A Danuvia gyártmányok barátainak legnagyobb és legrégebbi netes találkahelye, legyen az motor, óra, kitűző vagy lakat :)
Tanácsok, túrák, börzehírek, csevegő, alkatrészek, pénteki csajok...
Na de néhány fotóval én is készültem, meg pár sort is írnék a DOT-os kirándulásról, mivel Danuvia nem volt, így át kellett nevezni, D.Nagy, Ott a Távolban találkozónak, tehát ez a DOT nem az a DOT :)
Felkészülve indultunk.
Útközben Pest alatt bementünk egy boltba, ahol egy halom retro csokit árulnak, érdekes volt újra látni őket. Az "Utast ellátót", itt is árulják, ezeket viszont még nem láttam felénk.
Csak hirtelen ötlettől vezérelve ugrottunk be és sajnos nincs meg a számod sem.
Egy kérdésem viszont lenne, illetve kettő. Miért jó Csákváron lakni? Illetve miért nem?
A kilátás az nagyon tetszett a környéken. Mindkét gyermekem messze került Debrecentől és időnként azon gondolkozunk közelebb tudnánk-e kerülni hozzájuk.
Na az biztos, hogy nem próbálnám meg kerékpárral, láttam egy csomó kerékpárost az emelkedőkön, a látványtól légszomjam lett és a nézéstől izomlázam, kemény fanatikusoknak való.
Itt kotorászom jóideje az archívot, mire leesik, hogy a régi laptopomon vannak ezek a képek. Hétvégén tudom megnézni. A motor 60/4-es, azt megtaláltam. Valszeg ide a fórumra is tettem be anno, megnézem, az gyorsabb.