Keresés

Részletes keresés

lujo211000000 Creative Commons License 2023.06.06 -1 0 837

sziasztok, én is nagyon sok otthoni fogfehérítéssel próbálkoztam, de helyette inkább sokkal hatásosabb lett volna, ha a fogköveimet szedetem le.... ugynis sok esetben ezek okozzák a sárga foltokat, amik egyébként károsak is, mert mindenféle fogbetegség kialakulásához hozzájárulnak. A fogkövet hozzáértő fogorvos tudja leszedni, a minőségi fogászatokon ezzel a lépéssel indul a fogfehérítés, először a fogkövet szedik le, különben semmi értelme... a fogkő eltávolításról, fogkő eltávolítás árakról érdeklődjetek a fogászaton! A Móricz Dental rendelőben előzetes kezelési tervet készítenek. :)

ches21100 Creative Commons License 2023.01.23 -1 0 836

Sziasztok végül az itteni kommenteket olvasva, meg egy kicsit utánajárva úgy döntöttem, hogy nem merem az otthoni fogfehérítést alkalmazni, inkább fogorvoshoz megyek, viszont nem tudom hova kellene. Ez az esztétikai fogászat elég profinak tűnik, és elég jókat írnak róla, ti esetleg ismeritek, vannak róla tapasztalataitok? Előre is köszi, szép napot! :)

Vikikee2121 Creative Commons License 2023.01.18 -1 0 835

Sziasztok, ezek a mindenféle otthoni technikák szerintem nagyon veszélyesek. Én is nézegettem őket, de oké, hogy olcsóbbak, minta  fogorvosnál, de szerintem egyrészt az eredmény sem olyan szép, másrészt mega  fogainkról beszélünk, nem egy körömlakkról. Én inkább szakemberhez fordultam, mert vannak nagyon jó esztétikai fogászati kezelések fogorvosoknál, amik biztonságosak, és hatékonyak is, nem bántam meg. Tényleg annyi rosszat lehet hallani ezekről a mindenféle otthoni cuccokról, külöldi oldalakon is keressetek rájuk, sok helyen be vannak tiltva.

cottmarga Creative Commons License 2020.04.24 -1 0 834

Fogfehérítés otthon - buyibright.com A fogak egy éven keresztül fehérek maradnak, de megfelelő törődés mellett hosszabb ideig is.

Mayauel Creative Commons License 2019.03.25 -1 0 832

Én is vettem már részt fogfehérítésen és igen, a színes ételek hatására valóban nekem is némileg visszaszíneződtek a fogaim. (Ha valaki pl. dohányzik, annak még gyorsabban színeződnek el a fogai.)
De akárhányszor megyek fogorvoshoz vagy fogkőleszedésre, mindig megkérdezik, hogy volt-e fehérítve a fogam, vagyis látszik az eredmény. Mivel a fogfehérítés peroxidtartalmú anyaggal történik, sosem használnék olyan anyagot, ami nem ezerszázalékos, hogy nem károsítja a fogzománcomat, akármilyen olcsó!
Ami szerintem tartóssá teszi a fehér fogakat:

1. rendelői fogfehérítés 2. utána egyből egy otthoni fogfehérítés és a megkapott sínt sokáig lehet használni és pótolni ebbe az anyagot. Az én sínem is 3 vagy 4 éves.

Bp-n a Gombosdentnél a rendelői fogfehérítés például éppen így történik, hogy komplexen jár hozzá egy otthoni fehérítés is. https://gombosdent.hu/

Miután ez megtörtént, kb. háromnegyed évente fehérítem vissza otthon a fogaimat a saját sínemmel és olyan anyaggal, amit a fogorvostól kapok.

 

kzsuzsi1981 Creative Commons License 2018.08.09 -1 0 831

Sziasztok! Az otthoni fogfehérítés szerintem baromi veszélyes dolog. Nem kell kiröhögni, nyilván nem halunk bele ha elbénázunk valamit, de az is elég gáz, ha megsérül a fogzománc, vagy más olyan gikszer adódik, ami később többet árt, mint használ. És ahogy egy előttem szóló is írta, nem is olyan tartós, mint amit egy szakrendelőben, szakember végez el. Szóval csak óvatosan a kísérletezgetéssel! Bár azt látom, hogy rég nem járt erre senki, de ha mégis valakit bővebben érdekel a téma, az pl itt is olvashat róla: https://www.jopatikus.hu/fogfeherites

ppke.jak.bp Creative Commons License 2017.12.06 0 0 830

sziasztok

 

Andrássy Dentalban fogfehérítésen (peroxid MENTES) volt valaki?

