És rágalmazni, az divat volt? Úgy beszélsz, mint egy hitgyülis "hittérítő".
De ha megkérdezték volna a szerinted bizonyára soha nem is létezett Jézust vagy Mohamedet, feltehetőleg ők sem mondták volna, hogy bugyutaságokat mondanak magukról vagy másokról.
Tudod, az igazságnak, csak úgy, mint a hazugságnak, több oldala van. Ezek között vannak célravezetők és kevésbé célravezetők, és nem ember tiszte, hogy elválassza őket egymástól. Nem vagy elég toleráns!
Tartok tőle, hogy párszáz (ezer?) év múlva téged is istenként fog imádni néhány eszeveszett. Ez lesz a filozófiád legnagyobb kritikája, kár, hogy már nem fogsz vele szembesülni...
Sütik a hangok benne (egy tucat van és YoOo filinget varázsol a játéknak), bár én nem jáccottam vele sokat, de amit láttam grafikailag is, az nagyon ász volt.
Én Populuszőrült vagyok, sokat jáccottam vele... sirály az a játék, pláne a 3. Szerettem varázsolni, meg földet épiteni, rombolni, meg parancsolni... szal YoOo Istennek lenni. :)
Nos napjainkban már ez is megoldott. Az egyik számítógépes játékokat ismertető tévés csatornán láttam egy olyan játékprogramot, ahol a játékosnak Isten szerepét kell fellvennie.
Világot kell termtenie, benépesíteni, csodákat tenni, bűntetni, írányítani teremtményeit stb. Tehát azt tennie, amit egy Istennek tennie kell.
Szerintem legyűgözően érdekes lehet ez a játék és a filozófia mondanivalója még tanulságosabb.
Menny be ebbe és ebbe a számítástechnikai boltba, vásárold meg ezt és ezt a programot és attól már kezheted is a szimulációs Istennéválás gyakorlását.
Szerintem aranyos. Ti mit szóltok hozzá?
Hol lehet még gyakorolni az Istenné válást?
Tudtommal a többi módszer maceránsabb:-)