Keresés

Részletes keresés

LamaXX Creative Commons License 2001.08.18 0 0 9
És rágalmazni, az divat volt? Úgy beszélsz, mint egy hitgyülis "hittérítő".

De ha megkérdezték volna a szerinted bizonyára soha nem is létezett Jézust vagy Mohamedet, feltehetőleg ők sem mondták volna, hogy bugyutaságokat mondanak magukról vagy másokról.

Tudod, az igazságnak, csak úgy, mint a hazugságnak, több oldala van. Ezek között vannak célravezetők és kevésbé célravezetők, és nem ember tiszte, hogy elválassza őket egymástól. Nem vagy elég toleráns!

Előzmény: Iván Gábor (8)
Iván Gábor Creative Commons License 2001.08.18 0 0 8
Tudod ebben lesz néhány gond.

Én ugyan is nem fogok bugyuta valótlanságokat állítani magamról és másoktól sem fogom ezt eltürni, mit persze eddig divat volt a kat. vallásban.

Előzmény: LamaXX (7)
LamaXX Creative Commons License 2001.08.18 0 0 7
Nem, csak azok, amelyek téged imádnak istenként párszáz év műlva (ha lesznek ilyenek - remélem, nem).
Előzmény: Iván Gábor (6)
Iván Gábor Creative Commons License 2001.08.18 0 0 6
Ezek szerint, mármint a Te szövegértelnmezésed szerint, a mostani "Isten"-imádók is eszeveszettek?

Talán akkor érdemes lenne ezt beírnod az "Istehhit már gyógyítható lelki betegség" topikba:)))

Előzmény: LamaXX (5)
LamaXX Creative Commons License 2001.08.18 0 0 5
Tartok tőle, hogy párszáz (ezer?) év múlva téged is istenként fog imádni néhány eszeveszett. Ez lesz a filozófiád legnagyobb kritikája, kár, hogy már nem fogsz vele szembesülni...
Előzmény: Iván Gábor (-)
V Spender Creative Commons License 2001.08.18 0 0 4
Volt a készitéséről egy sorozat valymelyik újságban...
Előzmény: Iván Gábor (2)
pedálos bíboros Creative Commons License 2001.08.18 0 0 3
Sütik a hangok benne (egy tucat van és YoOo filinget varázsol a játéknak), bár én nem jáccottam vele sokat, de amit láttam grafikailag is, az nagyon ász volt.

Én Populuszőrült vagyok, sokat jáccottam vele... sirály az a játék, pláne a 3. Szerettem varázsolni, meg földet épiteni, rombolni, meg parancsolni... szal YoOo Istennek lenni. :)

Előzmény: Iván Gábor (2)
Iván Gábor Creative Commons License 2001.08.18 0 0 2
Örülök, hogy ismered. Ha játszotztál már vele,megoszthatnád velünk néhány élményedet.
Előzmény: pedálos bíboros (1)
pedálos bíboros Creative Commons License 2001.08.18 0 0 1
Black and White !

Sirály egy játék, akárcsak a Populusz, meg a öööhogy is hijják ?... nem jut eszembe...

csapo Creative Commons License 2001.08.17 0 0 0
Á, dehogy. Van sokkal egyszerűbb megoldás is. Istennek kell születni, mint én - és kész.
Iván Gábor Creative Commons License 2001.08.17 0 0 topiknyitó
Hogyan lehetsz Isten?

Nos napjainkban már ez is megoldott. Az egyik számítógépes játékokat ismertető tévés csatornán láttam egy olyan játékprogramot, ahol a játékosnak Isten szerepét kell fellvennie.

Világot kell termtenie, benépesíteni, csodákat tenni, bűntetni, írányítani teremtményeit stb. Tehát azt tennie, amit egy Istennek tennie kell.

Szerintem legyűgözően érdekes lehet ez a játék és a filozófia mondanivalója még tanulságosabb.

Menny be ebbe és ebbe a számítástechnikai boltba, vásárold meg ezt és ezt a programot és attól már kezheted is a szimulációs Istennéválás gyakorlását.

Szerintem aranyos. Ti mit szóltok hozzá?
Hol lehet még gyakorolni az Istenné válást?
Tudtommal a többi módszer maceránsabb:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!