 

Nem veszélyes?

Eredményes?

 

Köszönöm

Cukorponty Creative Commons License 2017.11.22 -1 0 829

Az otthoni fogfehérítés szép és jó, de nem tart ki túl sokáig. Én is elmentem, foglenyomatot vettek és otthon kellett feltenni éjszakánként a fehérítővel bekent műanyagot a fogra. Fájdalmas is volt, és egy év alatt visszasárgultak a fogaim. Fehérítést tartósan akar az ember! Egyik barátom a Smile Centerben volt fogfehérítésen még 2 éve, és azóta töretlen a hatás, semmit sem sárgult vissza, szóval én is a héten megyek el hozzájuk konzultációra. A legjobbakat várom, remélem nem lesz több gondom már ezzel!

melliko Creative Commons License 2017.05.07 0 0 828

Fogfehérítés otthon - http://ibright.hu

la mancha Creative Commons License 2017.03.09 0 0 827

Sziasztok, szép reggelt mindenkinek!

Bár bizonyára rég óta létezik, én ma találkoztam először ezzel a hirdetéssel:

           "Otthoni, led lámpás, peroxidmentes fogfehérítés!"

Amellett, hogy a hirdető nem áll a helyesírás magaslatán, az egész hirdetés egy parasztvakítás.
Kisiskolás korunk óta tudjuk, hogy az UV fény atomos állapotú oxigénre bontja a levegőben levő oxigén gázt (O2), tehát pontosan ugyanaz a "naszcensz", azaz atomos oxigén fog fehéríteni, mint a hidrogén peroxid esetében.
A készülék hatásfokáról fogalmam sincs, mint ahogy arról sem, hogy ezek a kezelések ártalmasak-e, és ha igen, mennyire.

Sz.Lia Creative Commons License 2016.12.07 -1 0 826

Sziasztok!

Én 1hónapja voltam fogfehérítésen a Beni Dent  fogászaton gondoltam megosztom veletek a véleményemet!

Dr.Khazaeiheravi Behnamnál(Dr.Beni) 6.kerület Szondi utcában rendel!

Pola office fogfehérítővel fehérítette a fogamat,nagyon elégedett vagyok az eredménnyel,tényleg gyönyörű fehérek lettek a fogaim,és egyáltalán nem lett érzéken a fogam se az ínyem.Csak ajánlani tudom mindenkinek,illetve az Dokit is mert iszonyatosan profi szakember :) a legjobb fogorvos akivel valaha találkoztam! www.benident.hu ha esetleg valakinek szüksége lenne rá!

gy.szissz Creative Commons License 2016.07.08 -2 0 825

Túl vagyok a fogfehérítésen.Nagyon kedves és figyelmes ellátást kaptam,nincs rossz tapasztalatom.A kezelés kicsit kellemetlen,de nem fáj és abszolút elviselhető.

gy.szissz Creative Commons License 2016.07.08 -2 0 824

Ma megyek fogfehérítésre a Mindentmentbe.Remélem minden jól sikerül,még sosem voltam.

Kiwi04 Creative Commons License 2016.04.22 -1 0 823

Ma voltam a MindenMent-nél a Molnár utcában. Minden flottul és szakszerűen ment, kedvesek voltak. Az gondolom, hogy az eredmény is elég jónak mondható. Volt honnan javulni: nagyon csúnyán el voltak színeződve. :(
(az egy más kérdés hogy a fogaim csúnyán állnak) 

rita.m Creative Commons License 2015.12.11 0 0 822

Sziasztok! Mindenképpen szeretnék elmenni fogfehérítésre még az újév előtt. Most nézegetem a helyeket, a SmileCenterben járt már valaki?? :)  http://smilecenter.hu/hu/fogfeherites

Csabesz:) Creative Commons License 2015.09.25 -1 0 821

Na tegnap végeztem a 10 napos kúrával. Mellékeltem az eredményt. Tökre elégedett vagyok :)

Nem tudom hány árnyalat lehet, de úgy tippelem 4 vagy 5.

Előzmény: Csabesz:) (820)
Csabesz:) Creative Commons License 2015.09.12 -1 0 820

Szia nem tudom aktuális-e még a kérdésed, én most rendeltem Whiteline fogfehérítő matricát, csomagban adtak hozzá egy Sensodyne Whitening fogkrémet és egy elég jó Signal fogkefét (ezt ajándékba). Szóval a fogkrém nem iWhite de én is kiváncsi leszek a kombó hatására. Csináltam fényképet is a fogaimról, meg majd csinálok ha végeztem lehet, hogy feltöltöm ide is.

