Keresés

Részletes keresés

Mátés Zoltán Creative Commons License 2001.08.11 0 0 10
En szeretem a sporthireket csak ne minden a kék fradikárol szolna. engem az duhit fel, semmi mas.
Akit nem erdekel az meg nyomjon at a spektrumra.
A cicam is igy gondolja.
vtomato Creative Commons License 2001.08.11 0 0 9
Elore is bocs, hogy ide irok, mert egy szemet sportkedvelo vagyok. :)
En megertem, ha valakit egyaltalan nem erdekelnek a sporthirek, de ha valakinek nem tetszik, ne nezze. Van, akit mas nem erdekel. Egyebkent szvsz kb. az emberek 10-20%-at valamilyen szinten erdekli, tehat azert nem lehet lerazni azzal, hogy "minek kell".
A legtobb tv-adon "kulon" vannak a sporthirek, a tobbi hir utan. Ekkor mar nyugodtan elkapcsolhat, aki akar, semmirol nem marad le.
slz Creative Commons License 2001.08.10 0 0 8
akit annyira erdekel az eredmeny menjen ki a meccsekre :) (szoval en is utalom a sporthireket...)
gipszalma Creative Commons License 2001.08.10 0 0 7
No, ha valakit még azok az ártatlan sporthírek is feldühítik, akkor még biztos nem látott pophíreket Filippel a Zétévén.
trash Creative Commons License 2001.08.10 0 0 6
miért érdekelnek a sporthírek? Sportolsz valamit? Ezt látom az egyetlen elképzelhető indoknak. De ha ez az indok, akkor nem kéne az általános, óránkénti hírekbe sportot belekeverni, csak az annak a rétegnek szóló műsorba.
Előzmény: dzsill (4)
trash Creative Commons License 2001.08.10 0 0 5
engem is nagyon zavarnak. Különösen az indexen az elején, ahol nincsenek kategóriánként szétválogatva a hírek, és a címből nem lehet tudni, hogy sporthírek. Rádiót tényleg ki lehet kapcsolni, és ki is kapcsolom.
dzsill Creative Commons License 2001.08.10 0 0 4
ellenvélemény!
az egyik dolog, amit utálok a férjemben, ha belepofázik a sporthírekbe.
Előzmény: .next (-)
zizi Creative Commons License 2001.08.10 0 0 3
engem speciel az időjárásjelentés zavar + a politikusokról szóló hírek + a reklám... ezért nem is nézem... a sporthíreket meg szvsz ne keverd össze a fradi nevű falábúakkal, az nem sport (a foci igen, de azt itt MO-on nem művelik)... egyébként van egy power-off gomb a távkapcsolón :-)))
PETYUS Creative Commons License 2001.08.10 0 0 2
Engem nem zavar, de mivel nem érdekel, ezért nem szoktam nézni/hallgatni/olvasni.
Javaslom azoknak, akiket szintén nem érdekel, hogy tegyenek hasonlóképpen.
noidea Creative Commons License 2001.08.10 0 0 1
Be kell vallanom, engem is nagyon zavar. Mármint itt az Indexen. Nem elég, hogy alulra (illetve középre) került a friss hír rovat, ha nem egyértelmű a címből, van, hogy belebotlom egy sporthírbe, ami nem érdekel. De a tőzsdeivel is így vagyok.
zORRO Creative Commons License 2001.08.10 0 0 0
nem sz0ktam sp0rthíreket nézni. amint az jön, átkapcs0l0m a tv-t.
.next Creative Commons License 2001.08.10 0 0 topiknyitó
Elnézést kérek attól akinek akaratlanul a lelkébe gázolok, de képtelen vagyok hírértéket tulajdonítani a sporthíreknek. Sőt. Már fóbiaszerűen menekülök tőlük, rosszabb mint egy kábeltévés reklámblokk. Ki a f***t érdekel, hogy a "fradi felzárkózhat" meg mittomén kik ellen a melyik félidőben hány gólt rúgtak. Naésakkkor?!! Jót játszottak, ámen. Ebből miért kell műsort csinálni? Dögunalmas. Nemcsak a foci (azt néha bírom nézni pár percig), de hogy harmadosztályú röplabda falu-bajnokságon ki jutott tovább az már vicc....

Csak azért vetettem fel a témát, hogy tudjam, nekem van bajom, vagy mások is hasonlóan vélekednek?!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!