Keresés

Részletes keresés

dugovics2 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 315

bocs, hogy eltérek a topic témájától, de fontos.

Az Emberibb Parkolásért Mozgalom (bejegyzett civil szervezet) március hóban

aláírásgyűjtést kezdeményez a fizető parkolás kiterjesztése, és az anomáliái ellen, budapesti helyi ügydöntő népszavazás kiírására.

Mivel közel 150.000 aláírást kell összegyűjtenünk, a dolog csak akkor lehet sikeres, ha önkéntesek segítik közérdekű munkánkat! Kérjük, nézzétek meg honlapunkat:

www.empamo.tag.hu

és vegyétek fel velünk a kapcsolatot! Mondjátok el barátaitoknak, ismerőseiteknek is, hogy lesz egy ilyen akció! Küldjük el végre melegebb éghajlatra az autósokat és önkormányzatokat fosztogató parkolási hiénákat!

Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.12.15 0 0 314
Én novemberben még 1000-et fizettem...
Előzmény: M61 021 (309)
napkirály Creative Commons License 2003.10.12 0 0 313
Szaasztok. ha titeket is irritál a parkolási maffia, gyertek a -Parkolás pénzért, mindent megtehetnek- Ott szervezkedünk Hali
M61 021 Creative Commons License 2003.09.24 0 0 312
Biztos jó az infó, ráadásul nem is kerületi hanem fövárosi rendelet, vagyis minden kerületre igaz hogy egy név = egy autó!

Viszont az alábbi eset csak ebben az elit kerületben sajátosság;

Egyszer már megkarcolták két ajtómat is (azonos oldalon). Nem tudtam mire vélni, mindig szabályosan parkolok.

Most viszont azon melegében észrevettem a sérülést, ráadásul jó mély is.
Tegnap este egy nagy kört tettem és egyetlen helyet találtam csak. Ott a Kiss János altbn. utcában egy épüló ház előtt - azaz ott egy autóbusz állt, pedig ugye telephelyen kellene éjszakáznia - így a busz mögött a Cliom orra majdnem összeért az úttesre lerakott téglával teli raklapokkal! Az építők lekerítették maguknak a járdát is, a gyalogosokra viszont egyáltalán nem gondoltak; még egy figyelmeztető táblát se raktak ki - ti; gy.közl. a túloldalon! Raklapokat raknak viszont a túloldalra hogy a betonkeverő monstrumok könnyen tudjanak ki-be kanyarodni.

A "kedves" gyalogos valószínüleg azért karcolhatott mert nem fért el a téglarakás és az autóm orra között...

Nagyon dühít az eset mert semmi okot nem adtam eféle "kicsinyes" bosszúra.

Előzmény: Csokis (311)
Csokis Creative Commons License 2003.09.06 0 0 311
Az érdekes, mert nekem most (július) lett meg a második, és 1000 Ft leperkálása után megkaptam a matricát is, kártyát is. Ugyanarról a kerületről beszélünk?
U.i.: Neked persze könnyű, ezzel a nickkel bárhol leparkolhatsz az elvontatás veszélye nélkül. :-)
Előzmény: M61 021 (310)
M61 021 Creative Commons License 2003.09.03 0 0 310
a rendelet szerint egy neven maximum ket autora adhato ki engedely.

Ez is már a múlt. Egy név - egy autó május óta.

Előzmény: Csokis (175)
M61 021 Creative Commons License 2003.09.03 0 0 309
Néhány hónapja történt:
Megemelték a parkolási díjakat a kerületben is.
A parkolási hozzájárulásokat is 1000-ről 1500-ra!!!!
Marklar T ie Creative Commons License 2003.06.17 0 0 308
Keresd meg a témában a Parkolás pénzért? Mindent megtehetnek topic-ot.
Előzmény: Elar (306)
Marklar T ie Creative Commons License 2003.06.17 0 0 307
Keresd meg a témában a Parkolás pénzért? Mindent megtehetnek topic-ot.
Előzmény: Elar (306)
Elar Creative Commons License 2003.06.12 0 0 306
Sziasztok!

Mit tudtok a rokkantkártyás parkolásról?

Mintha bevezetnének vmi hologrammos matricát???

