Itt van (.txt-ben), remélhetőleg a letiltásnál nem a fejlécet figyeli a proxytok, csak a kiterjesztést.
A zip-et (arj-t, stb.) letiltani elég nagy hülyeség, bárki is a rendszergazdátok, mert mondjuk egy sima szövegfájl zip-elve akár az eredeti mérete 2%-ára is lecsökkenhet.
Sajnos a dolog ugy áll, hogy ekkora attachmentet én nem tudok kiküldeni véges idön belül. Mielött ma elmegyek meg elinditom, de ha holnap sem lesz nálad, akkor mondj le róla. (Pedig ez a régi verzio)
Dear pancho,
megtennéd, hogy egy kis időre átmásolod az mp3-at egy bármilyen más kiterjesztésű file-ba (mondjuk txt), mert nálunk a proxy tiltja az mp3, exe, zip, stb. kiterjesztéseket??? Aztán, ha letöltöttem, szólok.
Már írtam, de engem 20 évvel ezelött a tv közvetitett.
Egy Fradi-Volán (0:1) meccs összefoglalójában a gólnál ott álltam a nagypapámmal a kapuval egyvolanban a nézötéren, és még a TVn keresztül is látni lehetett a jumbósapkámat a tömegben. Nem volt túl nagy szerep, de még lassitva is ismételték. :)
Sziasztok
Attól a voltegytánctól kiújul az agyhúgykövem. Az egy elég gyenge Cohen-dal még gyengébb adaptációja. "Aaaaajjajjajjajjjj...", mint valami gajdoló anyámtyúkja. Brrrrr.