hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, ez mekkora jó hír, én még azt sem tudtam, hogy és de jóóóóóóóóóóó!!!!!! gratulálok nagyon neki, fülig ér a szám. :-))) Isten éltesse őket sokáig. :-)
jaj, drágám ez egy kinyírt (kinyíródott?) topik... és már rég nem is a címéről szólt... gyere inkább a diétázó anyukákba... én pl. biztos fogok még annyit, addig.
En tovabbra is tartom a 2 kilo minuszt. De fel kell kotnom a gatyat, a munkahelyi tulorak melle bejon ugyanis a vizsgaidoszak. A fozes helyett pedig a pizzarendeles...
Lement a tervezett 2 kg!!! (67kg voltam reggel.) 2x1km úszás, 1x5km futás volt a héten (+sok 'séta'). A további terv heti fél kg fogyás, de nem lennék boldogtalan, ha ennél több lenne! :) A tervezett kaja kb.: Reggeli tejeskávé; délelőtt gyümölcs, Hamlet szelet, esetleg mozgás előtt 1 kisebb szendvics vagy lekváros pirítós; kora du. joghurt; 4-5 óra körül főtt kaja; vacsi kis kenyér valamivel, esetleg tejeskávé+keksz. Mozgás: 3 uszi+ 3 futás, de legalább 5 alkalom a héten összesen. Tudom, jobb lenne inkább de. többet enni és este kihagyni, de nekem úgy nem megy, talán így is jó lesz.
Nem ismerem a dolog hatteret, de azt gondolom, hogy az ilyeneken akkor a legegyszerubb felulkerekedni, ha nem veszunk roluk tudomast. Es plane nem hatralunk meg..
Temahoz: Ma reggeli: orias bogre citromos tea Ebed: Rantott csirkemell gorog salataval Uzsonna; Itt vigyorog az asztalomon Turo Rudolf, de meg nem dontottem el, mi lesz a sorsa.. Vacsora: Fogalmam sincs. Talan Parolt rizs kinais szosszal.
Sziasztok! Azt hiszem, ez a topic nem bír el többet. Bármennyire is próbáltuk figyelmen kívül hagyni azokat a beteges elméjűeket, akik kizárólag abban lelték örömüket, hogy itt-ott beleköthessenek valakibe, azért mégis sikerült megmérgezniük a topic jó és bensőséges hangulatát. Eredetilag arra gondoltam, hogy bezárom ezt a topicot, amit, több mint 3 éve én nyitottam, de természetesen továbbra is mindenkinek szíve joga ide írni. Én nem fogok. Magyarázat helyett álljon itt egyik írónk gyöngyszeme, nagyon lerövidítve:
Van egy nagy parti. Gyönyörűen megterített asztalok, remek fogások, sok kedves ember, jó társaság, jó hangulat. DE. Az egyik asztal egyik végében, egy icike-picike tányérban van egy kis darab szar. Mond, van kedved az egészhez?
Én is kaphatok egyet? :) Léééégyszi... (Ronda vagyok; igaz, a gyerekek nem járnak oviba (sőt tegnaptól a sulis is itthon van), szóval nem jött be az amire számítottam, hogy egyedül leszek itthon és kontrollálni tudom a kajálásokat, de ekkora zabálás már azért túlztás a részemről... :((( )