A Danuvia gyártmányok barátainak legnagyobb és legrégebbi netes találkahelye, legyen az motor, óra, kitűző vagy lakat :)
Tanácsok, túrák, börzehírek, csevegő, alkatrészek, pénteki csajok...
Ha jol latom az auto sor vegen van egy Skoda 1000 MB.Regi szep emlekeim vannak,haverommal vettunk egyet kozosen.Sose felejtem el elso tankolasunk,korbejartuk vagy haromszor mindketten az autot,nem talaltuk a tankot. A kutas mar rohogott rajtunk,ket szerencsetlen benazik,aztan odajott kinyitotta a skoda emblemat es ott volt a luk. :)))))) Nyuztuk rendesen ameg birta szegeny jargany,olyan rohadt volt,ha felemeltuk a szonyeget labbal lehetett hajtani mint a Fredi Beni autojat.Egyszer hatso kereket akartuk levenni valamiert,haver tekeri az emelot,auto nem emelkedik de az emelo csak megy,megy megy,aztan nezzuk mar a hatso ulest nyomta felfele. :))))) Addig volt meg ameg lejart a muszakija aztan ment a bontoba szegeny.Amugy szerettuk,voltunk vele Balatonon,Szentendren,Szelidi tonal,kirandultunk sokat.
Altalaban roncs motorokbol rotacios kapat keszitenek,ebben az esetben pont forditva lehetett? Kapabol szerkesztettek egy Pannonia vagy valami hasonlo motort. :)))
Nagyon szép a fehér Pannónia. (Sok szép motorról van itt kép...)
Engedjetek meg egy rövid történetet a bilgeri csizmához.
Anyai nagyapám - cipész volt - készített nekem ilyet 6 éves koromban. Apai nagyapám - motorszerelő-műszerész volt - sem akart lemaradni, ezért ő egy Dongó motorból készített méretemnek megfelelő motort, amin természetesen a bilgeri csizmában motoroztam. Mire mindkettőt kinőttem, már sorban álltak értük az ismerősök.
Engem nemcsak letiltottak, de ki is zárt a face december 31.-én! Mentem a rendőrségre, mert az IT managerem ajánlotta, mivel vissza is élhetnek a nevemmel, de a rendőrségen azt javasolták, hogy vessek keresztet rá, regisztráljak újra.... Állítólag valami gyanúsat észleltek a hirdetési oldalamon... Semmit se hirdettem. Szarházi banda!
A lampas tortenetet ismerem,nem azert nem irtam szokimondoan,hanem mert megszoktam,ha a facen kiirod azt a valamilyen testreszt,cenzurazzak,torlik a posztodat,es talan le is tiltanak bizonyos idore. Digitalis cenzura van kerem szepen. :)))))
Ne szégyelld leírni, hogy Salamon töke! Salamon király ugyanis töklámpással adott jelet a torony ablakából ahol fogságban tartották. Visegrád, Salamon torony.
Ott egy kabrio boreger :)))) Azon a csettegon minden van ami az udvarban talalhato volt az epitonel,trabant tank,elso lokharito,pannonia motor,barkas diszracs.A lampa meg a futomu nem ismeros :)