 0 276

Ha nekem szólt, esetleg kattinthatnál a válasz gombra!

 

Egyébként minden nő szemét, minden nő hülye. Meg élőskődő, meg a többi...

Ezt már megbeszéltük.

 

Más?!?

Előzmény: akileox (275)
Merit-Aton Creative Commons License 2013.11.05 0 0 274

Csitt!!!

Tessék tiszteletbetartani a kollégát! Gondolj az indiánokra....!!!

Megvan?!?

 

Nnnnnauggye!! ;-))

Előzmény: csöszke 63 (273)
csöszke 63 Creative Commons License 2013.11.05 0 0 273

:))) tudom :)) Mulatságosan egyszerű... ami szomorú, hogy a gyerekei valószínű nem kacagnak... ennél lejebb asszem nincs...

Előzmény: hotblood (271)
hotblood Creative Commons License 2013.11.04 0 0 271

nem érdemes vitázni vele...

Előzmény: csöszke 63 (270)
csöszke 63 Creative Commons License 2013.11.04 0 0 270

Halihóóóóóóóóó!!!!!!

mi fenét kiabálsz????????

 

Tudod én nem tudtam volna a volt férjemet átbaszni..... ő védekezett.. (nem én)...  akkor volt gyerek, ha őőőőő őőő a ffi akart. Ha nem akart volna egyet sem, akkor nyilván neki nem  lenne gyereke egy sem.... Hahóóóó...!!!!   kopp-kopp... !!!!

Vannak ffiak, akik ott voltak az általános iskola ötödik osztályában az osztályfőnöki órákon, amikor arról volt szó, hogyan előzhető meg hogy a gyerek megfoganjon.... Az én volt férjemnek pont annyi gyereke van, amennyit ő akarta hogy legyen... egyel sem több...

És én akarhattam volna bármennyire, akkor sem lenne több....... felfogod a csökött agyaddal? Nem másra kell mutogatni, mert te balfasz voltál....

 

Semmilyen női praktikával nem tudtam volna az exemet apává tenni...

Ha ilyen hülye vagy hogy téged lehet, pedig nem akarod,.... hát megérdemled.... a lehetőséged neked is megvolt, hogy senki soha ne tehessen apává...

Előzmény: akileox (269)
Nyikonf Creative Commons License 2013.11.04 0 0 268

Igen van 

Ingyenes szakszervezeti jogsegély.

Előzmény: hotblood (265)
csöszke 63 Creative Commons License 2013.11.04 0 0 267

Szánalmas vagy ahogy kiabálva sajnáltatod magad...

Ki mondta neked, hogy a ffi felelősség nélkül kefélhet? Minden következmény nélkül? Már az általános iskola alsó tagozatában van felvilágosítás, hogyan tud a ffi védekezni hogy ne legyen gyerek, hogy senki ne tudja átbaszni, hogy a saját akaratával eszével tudjon és akarjon élni...  Te semmit, az ég világon semmit nem tettél magadért, és ezért más a hibás.... szerinted... Szerinted neked csak annyi a tenni valód, hogy vígan kefélgetsz, ész nélkül, gondolkodás nélkül, a következmények felmérése nélkül.... és a következményekkel neked semmi dolgod... 

Beteg vagy...   Ha te nem akartál volna apa lenni, és ezért teszel is, akkor nem lennél... Senki más nem felelős a te tetteidért...

És ne kiabálj... attól nincs és nem is lesz igazad...

Esetleg nem késő még tanulnod.... ha szexelsz, és nem védekezel, abból gyerek is lehet... Nem attól lesz a gyerek, ha a nő akarja....attól lesz, ha megkettyinted, és nem védekezel... Es ez Igy van akkor is, ha kiabálsz.. Neked ahhoz semmi közöd, és nem is kell érdekeljen, hogy a nő védekezik-e... neked kell magadért...

Ha te nem akarsz gyereket, és teszel ellene, nincs az a nő, aki téged át tud baszni, vagy gyereket szül neked... A te életedért csak te magad vagy a felelős...

A gyerekeidet mélységesen sajnálom... jobbat érdemeltek volna... szégyellheted magad..

Előzmény: akileox (266)
hotblood Creative Commons License 2013.11.03 0 0 265

bocs, párodnak

Előzmény: hotblood (264)
hotblood Creative Commons License 2013.11.03 0 0 264

A pérodnak van?

Előzmény: Nyikonf (263)
Nyikonf Creative Commons License 2013.11.03 0 0 263

Valószinűleg igazad lehet mert én is ezen gondolkodok jelenleg.

hotblood Creative Commons License 2013.11.03 0 0 262

Lehet, hogy nem ártana...

