Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.18 0 0 15

Na, okoska, most halt meg Agárdon egy másfél éves gyerek, akit addig pránáztatott a családja, míg éhen nem pusztult. További jó átlényegülést kívánok.

Előzmény: SivaSambo (13)
Arany Alma Creative Commons License 2011.12.07 0 0 14

Nem vagy átlényegült.  Akkor nem zsidrákoznál. Voltál már "zsidrák" és leszel is.

Előzmény: SivaSambo (13)
SivaSambo Creative Commons License 2010.11.18 0 0 13

Sziasztok!

Elég szánalmas, hogy egy olyan "ember" mit te reba olyan dologba harapsz bele, amire nincs rálátásod.

A világon rengetegen élnek pránán. Azaz isteni energián.

Én is átlényegült vagyok.

Ha megérznéd azt, amin mi átmentük, nem bántanál senkit.

Igaz, aki a nagyvilág elé kiáll, hogy  Ő az, na pont nem ő lesz az.

Mert a lét meghatározza a tudatot.

Bár csak a bölcsességet boltban is lehetne kapni...

Ordsu Creative Commons License 2009.09.20 0 0 12
raba,
úgy könnyű bármihez hozzáállni, hogy elvből nem hiszem el, és szétröhögöd a pofádat.
Én viszont úgy álltam neki, hogy ám lássuk, mi lesz belőle.
2007 július 9 - november 15 között tényleg nem ettem semmit, csak az első hét után forrásvizet ittam. Ezt is csak azért, mert nagyon kiaszottnak néztem ki nélküle és az összes ismerősöm szerint tisztára úgy néztem ki, mint aki egy koncentrációs táborból épp szabadult.
Az első héten beállt az általam megkívánt súly és november elejéig meg is maradt +-10 dkg. Aztán akkor erős idegi terhelés alá kerültem és elkezdtem szédülni, úgyhogy ezért a mesterem tanácsára visszatértem az evők közé. Azóta vega vagyok, nem iszom teát (tein), kávét (koffein) és semmi alkoholt, inkább csak vizet, vagy üditőt.
Ahhoz, hogy miképp kell ezt megcsinálni, sok leírás van. Ha érdekel és nagyon érdekel, meg fogod találni a mikéntjét. Ha viszont csak cikizni akarsz minket, lelked rajta, és örülök, hogy így, vagy úgy, de boldog vagy.
Szép napot!
beeme Creative Commons License 2009.09.07 0 0 11
Kedves emberek! :)
Nagy tevedesek vannak itt ugylatom. Kotelessegemnek erzem, hogy elmondjam a velemenyemet. En jomagam is fenyevo vagyok, jo ideje prana taplalkozassal elem mindennapjaimat.. es nem..NEM allok ki a napfenyre es lakok jol vele :D ez komolyan poenos lenne, ismerek is ilyen embereket de ez mind egyes tenyek felreertelmezesevel jon letre. Az ember nem kepes fenyen elni se fotoszintetizalni..
A fenyeves pontos definicioja a nyers teljesen vegan foleg gyumolcs de nagy mennyisegu zoldseg fogyasztasa is.. novenyek melyeket a nap fenye segitett teljes energiajuk eleresehez es ezaltal az ember is reszese lesz azoknak az energiaknak melyeketa gyumolcs magaba szivott. Ez a prana taplalkozas, ez az egyetlen ut amellyel tisztan elhetunk belul es kivul is egyarant. Hatalmas felreertesek forognak a vilagban es komolyan hihetetlen hogy az emberek mit el nem hisznek, egy keves logika kell hozza. Ha valakit melyebben erdekel a dolog, az email cimem: mybeeme@yahoo.com
Szivesen segitek, ajanlok olvasmanyokat, honlapokat es mindent amire szukseg lehet. Csak gondolkodj!
tigristomi Creative Commons License 2005.01.15 0 0 10

egyszerű a válasz, mert az egész ökörség nem létezik!

De lehet hogy csak az okrok nem erdeklik a pranasokat.

