Egyetértek, Franco Nero valóban nagy színész, nem is a tehetségét megkérdőjelezendő indítottam el ezt a kis csevejt, hanem mert szerintem ha valaki valamiben tehetséges akkor a tehetségét nem csak használni hanem erkölcsösen használni is tudnia kell. Nagyon rossz példa de a tehetség erkölcsös és egeszséges használatára jó: egy profi futó nem röhögi ki a kisgyereket akit lefut.
ha érted hogy ez miben más és miben hasonló ahoz amiről itt szó van akk ok.
hat azert ezzel a finoman szolva megalapozatlan velemenyeddel egy fel vilag nem tud egyeterteni (en szemely szerint meg ki is rohoglek es hulyenek tartalak), mert szo se rola koltay eletmuvet szitok nelkul nehez vegigmazsolazni, azert Franco Nero nem egy, de tobb tucat fasza filmben bizonyitott meglehetosen hosszu palyajan, eleg ha a Djangot vagy a szamodra szerintem felfoghatatlanul nagyszeru Keomat emlitjuk itt meg,
ja, meg ha zsak foltjat akarunk itt jatszani, akkor legyen itt ez: ENZO G> CASTELLARI & FRANCO NERO
Valoban, ez nem mai tema nem a napokban volt egyik mualkotas bemutatoja sem. De a topicot azert batorkodtam megis elinditani, mert szerintem tok mind1 hogy mikor beszelunk rola lenyeg hogy beszeljunk rola.
Kissé megkésett topic ez, nem? Mikor is volt a Szarka Korona bemutatója? Hát nem a napokban.
Persze a Frankónéró így sem lett jobb. Nem értek egyet azzal, hogy ő játszon egy történelmi magyar filmben. Vagy talán nincs karakteres magyar színész ebben az országban egy ilyen szerepre? Ugyanmár...
A rettenetes Honfoglalást már nem is említem, Franco Nero szúrós tekintetének prezentálásán kívül semmire nem képes.
Gondolom húzónévnek akarták felhasználni, ahhoz viszont nulla az ismertsége. Bár állítólag nagy haverok a Koltayval - szóval ez is okozhatta, hogy végül alakíthatott a filmben. Azonban talán nem a haverságot kellene szem előtt tartani, amikor egy milliós költségvetésű produkciót készítek, melyet több ezren fognak látni.
Ezek szerint félrecsúszott a puskacső... Ne haragudj, hogy félrehord a klaviatúrám, de a topikindító hozzászólásod tényleg félreértésre ad okot. A hazámat egészséges mértékben én is szeretem, de ugyanúgy az olaszokét, és nem becsülök többre valakit azért, mert magyar egy külföldinél. Szerintem olasz ember is játszhat magyar filmben, magyar történelmi filmben is akár. Franco Nerot a magam részéről nem tartom valami isteni színésznek és nem estem hasra a játékától eddig, de csak azért, mert nem magyar nemzetiségű, hadd játsszon magyar filmben!
Mégegyszer bocs a 12 pontért, fáradt pillanatomban taáltam meg a topikot...
Barnes.
Kedves elottem szolo. Igen valoban en nagyon szeretem a hazamat. Es nem nem vagyok neonaci vagy ujfasiszta vagy ahogy tetszik. Magyarorszag problemainak megoldasat en nem szelsoseges eszmekben latom. Belatom topicom felreertesekre adhat okot. De hidd el szepen megfogalmazott ironiaval tuzdelt hozzaszolasod rossz helyre kerult. Az elkepzeleseim nem huznak se jobbra se balra, a piacgazdasagban hiszek es azon keves becsuletes politikusban akik elvezetik az orszagot egy olyan gazdasagi szintre mely gazdasagi szint a politikahoz fuzodo viszonyat tekintve valamely nyugati allamra hasonlit, hisz minel jobban megy a "szeker" annal kevesebb ostorcsapasra van szukseg. Minel erosebb a gazdasag, annal kisebb jelentosege van annak hogy mely politikus mit mikor es miert mond, tesz. Felhaborodasodban, undorodban egyet ertek veled, am be kell latnod, hogy ezen sorok nem ide valoak, hisz itt nem arrol a kisszeru altalam is megvetett mentalitasrol van szo mely mentalitasra szavaid utalnak.
Ha nem sikerult meggyozzelek, temam elinditasa mogott allo gondolatok az altalad emlitett gondolatoktol valo tavol allasarol, akkor kerlek tegy egy ujabb hozzaszolast es en ujfent megproballak "jobb belatasra teriteni".
Nem magyar? Lőjük a Dunába, a hét meg a nyolcát! Hogy képzeli? A kárpátmindenségit! Árpádra és Hadúrra esküszöm, nem ússza meg szárazon a csibész! Szittyák, tartsunk össze! Minden suttyó magyartirpák ősmagyar nevében követeljük, hogy
1. rakják vissza az Szomszédok magyarsorozatot főműsoridőbe!
2. mindenki mondjon le!
3. magyarszemüveget az bírónak!
4. kaszabolják négybe Hazánk ellenségeit, az komonistákat és az képmutatókat, s gyökjék őket az magyar ugar négy végébe (Bécsújhely, Pozsony, Kolozsvár, Konstantinápoly)!
5. lemongyon ám mindenki!
6. szüntessék be az filmszínházak vetítéseit; azok egy filmet vetíccsenek, az magyar Sacra Coronát. Belépés magyarnyugdíjas magyarnyilasoknak és magyarbölcsödéseknek ingyenes, másoknak két magyarkrajcár.
7. koronázzák meg magyarvezérünket, Istvánt!
8. mongyon le mindenki!
9. Nagy Magyar Ferót és fiát, Attila Hunort tegyék meg az Magyaruruszág magyarfőmozsikusává!
10. Patkányirtást az Rózsadombon! (vagyis ott inkább ne, de az nyóckerben mindenképp!)
és végül, de nem utósósorban
12. mindenki mongyon le!!!
Csatlakozzatok, hogy meg ne csalatkozzatok! Nem Erdélyt akarjuk, csak békét a mocskos szaros szutykos Romániában rekedt magyarhonfi magyartársainknak!
Nagyon jó a topik, csak így tovább! Barátkozatok már meg a gondolattal, hogy... Na mindegy, minek újra meg újra elmagyarázni. Elég a magyarokdásból, egyszer és mindenkorra! Remélem átérzitek a hozzászólásom iróniáját (van ennyi eszetek?)
ezer koszonet a roppant tartalmas eddigi hozzaszolasokert. a szivem repes a boldogsagtol hogy mennyi a magyar kulturaert aggodo fiatal mozog az internet hatalmas vilagaban.
ne aggódj, biztos forrásból tudom, hogy Mátyás király szerepét két év múlva, egy nigériai származású - volt boxoló, jelenleg panrkátor - színész kapja.
további részletek később.
Hogy tortenhet meg az, hogy jelentos tortenelmi alakjainkat a manapsag keszulo onmagukat tortenelmi filmnek nevezo "alkotasok"-ban egy nem magyar nemzetisegu szinesz kelt eletre? Magyaran: hogy kerul egy magyar tortenelmi filmnek szant alkotasba, magyar tortenelmi szemelyisegeket megjelenito szineszek koze egy olasz?