3 éve használtuk az étrend kiegészítőket, majd pár hónapja beléptünk, amikor láttuk mennyivel olcsóbban hozzájuthatunk. Lehet drágának tűnik, de őszintén szólva, ha normális vitaminokat és ilyesmiket akarsz enni, az máshol is kb. ennyi. Homeopátiás szerek szintén, mert igaz, hogy mondjuk 700 egy cső, de ha kúra van, napi szinten kell többet szedned, nekem nem egyszer volt, hogy 2 cső is elment egy héten, most ez már egy hónapos kúránál is 5000ft feletti összeg volt. És akkor még csak a kis csövekről beszéltünk. Az egészségből meg mindig jó üzletet lehet csinálni, viszont én itt azt tapasztaltam, hogy legalább használnak is a termékek.
Mikor beléptünk akkor ismerkedtünk meg a háztartási dolgokkal, a folyékony szappan tényleg jó és sokáig kitart, napégésre is leteszteltük, működött. Ami még nagyon bejött az a hajsampon volt, eddig hetente 2szer kellett hajat mosnom, ezzel elég hetente egyszer. Lehet elsőre kétszer annyi, mint egy közép árkategóriás sampon, de 3-4-szer továbbtart és végre használ is, nem csak az első 2-3 mosáskor mint a többi.
Na en is erre jartam! Igy van , a termekek nagyon jok, de irrealisan dragak, de csak azert mert egy hulye piramis rendszert fent kell tartson. Vicc ez a rendszer es az emberek, akik benne vannak.
Nekem van jó tapasztalaton az Ökonetről! A Mirtill krém nagyon jó, szinte mindenre. Van a Grapefruit-mag kivonat, az is nagyon jó. Vannak még egyes termékeke, amelyeket Anyumék használnak, és meg vannak elégedve.
A legnagyobb negatívum az ár, de sajna az egészséges, homeopátiás termékek mindig drágábbak, mint az egyebek...
Sziasztok!
Megtaláltak az ökonet hálózattól, mindenféle "szépet és jót" kinálnak. Érdekelne, kinek milyen tapsztalatai vannak - rosszak, jók egyaránt -- a cég által forgalmazott termékekkel kapcsolatban.
Köszi.
Háti