Kötöttünk velük egy szerződést, ami alapján átkerült a játék a szerverükre. Elvállalták, hogy a saját oldaluk alá integrálják és reklámozzák a játékot, de nem teljesítették, majd felmondták a szerződést. A játékhoz azóta sem férünk hozzá, a leveleinkre nem válaszolnak. Az ügyvédek sem biztatnak semmi jóval.
:-))))))))))))
Szoktam olvasgatni a kepregenyed, nagyon kool!! Csak igy tovabb.
Ez a topik viszont nem az a topik. A kepiras.hu netes jatek topikja. A cim tenyleg nem utal erre, de mit tudjuk. :-))))))))
Viszont ha te rajzoloman vagy (nyilvan az vagy), akkor nezd meg a kepiras.hu-t, tetszeni fog. :-)
Udv: EAM.
Az oldal készen van. Sokáig szerver gondjaink voltak, de most már ez is rendben van. Ma még teszteljük a szervert és a programokat, ha minden rendben, holnap indulhat a játék!
Igen a figyelés fontos lenne.
Mert van egy kretén aki pölö mindig egy mobil telcsi képét teszi be a sorba.
Random_
Ja és én is bűnös vagyok de ha nincs más választásom?
Egész nap ott görcsöltem hogy tudjak írni mert a rajzaimat nem tudom elküldeni. És így kénytelen vagyok az első felemerülő képre írni.
Azzal mindenkeppen egyetertek, hogy a pontos szabalyfelallitas elengedhetetlen. A kepenkenti moderalas lenne az igazi, de gondolom az tul idoigenyes, ezert szerintem mukodne a sorozat moderalas. Esetleg azt is lehetne, hogy csak az ominozus kepet cenzurazzatok ki. Aki ilyen kepet kuld be, azt figyelmeztetni, kovetkezo korben letiltani. Emiatt be kellene vezetni az emailcimes regisztraciot, igy a visszaesoket ki lehetne szurni, tudom ez nem teljes biztonsag (5 perc 1 mailcim), de elobb utobb csak megunja az emberunk.
Vagy valami ilyesmi. IMHO, ha rendesen le vannak fektetve a szabalyok, nem lesz gond.
Ami engem illet, én szívesen öncenzúrázok a továbbiakban a gyerekek kedvéért, de azt feltétlenül javaslom, hogy foglaljátok össze érthetően a játékszabályokat, beleértve a játék közösségi szabályait is (szexmentes, erőszakmentes, stb.) Ennek kapcsán persze a moderáció kérdése is felvetődik (mert elvben bárki bármikor meghághatja a szabályokat), azaz kell, aki figyeli a forgalmat, és szükség esetén leszedi az összeégett hullákat (és kidőlt ribancokat :-)).
A találós kérdés szvsz nem véd meg senkit semmitől. Döntsétek el és közöljétek, hogy mik a szabályok, mi meg majd betartjuk szépen.
Sok érdekes dolgot megbeszéltetek itt. Mi arra lennénk kíváncsiak leginkább, hogy mi legyen azon bizonyos "cenzúrázandó" sorok sorsa.
Ezeket b jelzéssel föltettük, (pl. ../140/140b.html) nézzétek meg és vitassátok meg, mi legyen ezekkel a sorokkal.
Mi egyelőre azt találtuk ki, hogy jelezzük, ez csak 18 éven felülieknek való, és a belépéshez a jelszó egy találós kérdésre a válasz.
Igazából lehet, hogy nem kellene föltenni ezeket, mert könnyen elmehet a játék egy ilyen irányba. (Itt gyerekek is játszanak, akik eldönthetik, hogy megnézik e a kész sort, amire ki van írva, hogy nem gyerekeknek való, viszont ezek a képek játék közben is az arcukba ömlenek!)
Köszönjük az eddigi jó ötleteket, és várjuk a további építő jellegű kritikákat is.
:-) Én semmi ilyet nem használtam soha. Akinek fontos, annak úgyis tudom az e-mail címét, ami oldal kedvenc, annak tudom az URL-jét, szóval tök felesleges SZVSZ. Amikor az összes ismerősöm nyomására én is áttértem az Outlook Expresszbe, a leginkább az idegesített (és azóta is!), hogy a feladónak defaultban nem látszik az e-mail címe. Ez azóta is igencsak idegesít. Kit érdekel, hogy Kis Jóska a feladó, én azt szeretném látni, hogy joco434@freemail.hu, mert az nekem többet mond.
A minap valaki megkért, hogy segítsek beírni valakinek az e-mail címét az Outlook Expressébe, akkor jöttem rá, hogy a programnak azt a részét soha nem használtam, szemben a "beállítások" résszel, amit állandóan túrkálok :-)