Keresés

Részletes keresés

J.Viola Creative Commons License 2014.02.25 0 0 136

A VIZSGAFILMEMHEZ keresek szereplőket.

Jelentkezz, ha szívesen szerepelnél egy filmben!!!

Akiket keresek:

Főszereplőknek:

ˇ         Egy 22-27 év közötti törékeny testalkatú nőt

ˇ         Egy 8-11 év közötti kislányt

További mellékszerepekre keresek még statisztákat:

ˇ         20-26 év körüli férfiakat

ˇ         Egy 40-55 év közötti férfit 

ˇ         30-50 év közötti nőket

ˇ         7-13 év közötti gyerekeket

A film a második világháború után játszódik egy iskolában. Egy tanárnő és egy kislány kapcsolatát fogja bemutatni.

A forgatás 2014. március 16-18 között fog zajlani Nyíregyházán, azok jelentkezését várom, akik ezeken a napokon szabaddá tudják tenni magukat. Bármilyen színészi tapasztalat előnyt jelent.

Az érdeklődők a szereplok2014@gmail.com -ra küldjék el fényképes jelentkezésüket és csatolják azt is, hogy ezelőtt milyen filmekben, reklámokban szerepeltek, statisztáltak már. Mindenkit értesítek e-mailben. A továbbjutók pedig egy improvizációs feladatban fognak részt venni egy közösen egyeztetett időpontban.

zsola- Creative Commons License 2011.11.05 0 0 135

PLAKÁTPÁLYÁZATOT HIRDETÜNK

a szenvedélybetegségek (dohányzás, alkoholizmus, drogozás, játékgépezés, stb.)

ellen!

 

Az alkotásokat 5 éves kortól 35 éves korig várjuk

a Talentum Alapítvány címére személyesen, vagy postai úton:

4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. 33. (Nyár u. felől)

 

Az elkészült alkotások hátoldalán feltétlenül tüntessétek fel neveteket, életkorotokat, és telefonszámotokat!

A legkreatívabbakat értékes jutalomban részesítjük!

 

ducijucika Creative Commons License 2011.10.31 0 0 134

Jó napot! Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Bocsánat,hogy idepofátlankodom megint,de úgy gondolom,egy fórum azért van,hogy a láttotakat,hallottakat megbeszéljük,megvitassuk,stb.

A tanítós gálaesten láttotakat szeretném megvitatni olyannal,aki szintén ott volt.

Bár ott is fel volt tüntetve a Mandala,mint fellépő,egyedül Bódis Gábor énekelt,nyilván az idő rövidsége miatt. De nem tudok egy dolog mellett elmenni...Ágikám! Fantasztikus vagy! Még mindig! A hideg rázott,amikor énekeltél!(Persze a  gyönyörtől)

Nagyon jó volt a dalválasztás,az ének,a produkció,egyszerűen nem találok szavakat! És amióta nem láttunk színpadon,mondhatni kivirultál! Igazi nő lett belőled! Egy díva. Nem sűrűn hallottam a Molitvát ilyen gyönyörűen,ilyen átélléssel. Méltán büszke rád az egész főiskola! És nem csak a főiskola! Egész Nyíregyháza!Sírva hallgattuk végig a dalt,mert mindenki tudta,hogy szívből énekled az elhunyt nénik tiszteletére.

 Amit meg a pároddal énekeltél,egyszerűen profi volt. Mindkettőtök részéről. (Némi iróniát is felfedeztem a dal szövege miatt,de még ha szándékos volt a dalválasztás,akkor is lehengerlőek voltatok! )Na,ez a profizmus.

Kedves Mandala! A nézők ezt igénylik! A színvonalat,az átérzést,a színpadi alázatot,a tehetséges előadókat!Miért nem próbáljátok visszakapni azt a lányt? Pesten él?Lehet. De ez nem lehet kifogás. Rengeteg olyan embert ismerek,aki azért pártolt el,mert ő már nem játszik. Talán itt lenne az ideje,hogy belássátok,egy csillagot hagytatok kialudni a színpadotokról. De még nem hiszem,hogy késő lenne újra felragyogtatni! Még ha nem is állandóan,de legalább havonta egyszer-kétszer láthatnánk! Persze,ha ő is akarná.

Idióták vagytok,ha hagyjátok őt más vizekre evezni!!!!

 

juhasznevera Creative Commons License 2011.10.08 0 0 133

Szépen megfogalmazott levelem nem tudtam volt elküldeni. Illetve csak egy részét engedte.

A mondanivalóm annyi lett volna csak,hogy én nagyon szerettem a mandalát egészen addig,amíg nem láttam a demecseri káposztás napokon.