Előzmény: tigrisfog (814)
kiskata87 Creative Commons License 2015.08.31 0 1 819

Én a Canaria Dentalnal voltam fogfehérítésen és csak pozitív dolgokat tudok mondani. Az orvos nagyon kedves volt, előtte részletesen elmagyarázta, mi fog történni. Az eredménytől le voltam nyűgözve, mert a fogaim egészen máshogy néznek ki, mint előtte, tényleg sokkal fehérebbek lettek, igaz utána be kellett tartanom bizonyos szabályokat, ami kicsit nehéz volt de megérte ezt az áldozatot. Előtte tartottam az egésztől, de mivel ott pont akciós a fogfehérítés ára, így a hülyének is megéri. Csak ajánlani tudom, főleg most, hogy a többi rendelőhöz képest elég olcsó. :)

jarlaxe all Creative Commons License 2015.07.16 0 0 818

Sziasztok!

 

Nekem is pozitiv élményem van, a fogfehérítéssel kapcsolatosan (hál Istennek)

Online kértem időointot valami akciójuk volt éppen. Majd Kétszer is időpont módósítást kértem, de ennek ellenére kedvesek voltak és pár napon belülre kaptam mindig az új időpontot.

Városmajori rendelőben voltam, pontosak voltak és kedvesek. Ivanov Krisztinkát merem személyesen ajánlani.

nondesolator Creative Commons License 2015.06.16 0 0 817

Eladnám Ledes Fogherítős kuponom az Andrássy Dentalba. 13 helyett 11 ezer ft. Emailt írj légyszi ha érdekel: 

adam.toth84@hotmail.hu

Endre05 Creative Commons License 2015.05.15 -1 0 816

Én voltam a MindentMent- nél a led-es fogfehérítésen a Molnár utcában. Előtte egy nappal küldtek smst. Még soha nem voltam ilyen fehérítésen. Nem fűztem hozzá az itt olvasottak alapján jó eredményt. Nekem nem fájt se közben se pedig utána. Szerencsére nincs fogkövem csak polírozta az orvos. Az ínyemnél bekente valami védővel. 3 szor 15 perc volt. Kicsit kellemetlen kipeckelten ülni de relaxáltam közben... A végén tényleg sokkal fehérebbek lettek a fogaim. Mondjuk szerencsés vagyok mert szép fogaim vannak. :)) Másnap felhívtak, hogy minden rendben e.

Mindenkinek ajánlani tudom....Tényleg...

Endre05 Creative Commons License 2015.05.15 0 0 815

Hello

tigrisfog Creative Commons License 2015.04.06 0 0 814

Üdv mindenki!

Sosem voltak csillogó hófehér fogaim, a rendszeres fogmosás ellenére sem.

Nagyon régóta kávézok (de se cigi, sem bor!). Mostanában azt vettem észre, h elől/alul barnás lepedékszerű valami van a fogamon. Ezt lehetséges eltávolítani valamilyen módszerrel?

Milyen fogkrémet érdemes használni? Sokan az iWhite-ot és a matricát javasolják.

Előre is köszönöm!

Mayauel Creative Commons License 2015.03.18 -1 0 813

Szia, ha Bp-n laksz, szerintem válaszd a Naturadentet. A Fővám térnél vannak, a Váci utca elején. Van lézeres fehérítés is és LED-es rendelői. Kérdezd meg a különbséget. Nekem azt mondták, hogy mindkettő hatékony, a lézertől kevésbé érzékeny a fog és ezt választottam. Esküvőre készültem, ezért kellett. Előtte szükség volt egy fogtisztításra. Maga a fehérítés alatt tényleg nem volt érzékeny a fogam, lehet, hogy a finom bánásmódnak köszönhetően. Kedvesek voltak és türelmesek, pedig kicsit tartok a fogászattól, ezért sokat kérdezek.

Elmondták, hogy mire kell odafigyelni utána, mit egyek, mit ne egyek, hogy tartós legyen az eredmény.

Itt olvashatsz a lézeres változatról:

http://naturadent.hu/biolase-lezeres-fogfeherites/

Ez pedig a LED lámpás fogfehérítés:

http://naturadent.hu/led-lampas-fogfeherites/

Van otthoni is, azt nem linkelem be, megtalálod te is a weben.

Hopp, most látom, hogy nem mostani a kérdés, de hátha hasznos lesz valakinek a válasz:)

Előzmény: bidmu (800)
Anicka21 Creative Commons License 2015.02.24 0 0 812

Szia! Kinél voltál? Nem színeződtek el azóta se a fogaid?