Előzmény: raba (-)
_LaJoS_ Creative Commons License 2001.08.21 0 0 9
Mégegyszer elolvastam raba mester topikindítóját: ott határozottan étlen-szomjan létről van szó. Hogy jön ide a sörivás (mondjuk hogy ne jönne, de nem ez most a téma).
Előzmény: PETYUS (8)
PETYUS Creative Commons License 2001.08.21 0 0 8
Németországban hallottam, hogy valamelyik kolostorban a szerzetesek böjt idején (6 hétig) nem esznek, csak a helyben főzött sötétbarna sört fogyasztják.
Egy korsóval én is megkóstoltam, és igen nagy beltartalmú folyékony kenyérnek találtam.
Előzmény: Csülök (7)
Csülök Creative Commons License 2001.08.21 0 0 7
Ja és még valami!
Én pl. vállalom (ha valaki finanszírozza), a tudomány iránti olthatatlan szomjam miatt, hogy napokig nem veszek magamhoz táplálékot!
Csak SÖR-t!
Figyelem, csak Zlaty Bazant, zöld Holstein és néha egy kis Guiness jöhet szóba!

Csülök Creative Commons License 2001.08.21 0 0 6
Miért? Minden lehetséges! Bizonyosságot kell szerezni. Én pl. biztosan tudnék pár embert, akit rá kéne venni, próbálja ki a "napevést". Hátha sikerül? Ha meg mégse, hát istenem, a tudomány áldozatokkal is jár! :)
ciÁN Creative Commons License 2001.08.21 0 0 5
Tisztelt RABA MESTER!

Utánagondoltam a dolognak! Ha van Prána-táplálkozás, nem lehet beszarás.

peach Creative Commons License 2001.08.21 0 0 4
igen, olyan borzalmas ha nem jön össze a 0-zás. segítsek feldolgozni?

pics

Előzmény: borzimorzi (3)
borzimorzi Creative Commons License 2001.08.21 0 0 3
Viszont 0 buli eltolni a 0-ázást. :((
Előzmény: borzimorzi (2)
borzimorzi Creative Commons License 2001.08.21 0 0 2
Nem 0 bili az efféléről jó kis könyvecskéket kiadni, hadd vegyék a hülyék...
b
peach Creative Commons License 2001.08.21 0 0 0
szerintem ezeket kicsi zöld emberkék találják ki nagyon messzi bolygókon, és az ottani tv csatornák meg eladják.

pics

raba Creative Commons License 2001.08.21 0 0 topiknyitó
Elmentem egy ilyen figura előadására, meghallgattam (közben véresre röhögtem az arcom)!
Miután elmondta az egész lényegét, Én felajánlottam neki, hogy bebizonyíthatja az egész ország előtt, hogy létezik a prána-táplálkozás, úgyhogy biztosítok a számára egy helyet, ahova semmiféle táplálékot és folyadékot nem jutatok be (nem egy évig, nekem elég csak, ha 3 hetet vállal)! Ezután a fószer, hümmögöt-hamogott valamit, majd elhúzta a belét! A sok vegetáriánus, meg apámfasza verte rám a nyálát, hogy miért kellett elijesztenem a tisztelt előadót.
Én mondtam nekik, hogy beszarás, mennyi bőrt letudnak húzni a tudatlan emberekről!

Honnan jött az ötlet?:
Ezekután még had említsem meg a vezetőjüket (valami nő), nem tudom a nevét, akit szintén megkeresett egy amerikai férfi, hogy bizonyítsa be hasonló feltételek mellett az egész prána-táplálkozás létezését, mint amit én kináltam, a nő megígérte, de az amerikai ürgét azóta sem kereste meg, illetve az a 250 személy sem, akit ugyanezzel a kéréssel keresett föl a csávó (állítólag egyikük sem vesz magához táplálékot:))! Az ürge 9 éve nem talál senkit! Ez elég érdekes!

Vajon miért nem vállalja senki, hogy bezárva legyenek két, max. három hétig étlen-szoomjan?
egyszerű a válasz, mert az egész ökörség nem létezik!

raba mester

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!