Egy színész nem engedhet meg magának olyat,hogy részegen,a nézőket semmibe véve "mórikálja"magát. Nonszensz volt az alakítás,a látvány,ahogy épphogy nem a hányásukból másztak fel a színpadra egy jelentős történelmi személyiséget előadni Kadlott Karcsi módjára. Nem vagyok egy fiatal csitri,akinek ez a módi,hogy unalmában fórumokba írogat,sőt a magam kis 63 évével talán büszkén mondhatom,hogy én vagyok itt a legidősebb felhasználó. De mélységesen nagyot csalódtam a mandalában,és nem igazán értem,hogy mire kaphatták a milliós támogatásokat. Talán Mandaláéknak ideje lenne felébredni. És észrevenni,hogy valami nem igazán klappol a régi időkhöz képest.

Csak,hogy viccesen zárjam:legalább párhuzamot lehet húzni a mandala és a nyíregyházi egészségügy között. Mindkettő megbízhatatlan,nem éri meg a pénzét,felesleges idő és pénzkidobás. De legalább együttműködni tudnak. Minden esetre a mentősfiú és a szőke táncoslány nem zavartatta magát. Látni ugyan nem láttunk be a mentőautóba,de hallani annál inkább. Gratulálok! A műsor feledhetetlen volt.

Szép estét!

Vera néni

 

juhasznevera Creative Commons License 2011.10.08 0 0 132

Jó napot mindenkinek!

Először is: szeretném leszögezni,hogy nem vagyok egy szörszálhasogató ember,de az sem jellemez,hogy véka alá rejtem a véleményem. De ebben az esetben szeretném önökkel megosztani,mit gondolok a Mandaláról.A Mandaláról,ahova több,mint 10 éven keresztül visszajáró vendégek,törzsrajongók voltunk. Mindenkit ismerek,akiknek a neve a hozzászólásokban akár így,akár úgy,de meg lett említve.

Az én véleményem: A Mandala jelentős színvonal-csökkenésen esett át az elmúlt egy-két évben. És most nem feltétlenül arra gondolok,hogy egy-két ember ,aki- véleményem szerint -hatalmas

agnesfabok Creative Commons License 2011.09.14 0 0 131

Kedves Fogalmam sincs ki vagy emberke!

Gondolom,hogy rám értetted a kedves jelzőket azzal,hogy unott fejem volt,meg egyebek. Tudod mit? Legyen. Akkor az volt. Ez a te meglátásod. A többiek,meg akik dícsértek,pont akkor nézhettek más irányba,és emiatt nem látták az unott a fejemet.  Abban,hogy miattam otthagyták az emberek a színházat,egyáltalán nem adok igazat. Én senkit nem beszéltem le,sőt! Ha annyira le akartam volna beszélni valakit,akkor szerinted nem a vőlegényemmel kezdeném?(Ő Tarczali Krisztián,ha esetleg nem lennél tisztában vele.)Szerintem azzal árthatnék a legjobban a színháznak,ha őt elhoznám onnan. És hidd el,hogy megtehetném,de nem fogom befolyásolni a döntésében. Talán ezen kellene elgondolkodni. A magatartásomról,meg az emberekhez való hozzáállásomról meg szerintem szívem joga dönteni. Nem hiszem,hogy bárkit tudtam volna befolyásolni a távozásáról 300 km-re Nyíregyházától. De tudod mit? Azt gondolsz,amit akarsz! Szíved joga!

Előzmény: fanfan755 (130)
fanfan755 Creative Commons License 2011.09.14 0 0 130

Sziasztok! Én nagyon szeretem a Mandalás előadásokat most olvastam el nem rég az eddigi kommenteket!Hát először is az a szőkehajú lány akit eddig "fikáztatok" szerintem mindig a legtöbbet hozza ki magából amikor színpadra lép és legalább szívét, lelkét beleteszi az előadásba!!De senkit se hasonlítgaussunk senkivel mindenkiben más a jó nem vagyunk egyformák!Másodszor az, hogy az az illető lány akit mindenki az egekbe magasztal, hogy szegény otthagyta a mandalát, hát........ először is az utóbbi időkben már rettentően unott feje volt a darabokban nem is igazán játszott, másodszor mindig ugyanazokat a fejeket látom nagyobb szerepekben .Mások miért nem kapnak lehetőséget egy kis rutin után mindenki belejönne és még jobbak is lehetnének mint a mostaniak, ez látszik a statisztákon is.Szerintem a színvonal az megvan legalábbis még jobb lehetne ha az összetartás erősebb és őszintébb lenne, az én meglátásom szerint.Akik ott vannak ott vannak szívüket beleteszik az előadásba ez nekünk nézőknek átjön és nem is értem ezt a nagy ellenkezést mikor egykor még akik a színház ellen fordultak szintén részesei voltak a dolognak!Ami nem fáj nem is zavar igaz??

