Keresés

Részletes keresés

moka Creative Commons License 2001.10.03 0 0 11
Én nem. Ha elmosogat helyettem meg kitakarít, akkor máris rendelek egyet.
Előzmény: Iván Gábor (10)
Iván Gábor Creative Commons License 2001.10.01 0 0 10

A nőpótló gépet is feltalálták az oroszok.

Remélem azt is ismeritek.

Kapanyányimonok Creative Commons License 2001.10.01 0 0 9
Mazl tov Kanka.
Tán nem általánosan az egységesítő hatalmi törekvések ellen agitálsz?
Ciao.
PROWL Creative Commons License 2001.10.01 0 0 8
Szörnyen sajnálom, nekem sincsenek saját gondolataim. Írtam valamit comának az üzenetrögzítőbe, de azt sem saját kútfőmből, mert azt meg a fáraó istenek szokták volt mondani a halandóknak, ha azok szólni mertek hozzájuk.

Nincs új a nap alatt. Saját gondolatokat kérünk egymástól, aszt kiderül, h. azt is kigondolta volt már legalább eccer valaki.

Előzmény: kanka (7)
kanka Creative Commons License 2001.08.21 0 0 7
Elgondolkodtató... igazából senkinek sincs. És mégis van mindenkinek, tehát azért még bizakodhatok!
Előzmény: SS Rabe (5)
kanka Creative Commons License 2001.08.21 0 0 6
Langyos... langyos, de nem az igazi.
Más valaki? Más valami?
Előzmény: tivadar (4)
SS Rabe Creative Commons License 2001.08.21 0 0 5
Nem tudom honnan veszed, hogy neked önálló gondolataid vannak.
Előzmény: kanka (-)
tivadar Creative Commons License 2001.08.21 0 0 4
Ahogy téged ismerlek, ismét fel akarod panaszolni az egyház(ak) azon igyekezetét, hogy minden embert betereljenek az akolba, és mindenkit megtérítve uralkodjanak felettük.

Ez persze nem teljesen igaz, még akkor sem, ha valóban tapasztalhatók ilyen jelenségek olykor.

Minden normális (egyházi és világi) ember tudja, hogy "minden ember egyszeri és megismételhetetlen", tehát mindenféle uniformizálási törekvés hibás és káros. Az embereknek nemcsak az arcuk, de minden egyebük más és más, és ez így van jól.
Nem birom elhinni, hogy bármely egyházfő azon sóvárogna titkon, hogy az összes ember az ő egyházába tartozzon. Inkább bennünk közemberekben lappang az a titkos vágy, hogy mindenki (vallásos - nem vall., fradi - MTK drukker stb.stb. ) a mi "csapatunk"-ba tartozzon.
Mert ez visszaigazolná a mi törekvéseinket.
De szerencsére ez nem így van.

Előzmény: kanka (3)
kanka Creative Commons License 2001.08.21 0 0 3
Most az a téma, hogy leírd az elképzelésed, hogy minek is került ez ide :-)
Előzmény: tivadar (2)
tivadar Creative Commons License 2001.08.21 0 0 2
De van ám !

Ugyanakkor a témát csakis a t.nyitó határozhatja meg.

Előzmény: kanka (1)
kanka Creative Commons License 2001.08.21 0 0 1
Elég sokan vannak itt, akik úgy tudják, ki tudják hámozni a lényeget, a mondanivalót elég homályos szövegből is.
Biztosra veszem, hogy neked is van elképzelésed róla, hogy minek is került ez ide :-)
Előzmény: tivadar (0)
tivadar Creative Commons License 2001.08.21 0 0 0
Kiváncsi vagy0k mire megyünk ezzel a régi yOO vitzzel...
Előzmény: kanka (-)
kanka Creative Commons License 2001.08.21 0 0 topiknyitó
Az oroszok büszkén jelentik az amerikaiaknak, hogy feltalálták a borotválógépet. Hasonlóan a fényképautomatához, beül az ember, aztán három nyisszantás és megszabadul a páciens minden arcszőrzetétől.
Gondolkoznak az amcsik, de nem igazán tudnak dűlőre jutni, hogyan is lehet ez, hát mondják az oroszoknak:
-De hát az emberek arca nem egyforma!
Mire a válasz:
-Hát kezdetben...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!