Előzmény: Kinga280 (810)
oszkurtyan Creative Commons License 2015.02.21 0 0 811

Üdv!

 

"White light" nevű otthoni fogfehérítő szettről van valakinek tapasztalata?

 

 

Kinga280 Creative Commons License 2014.12.05 -1 0 810

Sziasztok! Én két hete voltam LED lámpás fogfehérítésen 3x15 percre Szegeden. Nagyon meg vagyok vele elégedve ugyanis első alkalommal jártam náluk és 9 árnyalattal fehérebb fogakat tudhatok magaménak.  Azóta is tart ez a fehérség, mivel az üzletben árulnak egy fogfehérítő habot is, amit megvettem és napi szinten alkalmazom. Ezzel tényleg meg tudom őrizni a fehérségem. A kezelés valóban teljesen fájdalommentes és semmilyen kellemetlenséggel nem járt. Egyszóval szerintem szuper, hogy fájdalommentesen és gyorsan tartós szép fehér fogakat lehet elérni ezzel az eljárással :) 

G. Áron Creative Commons License 2014.10.24 0 0 809

Mindenment ClearWhite Oxygen fogfeherites

Penzkidobas. Majdnemhogy semmit sem er az egesz, a csomag tartalma a polirozas, tanacsadas stb. Ebbol semmit sem csinalnak meg, csak a "feheritest". A 6-7 arnyalatrol annyit, hogy megcsak nem is eszreveheto a valtozas. A fogak toveben, ahol a legtobb embernek elszinezodik a foga, oda vedo gel kerul igy azok megmaradnak. Erre lehetne plusz penzert kerni sopolorozast... Szoval nem eleg, hogy kifizetsz "akciosan" 24 ezret meg fizess 4et... sima fogfeherito fogrem tobbet er ennel az egesznel. Lehuzas. Ill. ami meg fontos a fajdalommentessegrol... Nekem alapjaraton soha nem erzekenyek a fogaim, se hidegre se melegre, SEMMI. A feherites utan a "nem lesz erzekenybol" egy egesz napos allando erzekenyseg es folyamatosan nyilalo fajdalom lett, amit a 2 orankent bevett fajdalomcsillapito sem mulasztott el..  El sem tudom kepzelni, hogy a peroxidos utan mit erezhet az ember...

Boróka 333 Creative Commons License 2014.09.16 -1 0 808

Egy ideje azon gondolkodtam, hogy kellene valamit kezdenem a nagymennyiségű kávétól megsárgult fogsorommal. Nem akartam "csak úgy" beállítani valakihez, úgyhogy ezerrel elkezdtem a netet bújni és fórumokat, blogokat nézegetni és tessék, megtaláltam amit kerestem! Dr. Németh Katalin fogorvosnő csodákat tett a fogaimmal, nagyon meg vagyok vele elégedve, szuper munkát végzett. És hogy hol találtam mag? Hát itt: http://www.docplanner.hu/fogfeherites 

Szundi222 Creative Commons License 2014.06.22 0 0 807

Sziasztok! Én kép napja voltam fogfehérítésen a Mammutban. A kiszolgálás nem mondom, hogy minden igényt kielégítő, de korrekt. Unottan de részletesen tájékoztattak mindenről, többek között arról is, hogy ők peroxidos fogfehérítést alkalmaznak aminek kellemetlen mellékhatása a fájdalom lehet, de ez természetesen mindenkinél egyéni. Illetve ha meggondoltam magam, nyugodtan visszaadhatom a kupont, az árát visszatérítik vagy akár el is ajándékozhatom stb. Nos, én nem gondoltam meg magam, gondoltam egy életem egy halálom megpróbálom, ha már itt vagyok. Megcsinálták a fogkő eltávolítást. Őszintén szólva szerintem ez volt a legkellemetlenebb az egészben.  De az biztos, hogy alaposan leszedte. A fogfehérítés nem volt vészes, az asszisztens folyamatosan bejött megnézte minden rendben van-e. Mondta, hogyha úgy érzem, bármikor leállunk. Nos, néhányszor belenyílalt úgy istenesen, de túlélhető volt. Sajnos az én fogaimon nem sokat fehérített most sem, ugyanis több évvel ezelőtt voltam egy hasonlón, és ott ráadásul kifizettem egy valag pénzt is mindezért. Szóval én most fehérítettem utoljára a fogaim, mivel nálam teljesen értelmetlen. Gyárilag ilyen, és hál istennek az éves során sem sokat változott a színe, és így a fogfehérítés hasztalan. Ez inkább azoknak javasolt, akiknek tényleg be van sárgulva vagy el vannak színeződve a fogai. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!