Egyébként meg tudomásom szerint nem egy volt tag van aki többek között a lennti már szintén kiszállt lány miatt hagyta ott a színházat mert a magatartása és az emberekkel való kapcsolata hagyott maga után kivánnivalót!!!Erre nehéz profi társulatot faragni!!!Ennyit az egyenlő esélyekről!ÉN ezt látom a kommentek és a saját tapasztalataim hallottaim alapján!Én pedig mandalás darabokat fogok nézni továbbra is ( többek között) mert a teltházas előadások és a nézők állva tapsolása engem is magával ragad.

ducijucika Creative Commons License 2011.09.12 0 0 129

Az a meglepő,hogy ezen te meglepődsz! Régóta nincs már ott színvonal. Eltűntek a nagy énekesek. Néha látni Beke Évát,aki magasan veri az összes ottmaradt embert hangilag. De ez édeskevés. Hova lett Szinyei Andi? Miért ment el Fabók Ági? Miért nem hívják Kupás Timikét? Egytől-egyig gyönyörű hangú,tehetséges emberek. Ha ők nem kellettek nekik,egy percig sem kell csodálkozni azon,hogy olyan,amilyen a produkciójuk. Csak nem félnek,hogy előbb-utóbb mindenki megunja ezt a minőséget? Én ezért megyek már csak HSZT-s fellépésre. Lehet,csak egy évben egyszer lépnek fel,de az előadás. Nem egy előadásnak nevezett amatőr,kisiskolás szintű szárnypróbálgatás!

Előzmény: gerigeri36 (128)
gerigeri36 Creative Commons License 2011.09.12 0 0 128

Sziasztok!

Tegnap voltam megnézni a Pagonyban a Zárógálát. Gyerekek...ez egy vicc? Hát hova tűntek ebből a színházból az énekesek? (Nyilván nem Varga Miklósra és Komárra gondoltam,bár már ők sem ütötték meg azt a színvonalat,ami illene. Bírálni nem lehet őket,letettek valamit az asztalra anno,és már sajnos ők sem fiatalodnak. ) A Mandala. Teljes mértékben felháborítónak tartottam,amit ők nyújtottak! Egyetlen ember tud énekelni egy dalszínházban? Minden elismerésem Tarcali Krisztiánnak. Ő volt az egyetlen,aki képes volt megütni egy olyan színvonalat,amit a néző elvárna,ha már elfárad egy előadásra. Nincs rajta kívül férfi,aki tudna énekelni? Nincs ott egy lány,akinek a hangjától nem kapnék sikítófrászt? Vagy ezeknek az embereknek nincs önkritikájuk? Én nem tudok énekelni,ez nálam egyenlő azzal,hogy nem állok ki a közönség elég égetni magam,és idegesíteni őket. Felháborító!!!! Nincs ott egy ember,aki azt mondja,hogy ez hamis? A táncos lányokról inkább nem is írnék. Megbotránkoztató,ahogy ők viselkednek. Kifejezéstelen arccal,0 mozgással,0 fegyelemmel a színpad és a nézők iránt. Megbántam,hogy elmentem.

 

sziliria Creative Commons License 2011.02.03 0 0 127

Jó a joomla, de én a drupált forszíroznám inkább.

Előzmény: bobeszmester (125)
sziliria Creative Commons License 2011.02.03 0 0 126

Hát ha nem voltak vevők a honlapra, akkor sztornó. Egyébként Bódist kellene megkeresni ezzel a témával.

Előzmény: dejo (123)
bobeszmester Creative Commons License 2011.01.27 0 0 125

A oomla ezerszer jobb mint a wordpress!

Előzmény: dejo (123)
bobeszmester Creative Commons License 2011.01.27 0 0 124

Nem tudja valaki, hogy hol tallhatóak meg a tagok neve és képeik. Ha tudja valaki, akkor ide elküldené: norbertjaszay@yahoo.com

 

Nagyon megköszönném. Főleg a Valahol Európában szereplőié kellenének.

 

A weboldalukkal kapcsolatban is írhatnak ide, lehet, hogy tudok egy megoldást!

dejo Creative Commons License 2011.01.24 0 0 123

Nem sokból tart regisztrálni egy tárhelyet. Én olyanra gondoltam, ahol van php és mysql is (nemrégiben találatm is egy ilyan ígéretes szolgáltatást) és oda csak egy wordpress blogmotort kell telepíteni egy megfelelő sablonnal, megspékelve minimális dizájn elemekkel, akár csak egy Mandala logoval.