SoLa Creative Commons License 2003.05.05 0 0 305
Miert, micsinaljak ? Menjek oda Mitnyan dokihoz, hogy nehogyma ? Mivel (mint irtam lejjebb) hivatalosan nem vagyok keruleti lakos, csak iszonyuan meg fogom szivni, de mast nemigen tudok tenni ...

Ezert irtam, hogy majd ... ha szituacio lesz, akkor meglatom/juk ... Te mit tudsz tenni ?

Udv,

SL

Előzmény: Törölt nick (304)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.02 0 0 304
UTÁNA ????
Előzmény: SoLa (303)
SoLa Creative Commons License 2003.04.28 0 0 303
Olvastam. Amig nincs konkret info (vagy csak en nem tudtam ertelmezni) addig csondben vagyok, de utana ...
Előzmény: Törölt nick (302)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.28 0 0 302
Olvasta valaki a legújabb Hegyvidéket ????????????
(címlap)
parkolás Creative Commons License 2003.03.13 0 0 301
Egy új témát indítottam "új parkolási rendszer" címmel:

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9090509&uq=1

Azokat várom, akik a sérelmeken való csámcsogás helyett tevékeny részesei szeretnének lenni egy új, működő, emberbarát rendszer kidolgozásának, és annak a küzdelemnek, hogy az bevezetésre is kerüljön.

Marklar T ie Creative Commons License 2003.02.21 0 0 300
A kutyasem kérte Őket, hogy ruházzanak be!
Előzmény: M61 021 (299)
M61 021 Creative Commons License 2003.02.20 0 0 299
ha mindenki megkapna az engedelyt, akinek szuksege van ra (nemcsak az ott lakok es kocsitulajok, hanem ott dolgozok is, stb.)

Akkor még a beruházás se térülne meg!

Előzmény: SoLa (298)
SoLa Creative Commons License 2003.02.05 0 0 298
Kedves kivi,

en tenyleg becsullek meg tisztellek Teged, de amiota fizetos parkolas van a XII. ker.-ben (en is ott lakom), azota ha napkozben hazaugrom valamiert, akkor nincs a haz elott parkolo. Ja, hogy en pont a parkolasi zona hataran kivul lakom ... ? Tudom, hogy ez mindenhol igy megy, de szerintem ha mindenki megkapna az engedelyt, akinek szuksege van ra (nemcsak az ott lakok es kocsitulajok, hanem ott dolgozok is, stb.), akkor kevesebb auto parkolna igy. Arrol nem is beszelve, hogyha a fizetos parkolasi teruleteket (peldaul pont amiatt, hogy "Ott is sokan parkolnak, nosza !") kiterjesztik meg egy par szaz meterrel, akkor en is nagyot fogok szivni (se a lakas, se a kocsi nincs a sajat nevemen - es nem onszantambol, elhiheted, hanem hasonloan fajanko rendelkezesek miatt).

Ezert aztan utolso mondatod masodik felevel ertek csak egyet - egesz addig, amig a befolyo penzbol a kerulet nem gazdalkodhat (es ertelmesen koltene el !). Addig ne emeljenek (akarkik), mert nincs ra jogalapjuk - nem nyujtanak cserebe semmit, nemhogy erteknovelt szolgaltatast.

Raadasul kocsival hamarabb jovok megyek mar, mint lassan egy liter benzin araert utazva oda-vissza egy koszos, budos, zsufolt, hatalmas varakozasi idokkel uzemelo BKV-n.

Respekt,

SoLa

Előzmény: kivi (297)
kivi Creative Commons License 2003.02.05 0 0 297
Ugye nem gondolod komolyan, hogy örülök ha fizetnem kell valamiért? Nyilván nem erről van szó. A lakhelyemen az a helyzet állt elő, hogy a fizetős rendszer bevezetése óta sokkal többször van szabad parkolóhely. Ezt több XII. kerületi ember is alátámaszthatja (mármint az indexesek közül).

A díjfizetős rendszer alapvetően egy forgalomszervezési módszer, de ezt gondolom tudod. Nem csak az a célja hogy kaszáljanak a kerületek. Főleg úgy, hogy a pénz komoly része nem jut vissza hozzájuk.
Bevallom neked, én drasztikusan emelném a díjakat, ugyanakkor precízebben szabályoznám (kiterjeszteném) az ingyenesek körét.