Előzmény: Nyikonf (261)
Nyikonf Creative Commons License 2013.11.03 0 0 261

Sajna nincsen.

hotblood Creative Commons License 2013.11.03 0 0 260

Igen, ez érdekes hozzáállás, h nem a jelen helyzetet  tekintik alapnak. Ügyvéded nincs?

Előzmény: Nyikonf (259)
Nyikonf Creative Commons License 2013.11.03 0 0 259

Hét és tizenegy évesek. A gyerektartással egyetérttek de a jelenlegi fizetésem kb 30-40% lett kevesebb az egy évi átlaghoz képest. Ámbátor még nem jogerős az itélet kifizettem az öszeget a múlt hónapban és most is ki fogom. De kérdezem  a biróságnak nem kell figyelembe vennie a jelenlegi helyzetemet, mért csak a múlt évit nézi mért nem a jelenlegit. 

hotblood Creative Commons License 2013.11.03 0 0 258

Én csak egy esetben értek egyet a csökkentéssel, ha mellette mondjuk plusz juttatásokat adsz.(veszel ruhákat, fizeted a külön tanárt, vagy sportot...stb, és emellett kevesebbet adsz, gyerektartás címen) Kérdés, hogy mekkora a gyerek, és hány gyerekről van szó.

Sokan harcolnak a csökkentésért egy válás esetén, de a gyerek nem oka, ha a szülők válnak, így nem éreztehti ennek ilyen jellegű hátrányát. Az másik kérdés, hogy egyéb(lelki, érzelmi )vonalon úgy is sérül.

Előzmény: Nyikonf (257)
Nyikonf Creative Commons License 2013.11.03 0 0 257

A magas gyerektartást úgy értem, hogy az elmúlt évben folyamatos műszakban dolgoztam Augusztól pedig csak három műszakban járok. A biróság az egy éves keresethez képest állapította meg a gyerektartást. Ami jelenleg jóval kevesebb. A következő tárgyalásra hiába visszem be a jelenlegi fizu papirokat az még érdemileg nem változtat az összegen.

SomVirág2 Creative Commons License 2013.11.03 0 0 256

Hát én úgy tudom gyerekenként a fizetés 20-20% a max. Persze nagyon magas keresetnél lehet kevesebb is.

De akárhány gyerek esetén is maximum a fizetésed felét tudják elvonni.

 

Nem tudom mi a nagyon magas, te mit gondolsz annak. Egy gyereknél szerintem minimum 40-50E körüli összegnek kell lennie.

 

 

Előzmény: Nyikonf (255)
Nyikonf Creative Commons License 2013.11.03 0 0 255

Sziasztok

 

Most vagyok a válás közepénél, szerintem nagyon magas gyerektartási díjat állapított meg a birónő. Van valakinek ötlete, hogy mire hivatkozhatok a következő tárgyaláson a csökkentés miatt.

Amikre én hivatkoztam arra a birónő válasza mindig az volt, hogy a gyerekek szájától nem lehet elvenni a pénzt.

hotblood Creative Commons License 2013.11.02 0 0 254

vagy mégsem...sajnos

Előzmény: b.u.b.u.5.5 (252)
b.u.b.u.5.5 Creative Commons License 2013.11.01 0 0 252

Ez jó ötlet volt, szomorú, h. ittt tart

Előzmény: hotblood (251)
hotblood Creative Commons License 2013.11.01 0 0 251

letiltották, hálisten!

Előzmény: SomVirág2 (250)
SomVirág2 Creative Commons License 2013.11.01 0 0 250

Reménytelen, hagyd inkább figyelmen kívül.

Előzmény: b.u.b.u.5.5 (249)
b.u.b.u.5.5 Creative Commons License 2013.11.01 0 0 249

SEMMI GYEREKTARTÁS NEM JÁR MIVEL A FÉRFINEK NINCS GYEREKE HA ELVÁLT VÉGE AZ APASÁG VÁLALÁSÁNAK MÉRT FIZETNE

 

Azért fizetsz mert a gyereknek ennie kell akkor is ha elválsz. Ha te adnál enni a gyereknek akkor az asszonynak kellene fizetni neked

Előzmény: akileox (247)
fürtös99 Creative Commons License 2013.10.30 0 0 246

Szia!

 

Tündér biztosan egy ismerős, én nem ő vagyok....:) ( már, ha azt hitted más vagyok...:))

Priviben beszélgetnék veled, ha nem gond, de látom, hogy nem tudok írni neked, hasonló témában.

Dobj légyszives egy levelet az eper101(kukac)gmail (pont) com-ra.

 

Köszi!

 

 

 

 

Előzmény: Merit-Aton (241)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!