Ez eddig megvan egy óra alatt, -ha nagyon alapos akarok lenni, akkor elpepecselek vele néhány napot-, de hogyan tovább? Mi legyen rajta? Honnan jutok információhoz? A lányom is fellép náluk, úgymond Mandala tag, de ő sem tud szinte semmit. Fellépés előtt néhány nappal, ha próbálni is kell akkor maximum 1-2 héttel korábban felhívják, hogy ekkor és ekkor itt előadjuk a Z produkciót, tudsz jönni? Ez édeskevés egy honlaphoz. Tartalom hiányában nagyon szegényes lenne, csak lejáratná a társulatot. Tudom a honlap hiánya sem vet túlságosan jó fényt rájuk.

Én egyszer régen megkerestem őket egy honlap ötletével, de nem voltak rá vevők.

Előzmény: sziliria (122)
sziliria Creative Commons License 2011.01.23 0 0 122

Dejo! Csinálj már nekik egy nyomorult honlapot. Valamikor biztos volt (http://mandalaszinhaz.uw.hu/). Legalábbis a google ezt megtalálta. Vagy csak regisztráltak, aztán maradt annyiban. Bódissal beszélni kell, hogy lehetőleg közöljék a koncerteket és pillanatok alatt fel lehet dobni. Persze fizetségre ne gondolj. Nem olyan családból származnak! :) De hát civil összefogás, vagy mi a fene. Tessék aktívkodni!

Előzmény: dejo (120)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.11 0 0 121

Hát én is színészkedem és játszom a Mandalánál is... nagyon szeretem ezt a csapatot :) bár legközelebb szerintem nyáron fogok ismét feltűnni a mandala produkciók keretein belül, mert sok elfoglaltságom és egészség ügyi problémám is akad :S  így ennyi helyre most nem tudok koncentrálni.. a saját színjátszókörömben ténykedek most, illetve a tanulmányaimra fókuszálok :D

De amint időm és a hátam engedi visszatérek a Mandalához is:D

És hogy a kérdésekre választ próbáljak adni, sajnos azt kell mondanom, hogy mi is 1-2 nappal a fellépések előtt tudjuk meg, hogy mikor és hol leszünk... de általában egy héttel előtte, hogy fel tudjunk készülni. De biztos hogy lesz még a mandalának fellépése Keszthelyen. Én eddig csak egy darabról tudok beszélni a mandalával kapcsolatban, mert nemrég kerültem a társulathoz és ugye hamar közbeszólt sajnos néhány problémám, ami miatt most nem tudok részt venni a munkában, meg a saját színjátszó körömet is meg kéne úgymond alapoznom, +sulis műsorok színdarabi részét én rendezem és így igazság szerint időm sincs most mindenre...

De nyáron mindenképp a mandalázásra fogom szentelni az időm :D...

dejo Creative Commons License 2010.12.14 0 0 120

Ezt a topikot valamikor sok-sok éve azért nyitottam, mert a Mandalának nincs honlapja és nincs olyan fóruma, ahol a fellépéseiket nyomon lehetne követni. Szerettem volna, ha ki mit tud alapon ide beírkáljuk akár a programokat is. Sajnos a Mandalánál pl. az 56 50 éves évfordulóján tartott ünnepi gála itt Nyíregyházán a Mandala szákhelyén sem volt meghírdetve. Én is csak onnan tudtam, hogy a Lányom mostmár második éve fellép náluk. Ennek ellenére teltházas volt az előadás. ??? Nem tudom hogy csinálják!

Sajnos a szereplők se negyon tudják, a következő előadásokat. Nyáron még csak-csak, olyankor nagyjából egy hónapra kihírdetik, a szereplőknek, hogy hol mikor mit fognak előadni, hogy mindenki jelezze, melyiken tud résztvenni és melyiken nem.

Az agyamat eldobom ezen a módszeren, de csodák-csodájára működik!

Az előadások többsége meghívásos fellépés. Tehát pl. az Ibrányi Március 15-ei műsort az Ibrányi Önkörmányzat meghírdeti Ibrányban.

A konkrét kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, aki tudna az meg nem olvassa ezt a topikot.

Előzmény: Fifikee (119)
Fifikee Creative Commons License 2010.12.12 0 0 119

Bocsi a kérdezősködésért, de milyen gaykran írtok ebbe a topicba? Csak mert már nagyo furdal a kíváncsiság...bocsi

Fifikee Creative Commons License 2010.12.03 0 0 118

Kedves Mandalások!