Előzmény: Marklar T ie (296)
Marklar T ie Creative Commons License 2003.02.05 0 0 296
Ha jól emlékszem a régi hozzászólásaidra, akkor Te azon kevesek közé tartozol aki örül, hogy fizetőssé tették a lakhelyét. ?
Namost ettől még nyugodtan olvashatod a másik topic ot is. (gondolom olvasod is)
Nekem még mindig az a véleményem, hogy az egész rendszer nem az adott helyen lakók érdekében történik+ forg csökkentés, hanem az autósok (Te, Én+ mindenki) lenyulásáról szól. Hogyan lehet semmi munkával nagyot kaszálni.
üdv
kivi Creative Commons License 2003.02.05 0 0 295
"Kicsit" másról szól az a topic, meg ez... oda nem írok, mert meglincseltek.
Előzmény: Marklar T ie (294)
Marklar T ie Creative Commons License 2003.02.04 0 0 294
Hi
Mindenki aki számít! Átment a: "Parkolás pénzért? Mindent megtehetnek?" c. topicba
kivi Creative Commons License 2003.02.04 0 0 293
Újabb okos húzás... Tavaly csak egy kártyát kaptunk (ami ingyenes parkolásra jogosít), rajta a rendszámmal. Sokan panaszkodtak, hogy jobb lenne egy matrica.
Idén lett matrica is. Mondom matrica is, mert megmaradt a kártya is. A matricán nincs rendszám, csak annyi hogy 2003, meg hogy "ingyenes parkolásra". Most akkor ragasszuk ki a matricát, és ugyanúgy tegyük ki a kártyát is? Érdekes...
Marklar T ie Creative Commons License 2002.09.12 0 0 292
sziasztok
E témában kb 20 db topicot találtam itt az indexen. Most szervezzük eggyé mind.
Az autó/motoros közt találjátok :
Rámszállt a parkolási társaság c. topicot
kérnénk mindenkit aki a témában érdekelt, hogy tegye tiszteletét nálunk, hogy sikerüljön egységessen felvenni a harcot ezen lehúzó cégek ellen.
üdv Marklar T ie
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.03 0 0 291
Erre én is kíváncsi lennék.

Engedély : már egy hónapja csekkel az ablakban járok ... a törzskönyvet már 2 hete megküldték a parkolási engedély vajh miért tart ilyen soká ?

Előzmény: Csokis (290)
Csokis Creative Commons License 2002.09.02 0 0 290
Ezen már annyit gondolkodtam, hogy mi van,ha én eleve ott parkolok? Mondjuk elmentem nyaralni, kocsi maradt. El csak nem vontatják? Vagy akkor azokkal a bazi kamionokkal, meg buszokkal jól befalazzák a -mondjuk- kispolákomat?
Előzmény: kivi (289)
kivi Creative Commons License 2002.08.31 0 0 289
Holnap filmforgatás lesz az Alkotáson a Schwartzer és a Ráth György között. Ma megjöttek az In-Kalosok, és kiraktak egy rakás megállni tilos táblát a két kis utcába. Én még épp találtam helyet, de nem irigylem azokat akik délután 2 után jöttek haza...
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.24 0 0 288
Engedélyem azóta sincs ... a csekk ott virít az ablakban azóta nem ugatnak. Kérdés meddig.
Előzmény: Csokis (287)
Csokis Creative Commons License 2002.08.10 0 0 287
Szerintem nagyjából számolják a napokat, és úgy érzik, hogy kamuzol. (Az előzőhöz képest ez négy hét.) Én is megkérdeztem a múltkor az egyik kékruhást, hogy mit csináljak autócserekor, de ő is azt mondta, hogy tegyek egy papírt az ablakba, hogy "Új vásárlás, engedély folyamatban." (Azt fel sem merem tételezni, hogy van ilyen nyomógombjuk, ami memóriából visszaköpi, ha túl rég adják be neki adott rendszámra ugyanazt a dumát.)
Előzmény: Törölt nick (286)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.10 0 0 286
Eddig tartott ... 2-3 hétig nem volt semmi, utána valszeg cserélődhettek a köcsögök, mert onnantól konzekvensen mindennap 2. Szegény most micsinál majd ha kiteszem az engedélyt ...
Ehh, legalább otthon nyugtom lesz végre ...
Előzmény: Törölt nick (282)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!