Ez a Sinner-Minaur halál izgalmas lesz. 12-0 az egymás elleni és 24-2 a szettarány. Ha van valami ami totál felesleges akkor az ezt a meccset lejátszani.
Nyilván a te kreténezésed és jellemző vitastílusod sokkal helyénvalóbb volt ide. Szerintem marad mégj rajta, bizonyítsd be, hogy te vagy a tökös csávó! :)
Egyszer minden sorozat megszakad, zsinórban 16-szor kapott ki top10-esek ellen, másfél éve nem nyert ellenük. Igazából nem is való egy WTF-re ilyen játékos dehát nincs más helyette így be kell érnünk ezzel. És még a csoportból is továbbmehet egy vacak győzelemmel. Sinner ellen csúnya vége lesz.
A saját árnyékát lépte át szerintem, nem másokét. :) Ő arra is képet lett volna, hogy egy nem túl jó állapotban lévő magasabban rangsorolt ellen mp-ről ellúzerkodja.
Amúgy nem tartom valószínűtlennek hogy Musetti nyerjen, Garros elődöntőben is ijesztgetett. Alcaraznak mindent bele kell adni mert ezt könnyebb megnyerni mint az elődöntőt mondjuk Zverev ellen a világelsőségért.
Nem csinál körbeverést mert a szettarányok nem lesznek egyformák, Minaur, Fritz 3-4-el áll, Musetti ha kikap akkor neki már 5 bukott szettje lesz. Minaur fog továbbjutni és mehet Sinner ellen a vágóhídra. Szerintem semmit nem lépett át, Friccnek volt valami sérülése mert a lábmunkája még a szokottnál is gyengébb volt. Már Alcaraz ellen se volt jó a döntőszettben, valószínűleg az a meccs kinyírta.
Az épületes, előremutató és mindenkinek valami értéket adó eszmecsere után azzal folytatnám, hogy De Minaur átlépte az árnyékát és kettőben lesimázta Fritz-et. A keddi meccs után nem hittem volna, de Fritz eléggé maga alatt játszott, De Minaur meg hozta a stabil alapvonalteniszt. Mondjuk egy olyan fogadó mp-t bukott, ami után megint ott volt a levegőben az összeesés, de aztán csak megcsinálta.
Valakinek lenne kedve utánaszámolgatni, hogy ki juthat tovább innen?
Tiszta sor, hogy Alcaraz már továbbment így, ha Musetti neadjisten valahogy megverné, ami valószínűtlen, akkor ők ketten. De ha Carlos lenyomja az olaszt, akkor ez a három körbeverést csinál, ott milyen szettaránnyal és ki megy tovább?
Az értékelhető riválisai az pontosan egyetlen egy darabot jelent. Az ilyen Fricc, Zverev, Djoko félék még bemelegítő ellenfélnek is kevesek Sinnernek és ők a ranglistán a 3-5 helyezettek. Akik utánuk vannak meg szóra sem érdemesek, annyira semmik, például Minaur aki rekordmennyiségű vereséget fog beszedni, már most 0-12-re áll szerencsétlenje.
Lovagolsz a semmin, nyilván ebben az esetben nem a tűző nap volt a probléma de ennyi erővel sehova ne menjen az öreg semikor mert ha lemegy a piacra vagy sörért akkor is összeeshet 80 évesen, nem kell ahhoz már meleg se. De ha szerencséd van és eléred ezt a kort akkor kíváncsi lennék te mennyire tudnád megállni hogy otthon ülj és várd a halált. Nincs párizsi utazgatás mert rosszul leszel út közben, stb. De amúgy aki beül a tűző napra ernyő vagy sapka nélkül meg nem visz magával folyadékot és meg kell szakítani miatta a játékot meg küldözgetni a pályáról a vizet az meg is érdemli hogy kidőljön, ha jobban figyelne magára kevesebb ilyen eset lenne és ez nem csak az öregeket érinti mert a 20 évesnek ugyanúgy nem használ ha telibe veri a nap a fejét és ugyanúgy beájulhat.
ne csak a számokat nézd, Szásenykának vannak erősségei,de a fogadás az nem, képtelen eltalálni az oldalt hogy hová induljon és ha véletlenül meg is történik,akkor olyan balf. megoldást választ,mint a 3BP-os lehetőségnél a második fogadó pontnál, ahelyett hogy átnyeste volna, Ő megpróbált a kisodródott helyzetből átlőnni a hálón, pancser
nyílván a mezőny 90%-nál ugyanígy működne Messiás II adogatójátéka,de az értékelhető riválisai nem ilyen bénák a fogadó játékban,így ezek a mutatók se érvényesülnének
Teremben egy Alcaraz-Zverev elődöntő is 50:50-es lehet. Viszont Alcaraznak bármikor, bárki ellen van esélye. Sinner ellen simán vért ihat a döntőre és akkor az egy nagyon másik meccs. Persze én is kb 70:30-ra adnám most. Én már az AO döntőjüket várom.
A US Openen azért kapott ki mert gyengén szervált. Teremben Alcaraz fogadóként nem annyira hatékony, még Friccel is élet halál meccset vív. Ha most találkoznak akkor megint kell hogy Sinnernél valami ne működjön mert ha minden klappolni fog nála akkor Alcaraz sose veri meg.
Zverev múltkor azt mondta hogy jövőre a legnagyobb címekért fog harcolni Sinnerrel és Alcarazzal. Djoko is erősít mert 28-as Olimpiáig játszani akar és még mindig elhiszi hogy csak két jobb játékos van nála de őket is meg tudja verni a legjobb formájával. Remélem komolyan is gondolják és nem csak a szájukat jártatják.
12 ász, 0 kettős hiba, 26 nyerő, 12 hiba, 7/7 breaklabda hárítva, 71 %-ban beütött 1. szerva. És kb minden meccsén hozza ezt a szintet, nincsenek megingások. Breaklabdáknál meg zéró sansz volt megcsinálni ellene, szerintem az összes 1. szervát beütötte.
Nagyon kíváncsi leszek Sinner pályafutására. Fénykorában lévő peak Federer vagy Djokovics szint amit művel már jó ideje kemény pályákon, főleg itt a VB-ken.