Tegnap láttam az Egri csillagokat SZombathelyen, és szeretném megkérdezni, mikor jöttök még ide? mert akkor szívesen megnézlek Titeket!

Fifikee Creative Commons License 2010.12.03 0 0 117

Sziasztok! Én még csak az Egri csillagokat láttam a Mandalától, de az nagyon tetszett!

Jók vagytok!

Szeretném megkérdeezni, ki volt a bordó ruhás táncoló fiú, a magyar vitézek közül?

agnesfabok Creative Commons License 2010.10.22 0 0 116
Tényleg nem.:) A gálán sem.
gerigeri36 Creative Commons License 2010.10.08 0 0 115
Tényleg szép hangod van,és meglep,hogy sok szereped volt,mert én elég gyakran jártam mandalás előadásokra,de nem emlékszem rád. Pedig egy ilyen hangot nem lehet elfeljteni. Annyi kérdésem lenne még(remélem időben olvasod),hogy te biztos jobban kpben vagy a mandala életével,mint én,mivel mandalás vagy. :) Ágit tényleg nem fogjuk már viszontlátni? A gálán sem?
Előzmény: kupastimi (114)
kupastimi Creative Commons License 2010.10.07 0 0 114

Köszönöm szépen a bejegyzéseket!Jó érzés, hogy elismeritek amit csinálok!

Sok főszerepem volt a Mandalában:)...csak már én látogatom ritkábban!Legközelebb, amikor fellépek velük OKtóber 21. est, 22. délelőtt a Buszacsában, egy Nemzeti Gála keretében!

gerigeri36 Creative Commons License 2010.10.02 0 0 113
Köszöntem szépen! Megleptél. Ezekkel én még nem is találkoztam. A másik hölgy a Kupás Timi? És őt miért nem láthattuk főszerepekben? Gyönyörű hangja van neki is. (Nem akarok bírálni senkit,de a mandala miért nem a tehetséges embereket "futtatja"?) Na mindegy. Még egyszer köszönöm. A két lánynak meg gratulálok.
ducijucika Creative Commons License 2010.10.01 0 0 112
http://www.youtube.com/watch?v=qccIEhTykus

http://www.youtube.com/watch?v=3seF_LlfirQ
ducijucika Creative Commons License 2010.10.01 0 0 111
Gerigeri 36! Milyen rajongó vagy te? Van fent Ágiról a youtube-on pár dal. (Ráadásul a mandalás felvételek között is) De itt egy kis ízelítő. Gondolom az énektanárnál. Vagy nem tudom,de szép.
flili85 Creative Commons License 2010.09.29 0 0 110

SZiasztok!

 

Tudnátok nekem abban segíteni, h mostanában milyen előadásai lesznek a Mandala dalszínháznak Nyíregyházán? Nagyon régen voltam és nagyon szeretnék már elmenni megnézni őket.

Köszönöm!

baritos Creative Commons License 2010.09.04 0 0 109
Sziasztok!
Nekem sajnos még csak két előadást sikerült látnom a Mandalától, az István a királyt és az Egri csillagokat Cseszneken. Nagyon tetszett mind a kettő, hatalmas élmény volt! Szerintem az ország legjobb társulata vagytok, sok kitartást és még több sikert kívánok nektek!
/Zárójelben megjegyzem, hogy később láttam az Egri csillagokat másik társulattól is, de az nagy csalódás volt a Mandalához képest./
kupastimi Creative Commons License 2010.08.26 0 0 108

Sziasztok!

 

Szeretném megköszönni az elismerő szavakat, így ismeretlenül is:)Nagyon jól esik és boldogsággal tölt el, hogy így vélekedtek rólam/a hangomról...KÖSZÖNÖM!

Az István a királlyal kapcsolatban csak annyit, hogy csak nem gondoljátok hogy én nem próbáltam harcolni azért hogy élő legyen, de a válasz:Nem lehetséges!!!!

Mégegyszer köszönöm!Kupás Timcsi

agnesfabok Creative Commons License 2010.08.25 0 0 107
Még egyszer köszönöm az elismerő szavakat,de igazat kell adnom az előttem szólónak. Tényleg én kerülhetek ezek miatt kellemetlen helyzetbe. Attól,hogy nem vagyok ott,a Mandalának működnie kell tovább. Ez esetben nélkülem. Én már megtaláltam a helyem,továbbléptem,és minden rosszindulat nélkül kívánom nekik,hogy ők pedig maradjanak annyira sikeresek,mint eddig! További minden jót!
Fabók Ágnes

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!